D1mm1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, τις τελευταιες μέρες και σίγουρα μετα το τελευταιο update έχω παρατηρήσει ότι όταν ο υπολογιστής μου πάει σε sleep mode ή όταν βάλω το headset, μετά αφού παω σε κατασταση κανονικης λειτουργίας χανεται η συσκευή ήχου που χρησιμοποιώ εκτος αν κανω restart. Πιο συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στην υπογραφή έχω 2 οθόνες όπου χρόνια τώρα έχω τον ήχο να βγαίνει από την LG οθόνη μου. Μετά το update των win οταν το πισι πάει σε sleep mode ή όταν βάλω ακουστικά για να μην ενοχλώ μετά όταν το ξυπνάω ή βγαζω τα ακουστικά ο ήχος πάει αυτόματα στο δευτερο monitor και το lg monitor έχει χαθεί από τη λίστα συσκευών εκτος αν κάνω restart όπου όλα γίνονται όπως πρέπει. Εχει καποιος καμία προταση? κάποια λύση? Αλλιως να πάω σε ολικό φορματ να τελειώνουμε.
CheOnWeb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, D1mm1s said: Καλησπέρα, τις τελευταιες μέρες και σίγουρα μετα το τελευταιο update έχω παρατηρήσει ότι όταν ο υπολογιστής μου πάει σε sleep mode ή όταν βάλω το headset, μετά αφού παω σε κατασταση κανονικης λειτουργίας χανεται η συσκευή ήχου που χρησιμοποιώ εκτος αν κανω restart. Πιο συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στην υπογραφή έχω 2 οθόνες όπου χρόνια τώρα έχω τον ήχο να βγαίνει από την LG οθόνη μου. Μετά το update των win οταν το πισι πάει σε sleep mode ή όταν βάλω ακουστικά για να μην ενοχλώ μετά όταν το ξυπνάω ή βγαζω τα ακουστικά ο ήχος πάει αυτόματα στο δευτερο monitor και το lg monitor έχει χαθεί από τη λίστα συσκευών εκτος αν κάνω restart όπου όλα γίνονται όπως πρέπει. Εχει καποιος καμία προταση? κάποια λύση? Αλλιως να πάω σε ολικό φορματ να τελειώνουμε. Μου το έκανε 2-3 φορές τις τελευταίες μέρες σε Dell Laptop (Realtek) και όπως και 'σένα, επανήλθε μετά από Restart. Τώρα έχω κάνει Disable όλους τους Drivers εκτός της Realtek (Intel Display Audio, NVIDIA Virtual Audio, iPhone A2DP-SNK και iPhone Hands-Free HF Audio) και περιμένω να δω αν θα το ξανακάνει. Edit: Μετά τα disable, έβαλα-έβγαλα ακουστικά και ήταν όλα ok, μέχρι που πήγα να βάλω ένα video από YT σε Chrome και το ξανάκανε. Για format δεν το συζητάω, προτιμώ το restart αλλά θα το ψάξω κι άλλο. Αν βρεις κάτι, πες. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από CheOnWeb
D1mm1s Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 19 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Μου το έκανε 2-3 φορές τις τελευταίες μέρες σε Dell Laptop (Realtek) και όπως και 'σένα, επανήλθε μετά από Restart. Τώρα έχω κάνει Disable όλους τους Drivers εκτός της Realtek (Intel Display Audio, NVIDIA Virtual Audio, iPhone A2DP-SNK και iPhone Hands-Free HF Audio) και περιμένω να δω αν θα το ξανακάνει. Edit: Μετά τα disable, έβαλα-έβγαλα ακουστικά και ήταν όλα ok, μέχρι που πήγα να βάλω ένα video από YT σε Chrome και το ξανάκανε. Για format δεν το συζητάω, προτιμώ το restart αλλά θα το ψάξω κι άλλο. Αν βρεις κάτι, πες. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει σαν λογική εξυγηση έχει να κανει με τους τελευταίους drivers της Nvidia. Κάποιοι χρήστες στο ιντερνετ αναφέρουν ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν 2 χρόνια σε κάποιο update και καποιο bug δεν έδινε τη σωστή εντολή στην HDMI θηρα. Και αναφέρουν ότι έφτιαξε στο επόμενο update. Αν βρω κάτι αλλο θα ενημερώσω γιατι είναι πολύ ενοχλητικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα