Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

ναι στο ps plus το δινανε τσαμπα.Εγω δεν το πήρα ούτε τσάμπα αλλά αξίζει για μικρές ηλικίες και εαν θες να χαλαρώσεις μετά απο μια σκληρή μερα.

Δεν παιζει καπου πιο φθηνα;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο ένας γράφει να το παίζεις για να χαλαρώσεις μετά από μια σκληρή μέρα, ο άλλος να το παίζεις πριν να κοιμηθείς κάνα 15λεπτο, ο άλλος να το παίζεις το βράδυ για να χαλαρώσεις πριν πας για ύπνο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να παίξετε δλδ όταν πάτε στο κρεβάτι σας;

Δημοσ.

Καλό για να περάσεις την ώρα σου αλλά μέχρι εκεί. Έχει πέσει πολύ διαφήμιση από πίσω, κυρίως από streamers, εξού και η αναγνωρισιμότητά του. Όπως έγραψε και ένα άλλο μέλος του forum νωρίτερα, βγαίνουν στο Steam (αλλά και στα κινητά ειδικά) 10 παρόμοια παιχνίδια την εβδομάδα που στην τελική μπορεί να είναι και καλύτερα από αυτό.

Δημοσ.

Όταν υπάρχει κόσμος που παίζει το χειρότερο παιχνίδι που υπάρχει δηλαδή το fortnite δεν μου κανει καμία εντύπωση να ασχολείται κόσμος και με το fall guys. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, maniacos93 είπε

Καλό για να περάσεις την ώρα σου αλλά μέχρι εκεί. Έχει πέσει πολύ διαφήμιση από πίσω, κυρίως από streamers, εξού και η αναγνωρισιμότητά του. Όπως έγραψε και ένα άλλο μέλος του forum νωρίτερα, βγαίνουν στο Steam (αλλά και στα κινητά ειδικά) 10 παρόμοια παιχνίδια την εβδομάδα που στην τελική μπορεί να είναι και καλύτερα από αυτό.

Για πες καποιο παρομοιο; Αλλα και παλι να βρισκει 50 παικτες τοσο γρηγορα; Εκτος και εαν εχει και bots, δεν το γνωριζω.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Veggie_Chia είπε

Για πες καποιο παρομοιο; Αλλα και παλι να βρισκει 50 παικτες τοσο γρηγορα; Εκτος και εαν εχει και bots, δεν το γνωριζω.

Για κινητά υπάρχουν ήδη αρκετά. Αυτά που δοκίμασα είναι το Run Royale 3D και το Knockout Race που είναι σχεδόν τα ίδια. Για PC υπάρχουν παρόμοια όπως το Gang Beasts, το Pummer Party και το Human Fall Flat. Επίσης, υπάρχουν τα Garry's Mod, Roblox και Minecraft όπου σε αυτά τα games μπορείς να δημιουργήσεις το οτιδήποτε οπότε δεν μου κάνει εντύπωση αν έχει βγει ήδη mode όπως το Fall Guys.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maniacos93 είπε

Για κινητά υπάρχουν ήδη αρκετά. Αυτά που δοκίμασα είναι το Run Royale 3D και το Knockout Race που είναι σχεδόν τα ίδια. Για PC υπάρχουν παρόμοια όπως το Gang Beasts, το Pummer Party και το Human Fall Flat. Επίσης, υπάρχουν τα Garry's Mod, Roblox και Minecraft όπου σε αυτά τα games μπορείς να δημιουργήσεις το οτιδήποτε οπότε δεν μου κάνει εντύπωση αν έχει βγει ήδη mode όπως το Fall Guys.

Καμια σχεση τα παιχνιδια για υπολογιστη. Και αυτα για το κινητο αν κρινω απο τις βαθμολογιες ειναι μαπα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε

Και αυτα για το κινητο αν κρινω απο τις βαθμολογιες ειναι μαπα.

Καλά, όπως είπα, και το Fall Guys δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά οκ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε και στο χωριό μου.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Καλά, όπως είπα, και το Fall Guys δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά οκ. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε και στο χωριό μου.

Προφανως δεν ειναι και η παιχνιδαρα, αλλα θα ηθελα να το παιξω λιγες ωρες. Βεβαια 20 ευρω δε τα δινω σε καμια περιπτωση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Veggie_Chia είπε

Προφανως δεν ειναι και η παιχνιδαρα, αλλα θα ηθελα να το παιξω λιγες ωρες. Βεβαια 20 ευρω δε τα δινω σε καμια περιπτωση.

Εγώ το δοκίμασα στο PS4 επειδή ήταν τζάμπα λόγω Plus. Αν πέσει η τιμή του ίσως το πάρω και εγώ. Με παρέα περνάει ευχάριστα η ώρα αν δεν έχεις κάτι άλλο να παίξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...