ALXIOA Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μπορεί να μου πει κάποιος εάν παίζει το ρούτερ vdsl voip τις κόσμοτε που είχα σε ΟΤΕ .. τώρα σε forthnet; Το συνδεσα έχω wifi αλλά δεν παίζει η τηλεφωνική συσκευή... Καθώς δεν ξέρω πως να το κάνω ...έχει κανείς καμιά ιδέα; Μην πάει χαμένο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δύσκολο οι περισσότεροι κοιτάνε να φύγουν περιορισμών το ρούτερ του ΟΤΕ λόγο έχτρα περιορισμών Ενα τηλέφωνο στην forthnet θα σου λείσει την απορία .... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από CharalampisCrete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, CharalampisCrete είπε Δύσκολο οι περισσότεροι κοιτάνε να φύγουν περιορισμών το ρούτερ του ΟΤΕ λόγο έχτρα περιορισμών Ενα τηλέφωνο στην forthnet θα σου λείσει την απορία .... Αυτοί θέλουν να μου πουλήσουν το δικό τους.....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavagg31 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 για να έχεις τηλέφωνο πρέπει να πάρεις το δικό τους επιδη δεν δίνουν κωδικούς voip για να τους περάσεις στο speedport Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα