Προς το περιεχόμενο

GENESIS NCS-0856 HELIUM 600 - 60W RMS 2.1 GAMING SURROUND SPEAKERS - 37,50€ E-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eshop 37,50€

Skroutz 65€

τα έχω αγοράσει από την προηγούμενη προσφορά του eshop στα 38,90€
ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει ελπίζω να τα βάλω μέσα στην βδομάδα να πω και εγώ την γνώμη μου
πάντως για 2,1 σε αυτή την τιμή είναι τιμιότατα. 

PER.573419.jpg
PER.573419_1.jpg

PER.573419_2.jpg

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Eshop 37,90€

Skroutz 65€

τα έχω αγοράσει από την προηγούμενη προσφορά του eshop στα 38,90€
ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει ελπίζω να τα βάλω μέσα στην βδομάδα να πω και εγώ την γνώμη μου
πάντως για 2,1 σε αυτή την τιμή είναι τιμιότατα. 

PER.573419.jpg
PER.573419_1.jpg

PER.573419_2.jpg

Κάνουν για τηλεοραση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, alexgr21 είπε

Κάνουν για τηλεοραση?

εφοσον εχει εισοδο για ακουστικα η τηλεοραση και οποιαδηποτε αλλη συσκευη ειναι συμβατα μαζι τους

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος εδώ και 1+ χρόνο 

Άψογα για την τιμή τους,ωραία εμφάνιση,δυνατά,ωραίο μπάσο και γενικά είναι vfm

Για χώρο γραφείου περιπου 45τμ που τα έβαλα μια χαρά κάνουν την δουλειά τους (μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ηχεία αξίας κοντά 40 ευρω)

• Like 1
Δημοσ.

Τι διαφορά ποιότητας ήχου έχουν από ένα παλιό μοντέλο LOGITECH 2.1 Z3 BLACK? Επίσης, όσο το πάει αρκετάα ποιο δυνατάα παραμορφώνει ο ήχος? Διάβασα ότι έχει θέμα στο σκρουτζ, ισχύει?

Αναφορά σε κείμενο

Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως εκεί δυναμώνεις και χαμηλώνεις τον ήχο απο το μαραφέτι που συνδέεις στο pc επηρεάζεται ο ήχος λίγο στα ηχεία με αποτέλεσμα να μην έχει πολύ καλό ήχο αν δεν το βάλεις σε μια συγκεκριμένη μεριά...

Δημοσ.

Για 37 ευρώ είναι τζαμπα τα συγκεκριμένα....Πάνω από 55 το σκέφτεσαι...Τα έχω δύο μήνες...Απόλυτα ευχαριστημένος ειδικά σε μπασάτα τραγούδια...σε πιο λαϊκό τραγούδι μέτρια αλλά δεν θα σε δυσαρεστήσουν. Το μεγάλο ατού τους είναι η δύναμη τους μιας και προσωπικά μου αρέσει να ακούω δυνατά μουσική χωρίς να παραμορφώνει και σε αυτό το κομμάτι τα πάνε τέλεια. Value for money

Δημοσ.

εχω τα Z906 στην TV- PS4 και εχω μεινει χωρις ηχεια στο PC... (λογω διαμορφωσης χωρου δεν γινεται δυστυχως να τα εχω και στο PC και στην TV) ... αξιζουν για τα βασικα (λιγο μουσικη λιγο gaming, και youtube γενικά) για το PC? νομιζω παω με κλειστα ματια και τα παίρνω.. :D 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, teotsiposg4 είπε

εχω τα Z906 στην TV- PS4 και εχω μεινει χωρις ηχεια στο PC... (λογω διαμορφωσης χωρου δεν γινεται δυστυχως να τα εχω και στο PC και στην TV) ... αξιζουν για τα βασικα (λιγο μουσικη λιγο gaming, και youtube γενικά) για το PC? νομιζω παω με κλειστα ματια και τα παίρνω.. :D 

Προσωπικά για μένα έχουν καλο ήχο παντα για την τιμη τους...Τώρα ανάλογα και το αυτί και τα γούστα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, oraiustepe είπε

Προσωπικά για μένα έχουν καλο ήχο παντα για την τιμη τους...Τώρα ανάλογα και το αυτί και τα γούστα 

ναι συμφωνω, απλά όπως είπα τα θέλω για τα βασικά , δεν εχω καποιες ιδιαιτερες απαιτησεις απο τα συγκεκριμενα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teotsiposg4 είπε

ναι οπως το ειπες 
σε αυτη την τιμη ειναι τελεια

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...