ipal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Πρόταση μου: Lowepro Nova. Την έχω δεκαπέντε χρόνια, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα, χωράει τα πάντα εν ανάγκη (έχω χωρέσει μέσα και 3 φακούς+ φλασ μπροστα) . Και όλα αυτά με 40€ και καθάρισες από τσάντα για πάντα. (Φυσικά υπάρχουν και άλλες σειρές για τους επαγγελματίες ) https://www.skroutz.gr/s/7305557/Lowepro-Nova-160-AW-Black.html 1
dazed Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Εγω νομιζω πως δεν εχει νοημα να συγκρινουμε την τσαντα-θηκη της προσφορας με φωτογραφικα backpack, ουτε η συζητηση για το ποσα χωραει καταληγει καπου, επειδη δεν ειναι αυτη η δουλεια του. Για εμενα ειναι εξαιρετικο για να βαλω τη μηχανη και ενα ή δυο φακους (αν χωρανε, αναλογα το setup) και να μεταφερω τον εξοπλισμο μου με ασφαλεια σε ενα ταξιδι, ακομα και σε αεροπλανο μεσα στο backpack, χωρις να παρω dedicated τσαντα για τα φωτογραφικα. Ταυτοχρονα, εχει το επιπλεον bonus οτι λειτουργει εξαιρετικα σαν τσαντακι περιηγησης, ταξιδιου κλπ αυτονομα και με μεγαλη ευκολια προσβασης στη μηχανη + rain cover. Για εμενα ειναι τελεια προσφορα και αν δεν ειχα ηδη 2 manfrotto holsters θα την αξιοποιουσα σιγουρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις