Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα να λειτουργήσει μια τηλεόραση SAMSUNG που είχα αγοράσει προ πενταετίας, ο ήχος λειτουργεί κανονικά, το ίδιο και τα προγράμματα αλλά η οθόνη είναι μόνιμα μαύρη.

Δημοσ.

Προφανώς έχουν καεί τα led του οπίσθιου φωτισμού (ή κάποια από τις λάμπες lcd αν η tv είναι παλιά.)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/8/2020 στις 8:38 ΜΜ, mikevchq είπε

Ρίξε πάνω φως, βλέπεις εικόνα; Αν ναι, έχει χαλάσει ο φωτισμός του πανελ

Έχω ακριβώς αυτό που περιγράφεις σε lg tv 6ετιας πόσο περίπου κοστίζει να φτιαχτεί;

Δημοσ.

Αν μιλάμε για 32άρα lg (που άλλαξα πρόσφατα) βρήκα τις λεντοταινίες στον Γκάγκα περίπου στα 40 Ευρώ. Βέβαια πρέπει να τις αλλάξεις μόνος σου αλλιώς υπολογίζεις και τον τεχνικό. 

Σε μεγαλύτερη επειδή παίρνει περισσότερα led σίγουρα θα είναι ακριβότερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, afm είπε

Αν μιλάμε για 32άρα lg (που άλλαξα πρόσφατα) βρήκα τις λεντοταινίες στον Γκάγκα περίπου στα 40 Ευρώ. Βέβαια πρέπει να τις αλλάξεις μόνος σου αλλιώς υπολογίζεις και τον τεχνικό. 

Σε μεγαλύτερη επειδή παίρνει περισσότερα led σίγουρα θα είναι ακριβότερα.

Ευχαριστώ για Lg 42" led μιλάμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε ένα τηλέφωνο στον Γκάγκα 210 832 0208 και ρώτα τιμή με το μοντέλο της τηλεόρασης σου. Τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά. Θα σου πουν αμέσως αν έχουν led για το μοντέλο σου και πόσο κάνει. Η διεύθυνση είναι : Παρμενίων Γκάγκας, Νιρβάνα 24, Πατήσια Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 832 0208

Επεξ/σία από afm
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ .θα τους πάρω τηλ. 28 Σεπτέμβρη που πληρώνομαι ,γιατί τώρα δεν μου περισσεύουν λεφτα για επισκευή.

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε ενα τηλεφωνο εδω και πηγαινε την να στην δει δωρεαν ελεγχο να σου πει τι ειναι.....210 2618283-6932068689 (ΜΠΙΜΠΙΖΑ 35 ΙΛΙΟΝ)

Δυο φορεs εγω εδω που σου προτεινω..ενα χρονο πριν για τροφοδοτικο..και δευτερη φορα πριν 20 μερεs για το ιδιο θεμα με το δικο σου...φτιαχτηκε και δεν αγοραζω καινουργια τιβι ακομα..σου μιλαω για tv 12 χρονια να παιζει πρωι βραδυ και μου την εκανε τζιτζι και παιζει παλι αψογα...(στα τοσα χρονια που την εχω οι βλαβεs αυτεs λογικο ειτανε να μου συμβουν μου ειπε.. και τυχεροs ειμαι που παιζει τοσα χρονια ετσι οπωs τιs εχουν καταντησει τιs καινουργιεs απο θεμα αξιοπιστιαs....ειμαι ικανοποιημενοs απο τον μαστορα αυτον..οποτε ψαχτο...

Επεξ/σία από Christos_Tz
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/9/2020 στις 1:56 ΜΜ, JTRGamer είπε

Ευχαριστώ .θα τους πάρω τηλ. 28 Σεπτέμβρη που πληρώνομαι ,γιατί τώρα δεν μου περισσεύουν λεφτα για επισκευή.

Μπορεις να παραγγείλεις και απο aliexpress. Ολο το σετ μου βγηκε στα 25€ για παλια LG 42΄΄ Αξιοπρεπης ποιοτητα. Αν δεν το εχεις ξανακανει πιθανοτατα να την καταστρεψεις. Τα LCD πανελ οταν βγουν απο την TV ραγιζουν πανευκολα. 

Επεξ/σία από graphist83
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...