PantKo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 καλησπερα παιδια..Μια βοηθεια,εχω την sapphire rx5700xt nitro+ καρτα και ψαχνω οθονη 2κ για gaming ...Ποια απο ολες αυτες θα μου προτεινατε; μπορω να δωσω ως 550-600 ευρω
ICE-T Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 32 λεπτά πριν, PantKo είπε καλησπερα παιδια..Μια βοηθεια,εχω την sapphire rx5700xt nitro+ καρτα και ψαχνω οθονη 2κ για gaming ...Ποια απο ολες αυτες θα μου προτεινατε; μπορω να δωσω ως 550-600 ευρω LG 27GL850-B και υπάρχει και ένα παρόμοιο σε Dell στα 165hz βγήκε πριν κανά μήνα ,και τα δύο μεips panel gsync/freesync είναι, στα 490 το LG στα 450 το Dell
PantKo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, ICE-T είπε LG 27GL850-B και υπάρχει και ένα παρόμοιο σε Dell στα 165hz βγήκε πριν κανά μήνα ,και τα δύο μεips panel gsync/freesync είναι, στα 490 το LG στα 450 το Dell για την νεα σαμσουνγκ την odyssey καμια γνωμη; θεωρεις καλυτερη την 850b?
ICE-T Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, PantKo είπε για την νεα σαμσουνγκ την odyssey καμια γνωμη; θεωρεις καλυτερη την 850b? έβγαλαν πολλά προβλήματα οι συγκεκριμένες Samsung αν εννοείς τις G7 μακριά καλύτερα από εκεί
rofl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) για το dell S2721DGF να εχετε υποψη οτι στον πολιτισμενο κοσμο παιζει στα 400 κατι τωρα, directly απο τη dell https://imgur.com/a/UjEo0Q7 στα 450 και απο σκρουτζ το θεωρω τσιμπημενο. δεν ξερω αν η ελληνικη dell κανει ακομα direct πωλησεις, παντως αν ηθελα να αγορασω τωρα θα εκανα ενα τηλεφωνο και θα ζητουσα μια προσφορα στα 420~, αν ασχολουνται ακομα με το αθλημα. για το G7 ακουγονται τα καλυτερα στα reviews, αλλα και παρα παρα πολλα προβληματα, flickering στο gsync, και πολυ κακο panel quality control. + το extreme curve. στο 27αρι G7 με τετοιο curve δεν θα πηγαινα με τιποτα. Aν καποιον τoν ενδιαφερει το 32 και μονο απο καλο καταστημα γιατι ειναι πολυ πιθανο να χρειαστει να παιξετε panel lottery. οποτε ανεβαινει αρκετα και το budget ~700+, και συγκρινοντας τα 2, μονο αν καποιος εχει κολλημα με contrast/32αρι/curve/hz θα το προτεινα σε σχεση με τα lg/dell. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από rofl
Dantε Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSS2721DGF/DELL-Monitor-S2721DGF-27''-Gaming-LED-1ms-QHD-165Hz-HDMI-Display-Port-Height-Adjustable-NVIDIA-G-SYNC-&-AMD-FreeSync-3YearsW- Εδω εισαι. 439 απευθειας απο dell. Βεβαια μπορει να ειναι καμια εκθεσιακη για να ειναι μονο στο καταστημα αθηνας και να μη τη στελνουν αλλα ρωτησε το. Σκεφτομαι να δωσω και το 2719 μου για να τη παρω και εγω παντως.Περιμενω να πεσει λιγακι η τιμη,αν και δυσκολο.Εδω παιζει ακομα στα 379 η δικια μου.
PantKo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μιλησα με Πλαισιο για την G7 και με την Samsung..Το Πλαισιο μου ειπε οτι μπορουμε να την ανοιξουμε και να την δοκιμασουμε και αν εχει κατι παει απευθειας πισω για αλλαγη κτλπ.Στο ιδιο μηκος κυμματος και η σαμσουνγκ ελλας,μου ειπαν οτι για οποιο θεμα παρουσιασει απευθειας η στο καταστημα η σε αυτους.
rofl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, leros2004 είπε H Dell είναι Nano ips σαν την LG ? https://forum.pcmonitors.info/topic/dell-s2721dgf-panel/#post-60824 και για direct αγορα απο επισημο μεταπωλητη η τιμη απ το Link του dante ειναι μια χαρα. Μπορει να πεσει στο 400αρι η και λιγο χαμηλοτερα, το θεμα ειναι ποτε και απο ποιον. Γιατι αμα θετε ενα 50αρι να το φερετε απ εξω, ιδιο πραμα ειναι. Εχουν βγει 3-4 monitor με lg panel ηδη. ενα lenovo, αυτο, ενα viewsonic αλλα ειναι gsync. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από rofl 1
mtifosi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 30/8/2020 στις 5:17 ΜΜ, special_ta είπε Τσέκαρε και την Asus vg27aq. Πολυ καλο το asus και με πολυ καλο contrast κοντα 1200:1 πολυ ποιο πανω απο το LG panel που σερνεται σε αυτο το θεμα αλλα ηδη εχει βγει ο αντικαταστατης vg27aql1 που στα σημεια θα ειναι καλυτερη επιλογη σε αυτη την τιμη και λογικα σε λιγο θα ερθει και εδω. Υπαρχει και το strix xg279q αλλα ανεβαινει στην τιμη.
PantKo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Λοιπον πηρα τελικα χθες την G7 27ιντσες απο Πλαισιο αφου σταυρωσα πρωτα τα δαχτυλα για το..λοττο. Την ανοιξαμε στο μαγαζι,την τεσταραμε ολα οκ.Την εφερα σπιτι,ολα καλα προς το παρον,ουτε φλιτσερινγκ ουτε τιποτα.Τα χρωματα ειναι υπεροχα,δεν εχω ψαξει πολυ τις ρυθμισεις,το μονο που δεν μου αρεσε (αλλα δεν ξερω αν θελει παραπανω ψαξιμο το θεμα) ειναι οτι οταν ανοιξα το hdr απο τα windows μου τα εκανε ολα πιο μουντα.Οχι οτι τα θολωσε πολυ,αλλα σαν να εχασε τα χρωματα της.Οπως και να εχει το εκλεισα και εξακολουθει να ειναι κομπλε.Και το πλαισιο και η σαμσουνγκ ελλας μου ειπαν οτι αν ειχε-εχει καποιο θεμα,επικοινωνια αμεσως με το καταστημα που την πηρα η με την αντιπροσωπια για αντικατασταση κτλπ,δεν σε αφηνουν ξεκρεμαστο.
ASFE Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μεγεια. Σκεφτομαι και γω για την 32αρα. Δεν ξερω μηπως με κουρασει επειδη ειναι σαφως πιο μεγαλη απο την 27αρα που τωρα εχω!!! Την εχεις σε βαση η τοιχο? Στις 29/8/2020 στις 9:28 ΜΜ, ICE-T είπε έβγαλαν πολλά προβλήματα οι συγκεκριμένες Samsung αν εννοείς τις G7 μακριά καλύτερα από εκεί Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος? Επειδη το σκεφτομαι και γω για αγορα
ICE-T Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ASFE είπε Μεγεια. Σκεφτομαι και γω για την 32αρα. Δεν ξερω μηπως με κουρασει επειδη ειναι σαφως πιο μεγαλη απο την 27αρα που τωρα εχω!!! Την εχεις σε βαση η τοιχο? Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος? Επειδη το σκεφτομαι και γω για αγορα τόσα βίντεο και πολλά forum του εξωτερικού αυτό λένε ,να τα γράφουν από κόμπλεξ δεν νομίζω, αν νομίζεις ότι σε καλύπτει και σε βολεύει η κουρμπα στο 27αρι go for it αλλά δοκιμάσε το μόνιτορ και δες τι κάνει το mouse καθώς περνάει από την μια μεριά στην άλλη https://www.displayninja.com/lg-27gn950-review/ Αν έχεις υπομονή και 150 ευρώ παραπάνω εγώ αυτό θα έπαιρνα και θα το παραγγείλω με την πρώτη ευκαιρία μόλις το δω διαθέσιμο εδώ σε κατάστημα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από ICE-T 1
ASFE Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτην την στιγμη εχω μια χαρα οθονη οπως μπορεις να δεις και στην υπογραφη. Παλια μεν τιμια δε...Αλλα μια γρατζουνια εδω και 1 χρονο σχεδον με κανει να μην την θελω και πολυ Εντωμεταξυ την εχω στον τοιχο και η g7 δεν ξερω καν αν θα χωρεσει εκει χωρις να μου βγαινουν τα ματια (μιλαω για την 32αρα) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από ASFE 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα