Witcher1st Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, jerry banana είπε ναι στο ps plus το δινανε τσαμπα.Εγω δεν το πήρα ούτε τσάμπα αλλά αξίζει για μικρές ηλικίες και εαν θες να χαλαρώσεις μετά απο μια σκληρή μερα. Δεν παιζει καπου πιο φθηνα;
ff7lucas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Ο ένας γράφει να το παίζεις για να χαλαρώσεις μετά από μια σκληρή μέρα, ο άλλος να το παίζεις πριν να κοιμηθείς κάνα 15λεπτο, ο άλλος να το παίζεις το βράδυ για να χαλαρώσεις πριν πας για ύπνο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να παίξετε δλδ όταν πάτε στο κρεβάτι σας;
maniacos93 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Καλό για να περάσεις την ώρα σου αλλά μέχρι εκεί. Έχει πέσει πολύ διαφήμιση από πίσω, κυρίως από streamers, εξού και η αναγνωρισιμότητά του. Όπως έγραψε και ένα άλλο μέλος του forum νωρίτερα, βγαίνουν στο Steam (αλλά και στα κινητά ειδικά) 10 παρόμοια παιχνίδια την εβδομάδα που στην τελική μπορεί να είναι και καλύτερα από αυτό.
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Όταν υπάρχει κόσμος που παίζει το χειρότερο παιχνίδι που υπάρχει δηλαδή το fortnite δεν μου κανει καμία εντύπωση να ασχολείται κόσμος και με το fall guys.
Witcher1st Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, maniacos93 είπε Καλό για να περάσεις την ώρα σου αλλά μέχρι εκεί. Έχει πέσει πολύ διαφήμιση από πίσω, κυρίως από streamers, εξού και η αναγνωρισιμότητά του. Όπως έγραψε και ένα άλλο μέλος του forum νωρίτερα, βγαίνουν στο Steam (αλλά και στα κινητά ειδικά) 10 παρόμοια παιχνίδια την εβδομάδα που στην τελική μπορεί να είναι και καλύτερα από αυτό. Για πες καποιο παρομοιο; Αλλα και παλι να βρισκει 50 παικτες τοσο γρηγορα; Εκτος και εαν εχει και bots, δεν το γνωριζω. 1
maniacos93 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Veggie_Chia είπε Για πες καποιο παρομοιο; Αλλα και παλι να βρισκει 50 παικτες τοσο γρηγορα; Εκτος και εαν εχει και bots, δεν το γνωριζω. Για κινητά υπάρχουν ήδη αρκετά. Αυτά που δοκίμασα είναι το Run Royale 3D και το Knockout Race που είναι σχεδόν τα ίδια. Για PC υπάρχουν παρόμοια όπως το Gang Beasts, το Pummer Party και το Human Fall Flat. Επίσης, υπάρχουν τα Garry's Mod, Roblox και Minecraft όπου σε αυτά τα games μπορείς να δημιουργήσεις το οτιδήποτε οπότε δεν μου κάνει εντύπωση αν έχει βγει ήδη mode όπως το Fall Guys.
Witcher1st Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, maniacos93 είπε Για κινητά υπάρχουν ήδη αρκετά. Αυτά που δοκίμασα είναι το Run Royale 3D και το Knockout Race που είναι σχεδόν τα ίδια. Για PC υπάρχουν παρόμοια όπως το Gang Beasts, το Pummer Party και το Human Fall Flat. Επίσης, υπάρχουν τα Garry's Mod, Roblox και Minecraft όπου σε αυτά τα games μπορείς να δημιουργήσεις το οτιδήποτε οπότε δεν μου κάνει εντύπωση αν έχει βγει ήδη mode όπως το Fall Guys. Καμια σχεση τα παιχνιδια για υπολογιστη. Και αυτα για το κινητο αν κρινω απο τις βαθμολογιες ειναι μαπα.
maniacos93 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Και αυτα για το κινητο αν κρινω απο τις βαθμολογιες ειναι μαπα. Καλά, όπως είπα, και το Fall Guys δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά οκ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε και στο χωριό μου.
Witcher1st Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Καλά, όπως είπα, και το Fall Guys δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά οκ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε και στο χωριό μου. Προφανως δεν ειναι και η παιχνιδαρα, αλλα θα ηθελα να το παιξω λιγες ωρες. Βεβαια 20 ευρω δε τα δινω σε καμια περιπτωση. 1
maniacos93 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Veggie_Chia είπε Προφανως δεν ειναι και η παιχνιδαρα, αλλα θα ηθελα να το παιξω λιγες ωρες. Βεβαια 20 ευρω δε τα δινω σε καμια περιπτωση. Εγώ το δοκίμασα στο PS4 επειδή ήταν τζάμπα λόγω Plus. Αν πέσει η τιμή του ίσως το πάρω και εγώ. Με παρέα περνάει ευχάριστα η ώρα αν δεν έχεις κάτι άλλο να παίξεις.
ooaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν αξίζει τα 20ευρω. Και το matchmaking είναι ανύπαρκτο. Βάζει λιωμενους μαζί με αρχάριους
green0 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν είναι υπερβολικές οι ελλάχιστες απαιτησεις για τέτοιο παιχνίδι?Ram καρτα γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα