karesansui Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ θα ήθελα την βοήθεια σας. θέλω να αγοράσω μια φθηνή 65αρα τηλεόραση Έχω βρει δύο μοντέλα ένα samsung το 65tu8072 https://www.skroutz.gr/s/22575156/Samsung-UE65TU8072.html και το LG 65um7450 https://www.skroutz.gr/s/18883461/LG-65UM7450.html#reviews Ποια να προτιμήσω και γιατί. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από karesansui
[email protected] Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι στην ίδια κατάσταση για αγορά τηλεόρασης. Αλλά δεν κοιτάω lg καθόλου. Έχω qled 75αρα στο σαλόνι και ειμαι ετοιμος από Δευτέρα να πάρω την tu8072 για την κρεβατοκαμαρα. Αν θέλεις απλά μια γνώμη από εμένα παρε την tu8072. Στο λέω γιατί θα ακούσεις απο φίλους εδώ μέσα, γνώμες διαφορετικές που γνωρίζουν το αντικείμενο τηλεοραση καλύτερα. Σίγουρα θα ξερουν περισσότερα απλά εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου πέρσι black Friday. Και γιαυτό θα ξαναπάω πάλι σε Samsung. Άλλος μπορεί να πει όχι φίλε Samsung,παρε lg ή Sony. Γούστα είναι αυτά. Ίσως θέλεις να μάθεις και από εικόνα ποια είναι πιο καλή που εγω δεν ξέρω αλλά θα ξέρει κάποιος εδώ για να σε βοηθήσει. Σορυ για το μεγάλο κείμενο μου.... Η πιο φθηνή Samsung 65αρα είναι από την σειρά 7. Συγκεκριμένα η 7002 και κάνει μόνο 545. Τιμη σκρουτζ λεω απλά, χωρίς να ξέρω από που σκέφτεσαι να την πάρεις. Δεν ξέρω διαφορές στην εικόνα με την σειρά 8,(προφανώς θα είναι καλύτερη η 8072) αλλά μιλάμε πάντα βάση χαμηλότερης τιμής όπως είπες.... Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από [email protected] 1
karesansui Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δεν σκέφτομαι για κάποιο άλλο μοντέλο σε αυτά τα χρήματα νομίζω ότι έχω βρει τα καλύτερα.
Fronimitis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Προσωπικά σε LG μη oled δεν θα πήγαινα. Νομίζω πως θα προτιμούσα την samsung.
totalius Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Ανάμεσα στις δυο κ εγώ τη Sami θα σου έλεγα λόγω VA panel . Εκτός κ έχεις θέμα με γωνιές θέασης . Πάντα βοηθάει να τος δεις να παίζουν από κοντά ειδικά βράδυ .
karesansui Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δεν έχω πρόβλημα με την γωνία θέασης. Σκεφτόμουν την LG γιατί έχει composite και component. (Έχω κάτι παλιές κονσόλες αν και δεν θα σκάσω ...) Δηλαδή εάν είναι.ιδια.πρσγμστα να προτιμήσω LG που έχει αυτές τις έξτρα εισόδους... 13 ώρες πριν, [email protected] είπε Είμαι στην ίδια κατάσταση για αγορά τηλεόρασης. Αλλά δεν κοιτάω lg καθόλου. Έχω qled 75αρα στο σαλόνι και ειμαι ετοιμος από Δευτέρα να πάρω την tu8072 για την κρεβατοκαμαρα. Αν θέλεις απλά μια γνώμη από εμένα παρε την tu8072. Στο λέω γιατί θα ακούσεις απο φίλους εδώ μέσα, γνώμες διαφορετικές που γνωρίζουν το αντικείμενο τηλεοραση καλύτερα. Σίγουρα θα ξερουν περισσότερα απλά εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου πέρσι black Friday. Και γιαυτό θα ξαναπάω πάλι σε Samsung. Άλλος μπορεί να πει όχι φίλε Samsung,παρε lg ή Sony. Γούστα είναι αυτά. Ίσως θέλεις να μάθεις και από εικόνα ποια είναι πιο καλή που εγω δεν ξέρω αλλά θα ξέρει κάποιος εδώ για να σε βοηθήσει. Σορυ για το μεγάλο κείμενο μου.... Η πιο φθηνή Samsung 65αρα είναι από την σειρά 7. Συγκεκριμένα η 7002 και κάνει μόνο 545. Τιμη σκρουτζ λεω απλά, χωρίς να ξέρω από που σκέφτεσαι να την πάρεις. Δεν ξέρω διαφορές στην εικόνα με την σειρά 8,(προφανώς θα είναι καλύτερη η 8072) αλλά μιλάμε πάντα βάση χαμηλότερης τιμής όπως είπες.... Αν είναι ίδια πράγματα γιατί να μην γλιτωσω 100€? Αλήθεια ξέρεις κάνεις εάν έχει μεγάλη διαφορά η 8αρα από την 7αρα και εάν μπορεί να δικαιολογηθεί το κατοσταρικο?
karesansui Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, totalius είπε Ανάμεσα στις δυο κ εγώ τη Sami θα σου έλεγα λόγω VA panel . Εκτός κ έχεις θέμα με γωνιές θέασης . Πάντα βοηθάει να τος δεις να παίζουν από κοντά ειδικά βράδυ . Lg έχει IPS που είναι καλύτερο από το VA (?) Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από karesansui
[email protected] Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, karesansui είπε Δεν έχω πρόβλημα με την γωνία θέασης. Σκεφτόμουν την LG γιατί έχει composite και component. (Έχω κάτι παλιές κονσόλες αν και δεν θα σκάσω ...) Δηλαδή εάν είναι.ιδια.πρσγμστα να προτιμήσω LG που έχει αυτές τις έξτρα εισόδους... Αν είναι ίδια πράγματα γιατί να μην γλιτωσω 100€? Αλήθεια ξέρεις κάνεις εάν έχει μεγάλη διαφορά η 8αρα από την 7αρα και εάν μπορεί να δικαιολογηθεί το κατοσταρικο? Νομίζω ότι έχεις δίκιο όσον αφορά το να γλιτώσεις τα 100 ευρώ. Δεν πιστεύω να έχουν διαφορές στο μάτι όταν βλέπεις ή παίζεις. Άρα βλέπω να "πηγαίνεις" προς την 7002 την φθηνότερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή.... Καλή αγορά σου εύχομαι και να μην χρειαστεί ποτέ της να βγάλει κανένα πρόβλημα.... 1
karesansui Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Περιμένω ακόμα κάποια άποψη από κάποιον που το έχει ψάξει ίσως λίγο περισσότερο....
CaptainChris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 η tu8572 της Samsung είναι καλύτερη και η διαφορά τιμής είναι μικρή
karesansui Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε η tu8572 της Samsung είναι καλύτερη και η διαφορά τιμής είναι μικρή Δεν την βρίσκω την tu8572 Μηπως θες να πεις tu8072? Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από karesansui
karesansui Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, CaptainChris είπε η tu8572 της Samsung είναι καλύτερη και η διαφορά τιμής είναι μικρή Σε μια αναζήτηση που έκανα για την samsung μοντέλο 8 με 7 δεν είχα κάποια ουσιαστική διαφορα. Τελικά μήπως όλα είναι στο μάρκετινγκ για να κρατήσουν +100 τα νέα μοντέλα;
karesansui Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο θα πάω στα 730€ RU8002 Freesync 120hz και pvr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα