CoOliO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους..Έχω το hp compaq dc5850 sff και δεν bootαρει..Έχω 2 δίσκους μέσα με 2 λειτουργικά και πάλι τίποτα!!΄Όταν πάει να ξεκινήσει μου λέει να πατήσω f1boot το πατάω και βγαίνει μια κάτω παύλα που αναβοσβήνει!!Τι σε Legacy mode ide-Native-AHCI RAID τίποτα!!Καμιά βοήθεια? Ορίστε και Link με ακριβώς παρόμοιο πρόβλημα!! https://www.youtube.com/watch?v=lcvN4C4fgik Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από CoOliO
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Οι πυκνωτές στη μητρική σε τι κατάσταση βρίσκονται;
snbblp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Οι πυκνωτές στη μητρική σε τι κατάσταση βρίσκονται; Και τσεκ τη μπαταρία. Το κάνουν αυτό...
CoOliO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, snbblp είπε Και τσεκ τη μπαταρία. Το κάνουν αυτό... Θαρρώ σε πολύ καλή απ' ότι είδα..Η μπαταρία να κάνει τέτοια ζημια:? Θα την αλλάξω και θα ενημερωσω...Ούτε από stick ούτε από cd...
snbblp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, CoOliO είπε Άλλαξα και μπαταρία αλλά τίποτα... Από USB ή DVD κάνει boot? Αν όχι, δοκίμασε να μετρήσεις τάσεις. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από snbblp
CoOliO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, snbblp είπε Από USB ή DVD κάνει boot? Αν όχι, δοκίμασε να μετρήσεις τάσεις. Όχι δεν κάνει..Ούτε πολύμετρο έχω ούτε ξέρω να μετραώ..Καμία άλλη λύση;
snbblp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Αν είσαι τυχερός και δεν έχουμε πρόβλημα με τα fetάκια της μητρικής, δοκίμασε πρώτα ΑΥΤΟ: ΑΜΕΣΩΣ μετά, μπες στο bios και γύρισέ το σε factory defaults. Save, exit, test boot.
CoOliO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, snbblp είπε Αν είσαι τυχερός και δεν έχουμε πρόβλημα με τα fetάκια της μητρικής, δοκίμασε πρώτα ΑΥΤΟ: ΑΜΕΣΩΣ μετά, μπες στο bios και γύρισέ το σε factory defaults. Save, exit, test boot. Έκανα ακριβώς ότι μου είπες και πάλι τίποτα..
snbblp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Από εδώ και μετά φίλε, πας σε μετρήσεις και δοκιμές. Αν δεν έχεις τις γνώσεις και τα όργανα που απαιτούνται, πας σε τεχνικό. Ενας απλός χρήστης δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο.
CoOliO Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 30/8/2020 στις 7:26 ΜΜ, snbblp είπε Από εδώ και μετά φίλε, πας σε μετρήσεις και δοκιμές. Αν δεν έχεις τις γνώσεις και τα όργανα που απαιτούνται, πας σε τεχνικό. Ενας απλός χρήστης δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο. Πάμε πάλι από την αρχή..Δοκίμασα με το δικό μου τροφοδοτικό κ πάλι τίποτα..Πέρα από ένα σφάλμα που έχει στην εκκίνηση μιας κ λείπει ένα ανεμιστηράκι (ανέκαθεν το είχε) δεν πέχτηκε κάτι άλλο...
hp8 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, CoOliO είπε Πάμε πάλι από την αρχή..Δοκίμασα με το δικό μου τροφοδοτικό κ πάλι τίποτα..Πέρα από ένα σφάλμα που έχει στην εκκίνηση μιας κ λείπει ένα ανεμιστηράκι (ανέκαθεν το είχε) δεν πέχτηκε κάτι άλλο... δοκίμασες να τρέξεις ένα live linux να δεις τι γίνεται ως προς το boot?
CoOliO Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, hp8 είπε δοκίμασες να τρέξεις ένα live linux να δεις τι γίνεται ως προς το boot? Μόλις το δοκίμασα αλλά και πάλι..Λες και υπάρχει μια ρύθμιση στο bios που δεν αφήνει να bootαρει!!
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν νομίζω. Αν και υπάρχει περίπτωση να έχει τελειώσει η μπαταρία και έτσι όταν ενεργοποιείς τον υπολογιστή, να επανέρχονται οι εργοστασιακες ρυθμίσεις στο boot, το είχα πάθει παλιά όταν είχα win και Linux σε dual boot με 2 σκληρούς και επειδη επανήλθαν οι εργοστασιακες δεν μπορούσε να κάνει boot, οπότε επρεπε να ρυθμιζω χειροκίνητα. Από την στιγμή όμως που λες ότι δοκίμασες boot από στικακι και απο αλλά μέσα, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με επιλογή από τα BIOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα