xtolicc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα/Καλησπέρα. Ξέρω είμαι εκτός τόπου ,το έχω γράψει και εκεί που πρέπει εδώ και δύο μέρες ,δεν έχω λάβει κάποια απάντηση γι'αυτό και το στέλνω και εδώ καθώς το βιάζομαι λίγο ,συγγνώμη . Budget: 200-250 euro (αν είναι εύκολο από κάποιο κατάστημα που να έχει και δωσεις) Χρήση : ψευτοgaming , όπως cs go και κανά cod κάρτα γραφικών :msi 1650 super, επεξεργαστής:r5 2600 Ευχαριστώ! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από xtolicc
radiohead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 29/8/2020 στις 2:42 ΜΜ, xtolicc είπε Καλημέρα/Καλησπέρα. Ξέρω είμαι εκτός τόπου ,το έχω γράψει και εκεί που πρέπει εδώ και δύο μέρες ,δεν έχω λάβει κάποια απάντηση γι'αυτό και το στέλνω και εδώ καθώς το βιάζομαι λίγο ,συγγνώμη . Budget: 200-250 euro (αν είναι εύκολο από κάποιο κατάστημα που να έχει και δωσεις) Χρήση : ψευτοgaming , όπως cs go και κανά cod κάρτα γραφικών :msi 1650 super, επεξεργαστής:r5 2600 Ευχαριστώ! Καλό all around ips και 144hz https://www.skroutz.gr/s/20176486/AOC-24G2U.html Η λογική λέει minimum 1660 super αλλά νταξει θα ρίχνεις settings και θα την παλεύει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα