KoreanW Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Just now, AtiX said: Και επειδή έχεις iPhone, παύει να συζητάς κάτι παράλογο??? α όχι δεν έχω να χωρίσω τίποτε ούτε δεδομένα ούτε 30% έχω σκοπό να χαρίσω στην Apple και στο Facebook εσείς που είστε large, έχετε το ελεύθερο να δίνετε και να μη θέλετε να ξέρετε...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, KoreanW είπε χαχα παίδες ένας-ένας Όοοοοχι θα σε πατήσουμε!! 😂😂
KoreanW Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Just now, SeaLion said: Όοοοοχι θα σε πατήσουμε!! 😂😂 είστε ελαφριοί, να ξέρετε μόνο τη σειρά σας LOL
CheOnWeb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 4 minutes ago, KoreanW said: 5 minutes ago, CheOnWeb said: μα αυτό έκανε η Apple με το update του FB app Όχι (λέω εγώ), αυτό ήταν μια αντίδραση στην κουτοπόνηρη κίνηση του fb. Δεν αρνείται το 30% η Apple. 1
AtiX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε α όχι δεν έχω να χωρίσω τίποτε ούτε δεδομένα ούτε 30% έχω σκοπό να χαρίσω στην Apple και στο Facebook εσείς που είστε large, έχετε το ελεύθερο να δίνετε και να μη θέλετε να ξέρετε... Μα ξέρουμε...
CheOnWeb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 21 minutes ago, AtiX said: θα περάσουμε ένα ωραίο ΣΚ όλοι μας.... Καλά πάμε έως τώρα 😀
KoreanW Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, CheOnWeb said: Όχι (λέω εγώ), αυτό ήταν μια αντίδραση στην κουτοπόνηρη κίνηση του fb. Δεν αρνείται το 30% η Apple. το μόνο κουτοπόνηρο είναι που νομίζει η Apple ότι θα βάλει κάτω από το χαλί της δημοσιότητας το 30% αν δεν ταράξει τα νερά κάποιο FB ίσια ίσα περισσότερη δημοσιότητα στο ευρύ κοινό θα πάρει το θέμα, και καλώς και οι αντιδράσεις μόνο θα πληθαίνουν εφεξής σε devs και καταναλωτές άντε φεύγω εγώ είναι Σάββατο βράδυ συνεχίστε 😄 Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από KoreanW 1 1
Sir Alfred Hitchcock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 When money talks bullshit walks!! 1
koutsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, KoreanW είπε το μόνο κουτοπόνηρο είναι που νομίζει η Apple ότι θα βάλει κάτω από το χαλί της δημοσιότητας το 30% αν δεν ταράξει τα νερά κάποιο FB ίσια ίσα περισσότερη δημοσιότητα στο ευρύ κοινό θα πάρει το θέμα, και καλώς και οι αντιδράσεις μόνο θα πληθαίνουν εφεξής σε devs και καταναλωτές άντε φεύγω εγώ είναι Σάββατο βράδυ συνεχίστε 😄 Φίλε μου είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια το ποσοστό της Apple στο app store. Για ποιες αντιδράσεις μιλάς και ποια apple θέλει να το βάλει κάτω από το χαλί; αυτό ισχύει αιώνες τώρα... Επίσης τι ενδιαφέρει τους καταναλωτές το ποσοστό της Apple από τους devs? Και κάτι τελευταίο. οι όροι είναι ξεκάθαροι, όποιος δεν θέλει δεν μπαίνει στο store, δεν τους βάζει κάνεις με το ζόρι! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από koutsis 5
CheOnWeb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 2 minutes ago, koutsis said: Φίλε μου είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια το ποσοστό της Apple στο app store. Για ποιες αντιδράσεις μιλάς και ποια apple θέλει να το βάλει κάτω από το χαλί; αυτό ισχύει αιώνες τώρα... Όσο το σκέφτομαι πάντως, παρότι είναι ένα σταθερό ποσοστό πάνω στην τελική τιμή του παραγωγού (Epic), τείνω στη άποψη να μην αναφέρεται, αφού είναι ένα ποσό που χρεώνεται στην Epic και όχι στον πελάτη μέσω της Epic (όπως για παράδειγμα τα δημοτικά τέλη ή η ΕΡΤ που θα μπορούσαν να χρεώνονται και με άλλον τρόπο). Επίσης παίζει ρόλο και η διατύπωση. Θα έβλεπα με λίγο διαφορετικό μάτι το «για την epic πληρώνετε 7$» απ’ ότι «για την Apple πληρώνετε το 30%» αλλά και πάλι, μάλλον έχει δίκιο η Apple, δεν αφορά τον πελάτη.
chrisxpap Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια το ποσοστό της Apple στο app store. Στους "ψαγμένους" ίσως, όχι όμως και στο ευρύ κοινό. 21 λεπτά πριν, koutsis είπε Επίσης τι ενδιαφέρει τους καταναλωτές το ποσοστό της Apple από τους devs Γιατί αν βγει στην φόρα ο καταναλωτής μπορεί να πει γιατί να πληρώνω ένα συν 30% για την Apple. 1
koutsis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, chrisxpap είπε Στους "ψαγμένους" ίσως, όχι όμως και στο ευρύ κοινό. Γιατί αν βγει στην φόρα ο καταναλωτής μπορεί να πει γιατί να πληρώνω ένα συν 30% για την Apple. Φίλε ένα Google search να κάνεις στο βγάζει! Σιγά το μυστικό που θα γίνει και επανάσταση... 1
nick10000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, KoreanW είπε sustainabilty λέγεται στην καταναλωτική αγορά και μπορεί εσένα να μη σε ενδιαφέρει άλλοι κάνουν μποϊκοτάζ για αυτό που εσένα δε σε ενδιαφέρει ΑΛΛΟΙ, οχι τα fanboys της apple (το ιδιο ισχυει για τον καθε πιστο οποιασδηποτε αιρεσης ειτε λεγεται nvidia, ειτε amd ειτε intel ειτε samsung ειτε και Linux σε πολλες περιπτωσεις) αυτους τους νοιαζζει μονο να κερδαει η ομαδαρα τους Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από nick10000
AtiX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nick10000 είπε ΑΛΛΟΙ, οχι τα fanboys της apple Έτσι, έτσι... να μαθαίνετε νέες ορολογίες... https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung-ga-rev1&source=android-browser&q=sustainabilty Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από AtiX
nick10000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Έτσι, έτσι... να μαθαίνετε νέες ορολογίες... ναι, μαθαινουΜΕ... και μονο που διαχωριζεις τον κοσμο σε εμεις κι εσεις υπονοοντας φυσικα πως επειδη εχεις apple εισαι ανωτερο ον νομιζω πρεπει να το κοιταξεις. Τα ιδια πιστευουν ΟΛΟΙ οι φανατικοι σε οτιδηποτε... Ακομα και οι πλασιε της herbalife 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα