Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό παιχιδάκι για χαβαλέ και χαλάρωση , αν βάλουν και crossplay καποια στιγμή θα γίνει σφαγή

• Like 6
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Μπήκα λίγο και το είδα. Πλάκα έχει και καλύτερο από κάτι fortnight, τα παιδιά σίγουρα θα τα κάνει να ασχολούνται για ώρες. 

εγώ προτιμώ το fortday, πιο fun και πιο γρήγορο 😛

Δημοσ.

Φάση φαίνεται να έχει, για 3-5Ε ή ξέρω γω free to play με microtransactions που ΗΔΗ ΈΧΕΙ θα άξιζε.

Για 20Ε που ζητάνε με τα οποία μπορείς να αγοράσεις κάμποσους ΑΑΑ τίτλους στις μέρες μας στο steam όπου εκεί οι developers έχουν χύσει ιδρώτα και αίμα και δεν έχουν φτιάξει απλά μια family friendly καρτουνίστική χαζομαρούλα, σε καμία περίπτωση.

• Like 6
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, PeterMay είπε

Απορία:

Οταν το Halo 3 είχε custom games που πρόσφερε την ίδια εμπειρία με το Fall guys (και το slenderman και το gripshit και το rocket leauge) ήταν παιδιάστικο, κουραστικό, βαρετό.

Όταν τα ίδια custom games, βγαίνουν ακριβώς ίδια σαν παιχνίδια με διαφορετικό τίτλο γίνονται επιτυχίες. Γιατι?

Ούτε το Halo 3 έχω παίξει αλλά σίγουρα ούτε και αυτό. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι σε ποιόν απευθύνεται το κάθε παιχνίδι και πώς πλασάρεται. Οπότε αφού αυτό ΕΙΝΑΙ παιδιάστικο και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του, δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως παιδιάστικο. 

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.

Εντάξει μακράν από τα πιο εκνευριστικα παιχνίδια που έχω παίξει. Μάλλον το πιο εκνευριστικό. Έχω βέβαια εξήγηση γιατί κατέβηκε τόσες φορές... Γιατί το μέγεθος του είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα υπόλοιπα που δίνουν κατά καιρούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπτικά δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς συμβαίνει σ' αυτό το παιχνίδι. Είναι αγώνας δρόμου με εμπόδια στυλ Μάριο; Κανείς στα βίντεο δεν εξηγεί. 

Επεξ/σία από tolstoy
Δημοσ.

Καλά κάνουμε και είμαστε ελιτιστές, δεν κατάλαβα δηλαδή. Επειδή δίνετε 20€ για το asset flipping και επειδή έτυχε να γίνει πετυχημένο με το marketing μέσα από το twitch, θα φάμε τον παπά αμάσητο οι υπόλοιποι; Ενα εκατομμύριο τέτοια παιχνίδια βγαίνουν κάθε μέρα στο Steam και όλα αυτά είναι κατώτερα από τα flash games που παίζαμε παλιά. Έτυχε και πέτυχε, τέλος. Πάρτε χαμπάρι ότι βγαίνει ένα σοβαρό game κάθε χρόνο που πραγματικά πάει την βιομηχανία μπροστά και αφήστε τις κριτικές. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν γυρίζεις απ'τη δουλειά τέρμα κουρασμένος / έτοιμος να σε πάρει ο ύπνος, καλό είναι για ένα 15λεπτο. Σε φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας εγκεφάλου, είναι για delete. 

Δημοσ.

για να είναι πετυχημένος ένας τίτλος σημασία έχει το gameplay και όχι τα γραφικά , 20 χρονια τώρα η Nintendo έχει πιάσει το νόημα και προσφέρει τέτοιου είδους παιχνίδια , βλέπε MarioParty κτλπ , προσωπικά το βρίσκω παιχνιδάρα απλά θέλει μικρά fix και λίγο να εστιάσουνε στους ξενέρωτους που ακόμα και σε τέτοια παιχνίδια χρησιμοποιούνε hacks

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, jerry banana είπε

αξίζει αλλα το έχουν προωθήσει σχεδόν όλοι .Μαζι και με το οτι ηταν τσαμπα .Προσσωπικα δεν με ενδιαφερει αλλα θεωρω οτι με παρεα ειναι καλό.

Δλσ την αρχη το δινανε τζαμπα και πλεον εχει 20 ευρω;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Veggie_Chia είπε

Δλσ την αρχη το δινανε τζαμπα και πλεον εχει 20 ευρω;

ναι στο ps plus το δινανε τσαμπα.Εγω δεν το πήρα ούτε τσάμπα αλλά αξίζει για μικρές ηλικίες και εαν θες να χαλαρώσεις μετά απο μια σκληρή μερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...