Ntinaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 22 ώρες πριν, stelios18120 είπε Κάμερα πχ 2κ και να την βάλεις σε θήκη 10 ευρώ 😋😋 Σαν να έχεις Lamborghini με τάσια 😂 Ατοπο το σχολιο. Κατ αρχην οποιος εχει εξοπλισμο 2κ δεν παιρνει τετοια τσαντα. Παιρνει τσαντα πλατης, γιατι πολυ απλα μονο εκει χωραει.
narta Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, spectaculator είπε Sony A7s II A7s III δύσκολο να έχεις... Η τσάντα είναι ότι πρέπει για αυτούς που έχουν μια μηχανή με ένα φακό. Οτιδήποτε έξτρα και είναι άχρηστη
stelios18120 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ατοπο το σχολιο. Κατ αρχην οποιος εχει εξοπλισμο 2κ δεν παιρνει τετοια τσαντα. Παιρνει τσαντα πλατης, γιατι πολυ απλα μονο εκει χωραει. Μην το λες Έχω φίλο φωτογράφο που έχει τέτοια επειδή θέλει να κουβαλάει την μηχανή και τον φακό που φοράει εκείνη την στιγμή. Μπαμ μπαμ την βάζει μέσα. Εχει όμως και ξεχωριστή μεγάλη τσάντα για όλους τους άλλους φακούς,εξοπλισμο κτλπ Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από stelios18120
Ntinaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Μην το λες Έχω φίλο φωτογράφο που έχει τέτοια επειδή θέλει να κουβαλάει την μηχανή και τον φακό που φοράει εκείνη την στιγμή. Μπαμ μπαμ την βάζει μέσα. Εχει όμως και ξεχωριστή μεγάλη τσάντα για όλους τους άλλους φακούς. Ετσι ναι
spectaculator Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, narta είπε A7s III δύσκολο να έχεις... Η τσάντα είναι ότι πρέπει για αυτούς που έχουν μια μηχανή με ένα φακό. Οτιδήποτε έξτρα και είναι άχρηστη Πού είδες την Α7s II που έγραψες; Εγώ τουλάχιστον την δοκίμασα πρώτο χέρι. Δεν έχεις ιδέα τον χώρο που έχει. Επειδή A7s III δεν έχεις εσύ, δεν σημαίνει πως κανένας δεν έχει. Btw, αν είναι να κουβαλάς όλο σου το βιος μαζί, τότε δεν πας σε κάτι τέτοιο, αλλά σε σακίδιο με καλές αλλά επίσης ακριβές λύσεις. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από spectaculator
stelios18120 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Ετσι ναι E ναι, δεν είπαμε την παίρνεις και βάζεις όλη σου την προικα μέσα 😁😋
spectaculator Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Επειδή πολλά ειπώθηκαν και τα λόγια είναι φτώχεια, αριστερά η φθηνότερη θήκη DSLR της logicase με 28€ (ίσα που χωρά την παλιά μου Canon 400D), δεξιά η Thule με 33€: Όπως βλέπεις, έξτρα μπαταρία, φίλτρα και πολλά ακόμη χωράνε μια χαρά. 1
narta Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Επειδή A7s III δεν έχεις εσύ, δεν σημαίνει πως κανένας δεν έχει. Κανενας δεν εχει δεν εχει γινει shipped ακομα 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Btw, αν είναι να κουβαλάς όλο σου το βιος μαζί, τότε δεν πας σε κάτι τέτοιο, αλλά σε σακίδιο με καλές αλλά επίσης ακριβές λύσεις. Συμφωνουμε. Ενα φακο εως 200mm και αντε κανενα φιλτρο. Για οποιοδηποτε ασχολειται μη ερασιτεχνικα και θελει 2-3 φακους και παρελκομενα, φυσικα δεν κανει πας σε πλατης ή ωμου ταχυδρομικη 1
spectaculator Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, narta είπε Κανενας δεν εχει δεν εχει γινει shipped ακομα Συμφωνουμε. Ενα φακο εως 200mm και αντε κανενα φιλτρο. Για οποιοδηποτε ασχολειται μη ερασιτεχνικα και θελει 2-3 φακους και παρελκομενα, φυσικα δεν κανει πας σε πλατης ή ωμου ταχυδρομικη Από τα τέλη Ιούλη την έχω. Δεν είναι αγορασμένη εδώ και είναι demo. Σε ελληνικό φωτο φόρουμ έχω review. Εναλλακτικά έχω την A7R III που έχει τις ίδιες διαστάσεις. Btw, επαγγελματίας δεν σημαίνει απαραίτητα και 2-3 φακοί. Γνωρίζω κόσμο (διακεκριμένο) με μόνο δυο φακούς, ένα 50αρη κι έναν 35αρη.
k_dinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Κοιτάξτε και την Canon 300EG που ανέφερα.. Ίδια τιμή σχεδόν, με μεγαλύτερο χώρο και ανέσεις. Εκτός αν δεν θέλετε διαφορετική μάρκα τσάντας με camera 1
spectaculator Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, k_dinos είπε Κοιτάξτε και την Canon 300EG που ανέφερα.. Ίδια τιμή σχεδόν, με μεγαλύτερο χώρο και ανέσεις. Εκτός αν δεν θέλετε διαφορετική μάρκα τσάντας με camera Καλή είναι αλλά είναι backpack. Εγώ χρειάζομαι θήκη toploader, γιατί στις πεζοπορίες έχω άλλο σακίδιο με τα συμπράγκαλα πεζοπορίας. Το thule πάει άνετα κάτω από το άλλο σακίδιο ενώ αυτό όχι. Επίσης, το Thule το μοντάρεις εύκολα και πάνω σε άλλο σακίδιο, σημαντικό για μένα και είναι αδιάβροχο με κάλυμμα. Καλή τιμή πάντως, το ΜΜ το έχει από 69€ 39€.
narta Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, spectaculator είπε Σε ελληνικό φωτο φόρουμ έχω review. ?
spectaculator Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, narta είπε ? Αυτό θα το ψάξεις εσύ. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν όλα στη φόρα και μάλιστα σε ένα φόρουμ που κανείς δεν γνωρίζει κανένα.
narta Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, spectaculator είπε Αυτό θα το ψάξεις εσύ. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν όλα στη φόρα και μάλιστα σε ένα φόρουμ που κανείς δεν γνωρίζει κανένα. pm
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Παρήγγειλα, ευχαριστώ (3 ευρώ μεταφορικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις