Προς το περιεχόμενο

paxum.com verified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να κανω verified τον λογαριασμο μου στο paxum.com εστειλα ταυτοτητα την πηραν κανονικα αλλα για adress οταν τους εδωσα το bank statement της eurobank μου ειπαν οτι το θελουν στα αγγλικα τι μπορω να κανω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Screenshot δεν μπορεις να κάνεις κάπου που να εχει τα στοιχεία σου;

τελικα βρηκα pdf στα αγγλικα με τις τελευταιες 10 συναλλαγες αλλα δεν ξερω αν θα το παρει γιατι δεν ειναι σαν τους λογαριασμους με barcodes

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/8/2020 στις 12:50 ΠΜ, Exploticon είπε

τελικα βρηκα pdf στα αγγλικα με τις τελευταιες 10 συναλλαγες αλλα δεν ξερω αν θα το παρει γιατι δεν ειναι σαν τους λογαριασμους με barcodes

Καλησπέρα,

Τελικά πως την έκανες την επαλήθευση?

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Καλησπέρα,

Τελικά πως την έκανες την επαλήθευση?

δεν το πειραν τα θελουν λεει ολα στα αγγλικα το ονοματεπωνυμο φενεται στα ελληνικα δεν ξερω τι να κανω...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Exploticon είπε

δεν το πειραν τα θελουν λεει ολα στα αγγλικα το ονοματεπωνυμο φενεται στα ελληνικα δεν ξερω τι να κανω...

Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ με κάποια άλλη πλατφόρμα. Επικοινώνησα με τράπεζα μήπως μπορεί να εκδοθεί ένας λογαριασμός στα αγγλικά αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Μου είπε εκπρόσωπος της πλατφόρμας που αντιμετωπίζω πρόβλημα, πως μπορούν να δεχτούν επικυρωμένη μετάφραση. Θα δοκιμάσω με έναν φίλο μου δικηγόρο και βλέπουμε 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ με κάποια άλλη πλατφόρμα. Επικοινώνησα με τράπεζα μήπως μπορεί να εκδοθεί ένας λογαριασμός στα αγγλικά αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Μου είπε εκπρόσωπος της πλατφόρμας που αντιμετωπίζω πρόβλημα, πως μπορούν να δεχτούν επικυρωμένη μετάφραση. Θα δοκιμάσω με έναν φίλο μου δικηγόρο και βλέπουμε 

κι εγω δοκιμασα να μιλησω με eurobank στο live chat αλλα μου ειπαν να παρω τηλεφωνο και δεν ειχα καμια ορεξη να τους μιλησω αμα βγαλεις ακρει ενημερωσε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/8/2020 στις 8:17 ΜΜ, Hapatingo είπε

Εάν έχετε λογαριασμό σε revolut N26 monese TransferWise κοκ μπορείτε να στείλετε από εκεί statement στα αγγλικά.

Εξαιρετική ιδέα αλλά δεν ξέρω αν θα το δεχτούν. Αξίζει μία προσπάθεια. Θενξ!

Edit: Μπα εγώ έφαγα άκυρο, δεν δέχονται από τέτοιες πλατφόρμες.

Επεξ/σία από zx1234r

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...