Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να μετατρεψω ενα video μουσικης στο twitch σε  mp3 μορφη, για να το ακουω στο αμαξι μου  υπαρχει καπιο προγραμμα  για να το κανω αυτο;

Επεξ/σία από hypaton434
Δημοσ.

Τα βίντεο τα έχεις κατεβασμένα; Αν ναι τότε είναι απλό σχετικά να γίνει με το avidemux (Άνοιγμα, επιλογή στην έξοδο ήχο το mp3 (lame) και μενού Ήχος->Αποθήκευση ήχου).

spacer.png

Αν όχι, τότε πρέπει πρώτα να τα κατεβάσεις γιατί δεν ξέρω αν τα πιάνει κάποιος online converter. Μια δοκιμή που έκανα με το video download helper μου το κατέβασε κανονικά αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα ζωντανά streams.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τα βίντεο τα έχεις κατεβασμένα; Αν ναι τότε είναι απλό σχετικά να γίνει με το avidemux (Άνοιγμα, επιλογή στην έξοδο ήχο το mp3 (lame) και μενού Ήχος->Αποθήκευση ήχου).

spacer.png

Αν όχι, τότε πρέπει πρώτα να τα κατεβάσεις γιατί δεν ξέρω αν τα πιάνει κάποιος online converter. Μια δοκιμή που έκανα με το video download helper μου το κατέβασε κανονικά αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα ζωντανά streams.

πως θα τα κατεβασω απο twitch??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το γράφω στο τέλος. Με το video download helper. Αν ζητήσει να κατεβάσει το companion κάντο και αυτό.

το κατεβασα και μετα τι κανω/?

Δημοσ.

Ξεκινάς το βίντεο να παίζει και οι τρεις σφαίρες από γκρι που είναι θα γίνουν χρωματιστές. Θα πατήσεις σε αυτές, μετά στο βελάκι δεξιά στο βίντεο και πατάς download. Θα σου ζητήσει να βάλεις και ένα companion, επέτρεψε το. Μετά θα ξεκινήσει να το κατεβάζει. Αν πατήσεις πάλι στο εικονίδιο του θα έχει ένα μπλε 1 που σημαίνει ότι έχει μια job σε λειτουργία και αν πατήσεις στο 1 θα δεις το βίντεο να κατεβαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Ξεκινάς το βίντεο να παίζει και οι τρεις σφαίρες από γκρι που είναι θα γίνουν χρωματιστές. Θα πατήσεις σε αυτές, μετά στο βελάκι δεξιά στο βίντεο και πατάς download. Θα σου ζητήσει να βάλεις και ένα companion, επέτρεψε το. Μετά θα ξεκινήσει να το κατεβάζει. Αν πατήσεις πάλι στο εικονίδιο του θα έχει ένα μπλε 1 που σημαίνει ότι έχει μια job σε λειτουργία και αν πατήσεις στο 1 θα δεις το βίντεο να κατεβαίνει.

το κατεβασα και εχει την μορφη twitch..gif..  οποτε μετα  θα χρησιμοποιησω το avidemux??

οταν παταω στο  μπλε  μου εχει για κατεβασμα 2 μορφες..

mp4 και  gif. δηλαδη  twitch.mp4 και twitch.gif/

το εκανα αυτο  (Άνοιγμα, επιλογή στην έξοδο ήχο το mp3 (lame) και μενού Ήχος->Αποθήκευση ήχου).

αλλα δεν μου βλεπει το αρχειο..

Επεξ/σία από hypaton434
Δημοσ.

Επειδη ειμαι κατα 99% σιγουρος πως το twitch εχει και audio only streams, μηπως εχεις κανενα αλλο βιντεο που να ειναι δημοσια διαθεσιμο και να μην θελει να εισαι follower του καθε streamer για να το δεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...