Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, -WISE- είπε Θα πρέπει να μετρήσεις. Δεν γίνεται έτσι απλά να σου προτείνω. Με βάση το άνοιγμα θα ψάξεις. Από κει και πέρα μπορείς να βρεις στην Ελλάδα ΟΕΜ οθόνες, μπορείς και από Κίνα πχ Aliexpress. Η πρώτη μου ήταν από Ali και έτυχε να καεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πήρα από Ελλάδα την ίδια καθώς είχαν μικρή διαφορά στην τιμή και δεν ήθελα να περιμένω 1 μήνα και εδώ και κάνα 6μηνο είναι κομπλέ. Θέλω να πω, είναι ρίσκο από όπου και αν πάρεις απλά αν πάθει κάτι και την έχεις πάρει από εδώ, την γυρνάς και ελπίζεις σε αλλαγή χωρίς να μπλέκεις με Κινεζομάγαζα. Από τη στιγμή που απλά θες μια οθόνη να κάνεις τη δουλειά σου, επιλέγεις ανάλογα το budget σου αφού σε αυτά τα λεφτά που κοιτάς, μιλάμε για φασόν προϊόντα οπότε ό,τι και να πάρεις θα έχει τα ίδια specs. Διαβάζεις κριτικές και αποφασίζεις. Μετράω βάθος, πλάτος και ύψος η και κάτι άλλο;
-WISE- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Μετράω βάθος, πλάτος και ύψος η και κάτι άλλο; Αυτά αρκούν φίλε μου. 1
Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, -WISE- είπε Αυτά αρκούν φίλε μου. δε μου λες αν ταιριαζει στο πλατος λογικα θα μπορω να βαλω κατι 4 ιντσων οθονες ;
-WISE- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε δε μου λες αν ταιριαζει στο πλατος λογικα θα μπορω να βαλω κατι 4 ιντσων οθονες ; Kάτι σαν αυτό λες ε; Ναι δεν θα έχεις θέμα. 1
chrv80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Εγω προσωπικα σε χωρο για 1din εβαλα αυτο, το οποιο ειναι 4 ιντσων οθονη, αλλα δεν εχει android, παιζει βιντεο παντως απο καρτουλα sd και απο usb.. βεβαια εγω το βιντεο δεν το δοκιμασα ποτε, το χρησιμοποιω με το κινητο με bluetooth, παιζοντας στο κινητο μουσικη απο spotify, και εχω το κινητο στηριγμενο σε βαση.. και υποστηριζει και καμερα για παρκινκ.. 1
Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 34 λεπτά πριν, -WISE- είπε Kάτι σαν αυτό λες ε; Ναι δεν θα έχεις θέμα. Ωραίο ναι... Τιμή; 19 λεπτά πριν, chrv80 είπε Εγω προσωπικα σε χωρο για 1din εβαλα αυτο, το οποιο ειναι 4 ιντσων οθονη, αλλα δεν εχει android, παιζει βιντεο παντως απο καρτουλα sd και απο usb.. βεβαια εγω το βιντεο δεν το δοκιμασα ποτε, το χρησιμοποιω με το κινητο με bluetooth, παιζοντας στο κινητο μουσικη απο spotify, και εχω το κινητο στηριγμενο σε βαση.. και υποστηριζει και καμερα για παρκινκ.. Αυτό δεν λένε τα καλύτερα... Πόσο καιρό το έχεις;
-WISE- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ωραίο ναι... Τιμή; Σαν αυτό υπάρχουν 100άδες αντίστοιχα. Στις περιγραφές αυτών των προϊόντων αναγράφονται ξεκάθαρα οι διαστάσεις. Οπότε δεν πιστεύω να δυσκολευτείς να βρεις κάποιο που ταιριάζει στις ανάγκες και στην τσέπη σου. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από -WISE- 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) @Boubis1411 (Ζητώ συγγνώμη 🙏 τότε, νόμιζα πως έκανες πλάκα) Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από MauroPaltoudias 1
chrv80 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Αυτό δεν λένε τα καλύτερα... Πόσο καιρό το έχεις; Το εχω περιπου εναμισι χρονο, το ειχα παρει απο πρακτικερ, ειχε και εγγυηση αλλα δεν θυμαμαι ποσο καιρο! Σαν ραδιοφωνο fm δεν εχω παραπονο, πιανει καλα αλλα δεν εχω και καμια μεγαλη απαιτηση, για bluetooth ομιλια δεν το δοκιμασα ποτέ γιατι δεν με βολευει σαν λειτουργια γενικα, για bluetooth για μουσικη αψογο, απλα δεν γραφει στην οθονη του info απο αυτα που παιζει, αλλα κανει κομπλε ολα τα play/pause/προηγουμενο/επομενο/fast forward κλπ! Ισχυει αυτο που γραφουν καποιοι οτι λειπει ουσιαστικα ο equalizer, και αυτο μου λειπει σε σχεση με την παλια πηγη που ειχα, αλλα εχει καποια βασικα περι ηχου.. Βιντεο δεν εχω δοκιμασει, διαβασα οτι παιζει απο την καρτουλα και απο usb, αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.. επισης εχει inputs για βιντεο και καμερα οπισθοποριας, τα οποια δουλευουν αψογα, μιας και αρχικα ειχα συνδεδεμενη την καμερα στο δικο της input, αλλα επειδη καθε φορα που εβαζα οπισθεν εκοβε τη μουσικη για να δειχνει η καμερα, και μιας και το αλλο video input δεν το χρησιμοποιουσα, μετεφερα την καμερα στο αλλο και αλλαζω mode μονο οταν χρειαζομαι, οποτε και η εισοδος βιντεο ειναι κομπλε απ'οσο μπορω να κρινω απο την καμερα.. Για μενα αξιζει, αλλα εξαρταται τι ζητας, για τι χρηση θες! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από chrv80 1
Boubis1411 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, chrv80 είπε Το εχω περιπου εναμισι χρονο, το ειχα παρει απο πρακτικερ, ειχε και εγγυηση αλλα δεν θυμαμαι ποσο καιρο! Σαν ραδιοφωνο fm δεν εχω παραπονο, πιανει καλα αλλα δεν εχω και καμια μεγαλη απαιτηση, για bluetooth ομιλια δεν το δοκιμασα ποτέ γιατι δεν με βολευει σαν λειτουργια γενικα, για bluetooth για μουσικη αψογο, απλα δεν γραφει στην οθονη του info απο αυτα που παιζει, αλλα κανει κομπλε ολα τα play/pause/προηγουμενο/επομενο/fast forward κλπ! Ισχυει αυτο που γραφουν καποιοι οτι λειπει ουσιαστικα ο equalizer, και αυτο μου λειπει σε σχεση με την παλια πηγη που ειχα, αλλα εχει καποια βασικα περι ηχου.. Βιντεο δεν εχω δοκιμασει, διαβασα οτι παιζει απο την καρτουλα και απο usb, αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.. επισης εχει inputs για βιντεο και καμερα οπισθοποριας, τα οποια δουλευουν αψογα, μιας και αρχικα ειχα συνδεδεμενη την καμερα στο δικο της input, αλλα επειδη καθε φορα που εβαζα οπισθεν εκοβε τη μουσικη για να δειχνει η καμερα, και μιας και το αλλο video input δεν το χρησιμοποιουσα, μετεφερα την καμερα στο αλλο και αλλαζω mode μονο οταν χρειαζομαι, οποτε και η εισοδος βιντεο ειναι κομπλε απ'οσο μπορω να κρινω απο την καμερα.. Για μενα αξιζει, αλλα εξαρταται τι ζητας, για τι χρηση θες! Τίποτα τρελό, μουσική να ακούω. Ήθελα και κάνα βίντεο κλιπ να παίζει κάνα βράδυ αλλά Οκ συμβιβάζομαι και με χωρίς βίντεο. Μάλλον θα το πάρω εφόσον δεν δημιουργεί θέματα.
TechnoState Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Κοίτα για 1din με android κ αναδιπλούμενη οθόνη. π.χ. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από TechnoState 1
Boubis1411 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, TechnoState είπε Κοίτα για 1din με android κ αναδιπλούμενη οθόνη. π.χ. Η αναδιπλούμενη δεν έχει κίνδυνο να χαλάσει γρήγορα;
stefanos_th Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 να σου θυμισω οτι το αυτοκινητο σου εκτος απο την θεση 1DIN που ξερεις εχει και μια κρυφη 2DIN . 1
Boubis1411 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, stefanos_th είπε να σου θυμισω οτι το αυτοκινητο σου εκτος απο την θεση 1DIN που ξερεις εχει και μια κρυφη 2DIN . Σωστός.... Αλλά εκεί κάτω αξίζει; θα τρελαθούμε στο σκυψιμο Πάντως η Toyota βλέπει 50 χρόνια μπροστά.... Έχει όντως 2DIN θέση, απλώς το 1990 μας το σέρβιρε ως αποθηκευτικό χώρο.
dimitris21gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Για fiat grande punto evo του 2011 έχεις κανείς άποψη για αυτή την οθόνη; https://www.aliexpress.com/item/4000127394785.html Την έχω βάλει στο μάτι επειδή δείχνει να εφαρμόζει τέλεια χωρίς πατέντες. Αυτό που δεν ξέρω σίγουρα είναι αν θα παίζουν τα χειριστήρια του τιμονιού. Στην περιγραφή λέει ότι παίζουν αλλά κάποια σχόλια αγοραστών λένε το αντίθετο. Τα έχω βάλει κάτω και αν πάρω μια απλή πηγή 1din + πρόσοψη + αντάπτορα για να παίζουν τα steering controls θα πάω μαζί με την εγκατάσταση γύρω στα 150 ευρώ. Βάλε και καμιά βάση για το κινητό να το έχω σαν gps φτάνω τα λεφτά αυτής της οθόνης που τα παρέχει όλα και είναι και σίγουρα πιο όμορφη. ΥΓ. Παρόμοιες οθόνες από Ελλάδα στο skroutz παίζουν 300-400 ευρώ! Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από dimitris21gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα