Προς το περιεχόμενο

Slow motion με pauses

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, elpenor είπε

Η εκτίμηση μου είναι ότι στην Αμερική ο πιο δημοφιλής θα είναι ο default των windows

Πως ειναι αυτο δυνατον? τις περισσοτερες ταινιες δεν τις παιζει καν ο default.

3 ώρες πριν, elpenor είπε

στην Ελλάδα θα είναι κάποιος που σου επιτρέπει να βρίσκεις εύκολα υπότιτλους

Εγω οταν θελω να βρω υποτιτλους το βαζω  στο google και βρισκω, ειτε ελληνικους ειτε αγγλικους. Αν οχι με τη πρωτη, με τη δευτερη-τριτη θα βρω το σωστο αρχειο 🙂

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, rus είπε

Πως ειναι αυτο δυνατον? τις περισσοτερες ταινιες δεν τις παιζει καν ο default.

Εγώ λίγο που τον είχα δοκιμάσει έπαιζε τις περισσότερες και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα, σαφώς ανώτερη από VLC.

20 λεπτά πριν, rus είπε

Εγω οταν θελω να βρω υποτιτλους το βαζω  στο google και βρισκω, ειτε ελληνικους ειτε αγγλικους. Αν οχι με τη πρωτη, με τη δευτερη-τριτη θα βρω το σωστο αρχειο 🙂

Ναι αλλά ο περισσότερος κόσμος που γνωρίζω εγώ βαριέται να κάνει ακόμα και αυτό, προτιμάει ένα player που κατεβάζει αυτόματα τον σωστό υπότιτλο για τα popular releases.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpenor είπε

Εγώ λίγο που τον είχα δοκιμάσει έπαιζε τις περισσότερες και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα, σαφώς ανώτερη από VLC.

Ναι αλλά ο περισσότερος κόσμος που γνωρίζω εγώ βαριέται να κάνει ακόμα και αυτό, προτιμάει ένα player που κατεβάζει αυτόματα τον σωστό υπότιτλο για τα popular releases.

Εχει βελτιωθει τοσο o wmp? Θυμαμαι οτι ηταν τελευταιος στη λιστα, κανεις δεν τον χρησιμοποιουσε.

Ωστε αυτος ο player βρισκει και κατεβαζει μονος του το σωστο αρχειο υποτιτλων για οποιαδηποται ταινια? Κουφο μου φαινεται, θα το δοκιμασω ομως. Και αν τον βρει ζιπαρισμενο τον ξεζιπαρει κιολας?  Μπορεις κανεις να χρησιμοποησει αυτον τoν player για να του βρει τον υποτιτλο, μετα να παρει τον υποτιτλο και να τον χρησιμοποιησει σε αλλο player?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Εχει βελτιωθει τοσο o wmp? Θυμαμαι οτι ηταν τελευταιος στη λιστα, κανεις δεν τον χρησιμοποιουσε.

Υπάρχει στα windows και ο media player αλλά έχουν βάλει και ένα νέο πρόγραμμα που λέγετε Movies & TV ή κάπως έτσι (το έχω κάνει uninstall), δεν είναι ότι είναι κανένα φοβερό πρόγραμμα που τα παίζει όλα, ούτε υπότιτλους δεν έχει, όμως έχει καλύτερο και πιο sharp upscale από τον VLC και παίζει τα περισσότερα popular formats.

6 ώρες πριν, rus είπε

Ωστε αυτος ο player βρισκει και κατεβαζει μονος του το σωστο αρχειο υποτιτλων για οποιαδηποται ταινια? Κουφο μου φαινεται, θα το δοκιμασω ομως. Και αν τον βρει ζιπαρισμενο τον ξεζιπαρει κιολας?  Μπορεις κανεις να χρησιμοποησει αυτον τoν player για να του βρει τον υποτιτλο, μετα να παρει τον υποτιτλο και να τον χρησιμοποιησει σε αλλο player?

Δεν το χρησιμοποιώ για να σου πω λεπτομέρειες αλλά το συναντάω πολύ συχνά. Λογικά από ένα από τα γνωστά site θα τους βρίσκει τους υπότιτλους, μην φαντάζεσαι ότι υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι που δεν δημοσιεύονται αμέσως στα δύο μεγάλα site.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, elpenor είπε

Υπάρχει στα windows και ο media player αλλά έχουν βάλει και ένα νέο πρόγραμμα που λέγετε Movies & TV ή κάπως έτσι (το έχω κάνει uninstall), δεν είναι ότι είναι κανένα φοβερό πρόγραμμα που τα παίζει όλα, ούτε υπότιτλους δεν έχει, όμως έχει καλύτερο και πιο sharp upscale από τον VLC και παίζει τα περισσότερα popular formats.

Δεν το χρησιμοποιώ για να σου πω λεπτομέρειες αλλά το συναντάω πολύ συχνά. Λογικά από ένα από τα γνωστά site θα τους βρίσκει τους υπότιτλους, μην φαντάζεσαι ότι υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι που δεν δημοσιεύονται αμέσως στα δύο μεγάλα site.

Για ποια εκδοση των windows μιλας? η 7 παντως δεν εχει τετοιο πραγμα.

Ας μας πει λοιπον καποιος που το  χρησιμοποιει. Αν ειναι τοσο δημιοφιλες οσο λες θα υπαρχουν πολλοι χρηστες του εδω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το bs player είναι παλιά καραβάνα στους media players και το χρησιμοποιούσαν πολλοί γιατί κατέβαζε αυτόματα τους υπότιτλους (από το opensybtitles) και συνήθως πατούσαν καλά. Αν δεν πατούσαν κατέβαζες άλλη έκδοση μέσα από το πρόγραμμα. Πλέον και το mpc-hc έχει λειτουργία κατεβάσματος υπότιτλων καθώς και το pot player.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Το bs player είναι παλιά καραβάνα στους media players και το χρησιμοποιούσαν πολλοί γιατί κατέβαζε αυτόματα τους υπότιτλους (από το opensybtitles) και συνήθως πατούσαν καλά. Αν δεν πατούσαν κατέβαζες άλλη έκδοση μέσα από το πρόγραμμα. Πλέον και το mpc-hc έχει λειτουργία κατεβάσματος υπότιτλων καθώς και το pot player.

Το bs το γνωριζω, το θυμαμαι. Ειναι αλλο ομως ενας player να κατεβαζει υποτιτλους απο ενα συγκεκριμενο site,  και αλλο αυτο που ειπε ο φιλος, οτι ο player ταδε βρισκει και κατεβαζει μονος του το σωστο αρχειο υποτιτλων για οποιαδηποτε ταινια.

Σε ποιο κουμπι του mpc-hc υπαρχει η λειτουργια κατεβασματος που λες? Aπο που τους κατεβαζει?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι στον bs αναφέρεται ο elpenor και το "για οποιαδήποτε ταινία" είναι σχετικό. Όλοι κατεβάζουν κατά 95% από το opensubtitles project και αν δε βρεθεί εκεί πάνω από podnapsi κτλ, αν και αυτά συνήθως είναι "ότι να 'ναι".

Το mpc το έχει εδώ.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/9/2020 στις 12:42 ΠΜ, rus είπε

θα δοκιμασω και θα σου πω αν δουλευει

Κατεβασα λοιπον μια ταινια, συγκεκριμενα το "Rambo 3" του 1988 σε 1080 και πραγματι, βρηκε συγχρονισμενους υποτιτλους. Αναρωτιεμαι αν βρισκει παντα συγχρονισμενους σε οποιοδηποτε φορμα. Δεν τους αποθηκευει καπου απ οτι καταλαβα, τους τρεχει κατευθειαν. Οποιαδηποτε στιγμη βαζεις αλλη απο τις διαθεσιμες γλωσσα. Μετα κατεβασα το "Νο Escape" του 2020 αλλα γι αυτο δεν βρηκε υποτιτλους. 

Πως ομως ξεφορτωνομαι αυτο το παραθυρο που μου βγαζει καθε τοσο?

qsvfaW5.png

Δημοσ.
9 ώρες πριν, rus είπε

Πως ομως ξεφορτωνομαι αυτο το παραθυρο που μου βγαζει καθε τοσο?

Α, ναι. Σωστά. Αυτό είναι μια απαίτηση του opensubtitles.org όπου θα πρέπει να πας στο site και να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή πατώντας στο Register (τέρμα πάνω). Μετά, σε όποια εφαρμογή θέλεις να κάνεις αναζήτηση για υπότιτλους θα πρέπει να εισάγεις τα στοιχεία σου για να μπορέσει να ψάξει στο opensubtitles. Οπότε, στο mpc πήγαινε Προβολή->Επιλογές και μετά από τα αριστερά πήγαινε Υπότιτλοι->Διάφορα. Εκεί κάνε δεξί κλικ στο opensubtitles και επέλεξε Διαμόρφωση. Βάλε τα στοιχεία σου για το open και πάτα ΟΚ. Αυτό ήταν.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, micos000 είπε

Αυτό είναι μια απαίτηση του opensubtitles.org όπου θα πρέπει να πας στο site και να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή πατώντας στο Register (τέρμα πάνω).

Δηλαδη ο player αυτος συνεργαζεται με το opensubtitles.org?

Kαι οι υποτιτλοι που βαζει χωρις να εχεις εγγραφη εκει απο που ειναι?

Δημοσ.

Οι περισσότεροι δουλεύουν με το open. Είναι το κυριότερο site υποτίτλων. Τα υπόλοιπα καλά είναι αλλά δεν είναι τόσο δυνατά στους Ελληνικούς υπότιτλους.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...