elias99 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Το τσίμπησα και εγώ.Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
d_gkal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μια φωτογραφία σε σύγκριση με κάτι για να δούμε το μέγεθος;
elias99 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, d_gkal είπε Μια φωτογραφία σε σύγκριση με κάτι για να δούμε το μέγεθος; Τσέκαρε εδώ 1
kostasff Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Το πήρα κι εγώ, έτσι για την πλάκα.... Μία χαρά μου φαίνεται.
ANTUANE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, elias99 είπε Τσέκαρε εδώ Σε αυτο το βιντεακι στο 6:10 φαινεται να αλλαζει τον ήχο απο το τηλεχειριστήριο
lionheart75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Παρέλαβα σήμερα και εγώ. Για να δούμε τι λέει για 15 ευρώ! 1
SingSong Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Προσωπικά νομίζω δεν βολεύει καθόλου η επιλογή σταθμού σε ράδιο, άθλιος χειρισμός. Όλα τα άλλα πολύ καλα. 1
john_But Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 όποιος δεν το πρόλαβε και το θέλει δίνω το δικό μου το παρέλαβα πριν 3 ώρες.
kostasff Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν τελείωσε ακόμα η προσφορά. Σε ποια περιοχή είσαι να πάρω το δικό σου για να μη πάει χαμένο? Στείλε μήνυμα.
lionheart75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, john_But είπε όποιος δεν το πρόλαβε και το θέλει δίνω το δικό μου το παρέλαβα πριν 3 ώρες. Προφανώς είχες θέσει υψηλά τον πήχη! Λοιπόν το ηχειάκι είναι η κλασσική κινεζιά με όλη την σημασία της λέξης. Μικρό σε μέγεθος (αν και απο τις φωτό το περίμενα μεγαλύτερο), φθηνά πλαστικά, το κινεζάκι που μιλάει στα modes είναι σαν να ακούς Κινέζο dj σε στριπτητζάδικο (δεν καταλαβαίνεις τίποτα), φέρει μικρά σημαδάκια σε διαφορά σημεία του από χτυπηματάκια (τουλάχιστον το δικό μου αν και σφραγισμένη η συσκευασία), το χειριστήριο είναι πανομοιότυπο με αυτό που έχω για τις λεντοταινίες και γενικά είναι εμφανισιακά της πλάκας. Όμως ηχητικά είναι ok, έχει ραδιόφωνο, Bt, παίρνει κάρτα (για όποιον τον ενδιαφέρει) και φέρει και usb. Χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό με τον ήχο το κάνουν καλή αγορά στα 15€. Εγώ το πήρα για το γραφείο να ακούμε μουσικούλα, κυρίως ράδιο. Εν κατακλείδι για 15 ευρώ για αυτούς που δεν περιμένουν κάτι το ιδιαίτερο, είναι καλή αγορά αλλά μην περιμένετε ότι θα πάρετε κανένα jbl flip killer ξέρω γω. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από lionheart75 2
john_But Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 εννοείται πως είναι μια χαρά ειδικά για 15€ αλλά μου έπεσε αρκετα μεγάλο.
di maria kun Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπερα 2 ερωτησεις 1)αυτο το ηχειο θελει ας πουμε στρωσιμο??να παιξει σερι καποιο χρονικο διαστημα ωστε να καθαρισει ο ηχος?? 2)υπαρχει επιλογη για volume απο το κοντρολ?
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, di maria kun είπε καλησπερα 2 ερωτησεις 1)αυτο το ηχειο θελει ας πουμε στρωσιμο??να παιξει σερι καποιο χρονικο διαστημα ωστε να καθαρισει ο ηχος?? 2)υπαρχει επιλογη για volume απο το κοντρολ? 1) αναλογα 2) οχι
mindnever Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 11 Σεπτεμβρίου
stathis97 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Λέτε θα το στείλουν μέσα στη βδομάδα ή καλό Οκτώβρη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις