Προς το περιεχόμενο

UGO UBS-1589 SOUNDCUBE 10W BLUETOOTH WIRELESS SPEAKER BLACK- E-SHOP -14.80 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Ικανοποιητικό ηχείο, το χειριστήριο όμως είναι για πέταμα.

Kαλά, δεν έχει shuffle που θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο, όμως δεν μου δουλεύει ούτε το EQ, ούτε το repeat, δουλεύουν σε κάποιους ή είναι απλά διακοσμητικά;
Τα δοκίμασα με σύνδεση και με bluetooth και με καλώδιο, το ίδιο πράγμα.

Το EQ με mp3 από USB & SD δουλεύει...

• Thanks 1
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2020 στις 2:58 ΜΜ, nasmania είπε

Είπα να αυξήσω λίγο την αυτονομία του ;) 

3 x 18650 που βγαίνουν και αλλάζονται εύκολα και φορτίζονται σε εξωτερικό φορτιστή 

2054873810_UGO_mod(Medium).jpg.45f3d0fc193ad3caa8f6163ba28d5233.jpg

Οταν οι Insomniacs έχουν κέφια και πιάνει φυσικά και το χέρι τους!

Εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο: https://www.dotpower.gr/index.php?route=product/product&path=103_113&product_id=9069

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Πάντως εμένα χθες ξέμεινε από μπαταρία το βάζω να φορτίσει και μετά από 10 δευτερόλεπτα σταματάει από μπαταρία θάνατο πάω πίσω την Δευτέρα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Hero1 είπε

Πάντως εμένα χθες ξέμεινε από μπαταρία το βάζω να φορτίσει και μετά από 10 δευτερόλεπτα σταματάει από μπαταρία θάνατο πάω πίσω την Δευτέρα

Μονο με ρεύμα δεν δουλευει; 
δηλαδη αμα το εχεις μονιμα συνδεδεμένο στο ρεύμα λειτουργεί ;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ANTUANE είπε

Μονο με ρεύμα δεν δουλευει; 
δηλαδη αμα το εχεις μονιμα συνδεδεμένο στο ρεύμα λειτουργεί ;

Όχι τπτ με το ρεύμα συνδεδεμένο το έχω και σβήνει μετα από 10 δευτερόλεπτα. Έχω δοκιμάσει φορτιστή όπως λέει πίσω τπτ έβαλα ταχυφορτιστη τπτ. Δούλεψε ένα 5ωρο πάντως από ήχο έχει πολύ καλό. Μπορεί να είναι η κλασική κινεζια 

Δημοσ.
Στις 3/9/2020 στις 1:25 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε

1) αναλογα 
2) οχι

Παίδες να ρωτήσω κάτι ακόμα. 

Μπορώ να απενεργοποιησω το μπλουτουθ ώστε να μην καταναλώνει έξτρα μπαταρία όταν πχ χρησιμοποιώ ραδιόφωνο η usb? Υπάρχει βασικά τέτοια λειτουργία? Γιατί ανάλογα στα κινητά όταν δουλεύει 24 ώρες μπλουτουθ μειώνει πολύ την αυτονομία. Μπορώ να το κλείνω 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Παίδες να ρωτήσω κάτι ακόμα. 

Μπορώ να απενεργοποιησω το μπλουτουθ ώστε να μην καταναλώνει έξτρα μπαταρία όταν πχ χρησιμοποιώ ραδιόφωνο η usb? Υπάρχει βασικά τέτοια λειτουργία? Γιατί ανάλογα στα κινητά όταν δουλεύει 24 ώρες μπλουτουθ μειώνει πολύ την αυτονομία. Μπορώ να το κλείνω 

υποθετικά όταν είσαι σε radio mode θα είναι απενεργοποιημένο η σε standby που δεν θα καταναλώνει καθόλου ρεύμα

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα,VFM για τα €€ του,με αφησε πολυ ικανοποιημενο σαν πρωτη εντυπωση για συνδεση με bluetooth,πιο σπανια ραδιο,που το θελω.Αν αντεξει και στο χρονο θα προκειται για αριστη αγορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, ANTUANE είπε

Το εβαλε 18,90 οποίος θελει

Ετσι κάνει από τον Ιούλιο, 14 και κάτι, 24 και κάτι, 18 και κάτι, 14 και κάτι...

Επεξ/σία από zacharis1955
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...