Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στο αμάξι μου κάποια οθόνη; Κάποια πρόταση οικονομική;
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Κάτι τέτοιο ας πούμε; (βάζω cga, γιατί μάλλον δεν θα σηκώνει ega ή vga)
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Η φώτο τι δείχνει; Βλεπω ενα κινητήρα μέσα στον χώρο των επιβατών; ή ειναι οτι απέμεινε απο το αυτοκίνητο σου; Επι του θέματος Βαλε ενα ενισχυτακι και σύνδεσε επάνω το κινητό σου απο τα ακουστικά
Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Η φώτο τι δείχνει; Βλεπω ενα κινητήρα μέσα στον χώρο των επιβατών; ή ειναι οτι απέμεινε απο το αυτοκίνητο σου; Επι του θέματος Βαλε ενα ενισχυτακι και σύνδεσε επάνω το κινητό σου απο τα ακουστικά Βρε συ η φώτο δείχνει το ταμπλό μου και το ακριβώς μπορεί να δεχτεί. Δεν θέλω δύναμη στον ήχο μόνο μια οθόνη να παίζει βίντεο κλιπ και μουσική. Τέτοιο πράγμα θέλω να μάθω αν δέχεται η κονσόλα μου. Έχει και με 25 ευρώ πηγή, το θέμα είναι αν κάτσει σωστά
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Στην δικη σου κονσολα μπορείς να βάλεις ότι θελεις, πας σε ενα μάστορα, οπως παλιά, και ραβε ξηλωνε θα στην βάλει. Αν μας πεις τι σε προβληματίζει θα σου πούμε.
Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Στην δικη σου κονσολα μπορείς να βάλεις ότι θελεις, πας σε ενα μάστορα, οπως παλιά, και ραβε ξηλωνε θα στην βάλει. Αν μας πεις τι σε προβληματίζει θα σου πούμε. Δεν θέλω να χαλάσω την κονσόλα με ράψε και ξήλωνε. Το θεμα ειναι αν κάποιος έχει βάλει και ποια οθόνη έβαλε σε τέτοια κονσόλα. Επίσης αν αξίζει να βάλω αναδιολουμενη οθόνη, γιατί λένε ότι χαλάει εύκολα.
-WISE- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ΄Ετσι που το βλέπω, πας για 1DIN οθόνες. Και το πλαστικό ανάμεσα σε σίτες και ηχοσύστημα να σου κόψει κάποιος, δεν νομίζω ότι χωράει 2DIN και θα θέλει τρελή πατέντα να μην ακουμπάει πάνω σε σίτες και alarm. Δηλαδή το πίσω μέρος της οθόνης είναι αυτό Από κει και πέρα υπάρχουν διάφορες παραλλαγές με οθόνη αναδιπλούμενη όπως η από πάνω φωτό ή με οθόνη που είναι μόνιμα έξω και μπορεί ναναι και 7-9" όπως αυτή. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από -WISE- 1
Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, -WISE- είπε ΄Ετσι που το βλέπω, πας για 1DIN οθόνες. Και το πλαστικό ανάμεσα σε σίτες και ηχοσύστημα να σου κόψει κάποιος, δεν νομίζω ότι χωράει 2DIN και θα θέλει τρελή πατέντα να μην ακουμπάει πάνω σε σίτες και alarm. Δηλαδή το πίσω μέρος της οθόνης είναι αυτό Από κει και πέρα υπάρχουν διάφορες παραλλαγές με οθόνη που ξεδιπλώνει όπως η από πάνω φωτό ή με οθόνη που είναι μόνιμα έξω και μπορεί ναναι και 7-9" όπως αυτή. Τι προτείνεις για 1 Din; Επίσης έχεις κάποια πρόταση για τις μόνιμα έξω; να πάρω οπουδήποτε;
-WISE- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Τι προτείνεις για 1 Din; Επίσης έχεις κάποια πρόταση για τις μόνιμα έξω; να πάρω οπουδήποτε; Βγάλε το player που έχει τώρα και μέτρα. Υπάρχουν κάποιες universal οθόνες σε μέγεθος που κάνουν στα περισσότερα αμάξια (είτε μιλάμε για 1 ή 2DIN) αλλά το δικό σου αμάξι μπορεί να έχει συγκεκριμένο χώρο για να κουμπώσει και να χρειαστείς και βάση για παράδειγμα. Οπότε μετράς το χώρο χωρίς το player σε μήκος και ύψος και μετά ξεκινάς διάβασμα και ψάξιμο. Μπορείς να βρεις τις τελείως τελειωμένες ΟΕΜ που θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου βέβαια και μπορείς να βρεις και πηγές με τριψήφιο κόστος... Αυτή που ανέβασες έχω βάλει εγώ και σου λέω με σιγουριά ότι χωρίς πατέντα δεν μπαίνει με καμία δύναμη στο αμάξι σου. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από -WISE-
Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, -WISE- είπε Βγάλε το player που έχει τώρα και μέτρα. Υπάρχουν κάποιες universal οθόνες σε μέγεθος που κάνουν στα περισσότερα αμάξια (είτε μιλάμε για 1 ή 2DIN) αλλά το δικό σου αμάξι μπορεί να έχει συγκεκριμένο χώρο για να κουμπώσει και να χρειαστείς και βάση για παράδειγμα. Οπότε μετράς το χώρο χωρίς το player σε μήκος και ύψος και μετά ξεκινάς διάβασμα και ψάξιμο. Μπορείς να βρεις τις τελείως τελειωμένες ΟΕΜ που θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου βέβαια, και μπορείς να βρεις και πηγές με τριψήφιο κόστος... Αυτή που ανέβασες έχω βάλει εγώ και σου λέω με σιγουριά ότι χωρίς πατέντα δεν μπαίνει με καμία δύναμη στο αμάξι σου. Όταν λες πατέντα; δες λίγο την φώτο αυτή Πως την έβαλε αυτός;
Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, -WISE- είπε Ποιο αμάξι έχεις; Toyota corolla 1998 όπως αυτό στη φώτο
-WISE- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Toyota corolla 1998 όπως αυτό στη φώτο Έχει ανοιχτεί νέος χώρος στο ταμπλό για να μπει αυτή η οθόνη. Αυτό εννοώ πατέντα. Επειδή είπες ότι δεν θες ράβε-ξήλωνε. Αν έχεις τα λεφτά μπορείς να βάλεις τα πάντα, παντού. Αν θες plug n play αποτέλεσμα δεν κοιτάς σε 2DIN οθόνες. 1
Boubis1411 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, -WISE- είπε Έχει ανοιχτεί νέος χώρος στο ταμπλό για να μπει αυτή η οθόνη. Αυτό εννοώ πατέντα. Επειδή είπες ότι δεν θες ράβε-ξήλωνε. Αν έχεις τα λεφτά μπορείς να βάλεις τα πάντα, παντού. Αν θες plug n play αποτέλεσμα δεν κοιτάς σε 2DIN οθόνες. Οχι δεν το πειράζω είναι legend το αυτοκίνητο Οκ από 1 Din μπορώ να βάλω τα πάντα; Κάνε μερικές προτάσεις από το πιο φθηνό έως 50-60 ευρώ.
-WISE- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Οχι δεν το πειράζω είναι legend το αυτοκίνητο Οκ από 1 Din μπορώ να βάλω τα πάντα; Κάνε μερικές προτάσεις από το πιο φθηνό έως 50-60 ευρώ. Θα πρέπει να μετρήσεις. Δεν γίνεται έτσι απλά να σου προτείνω. Με βάση το άνοιγμα θα ψάξεις. Από κει και πέρα μπορείς να βρεις στην Ελλάδα ΟΕΜ οθόνες, μπορείς και από Κίνα πχ Aliexpress. Η πρώτη μου ήταν από Ali και έτυχε να καεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πήρα από Ελλάδα την ίδια καθώς είχαν μικρή διαφορά στην τιμή και δεν ήθελα να περιμένω 1 μήνα και εδώ και κάνα 6μηνο είναι κομπλέ. Θέλω να πω, είναι ρίσκο από όπου και αν πάρεις απλά αν πάθει κάτι και την έχεις πάρει από εδώ, την γυρνάς και ελπίζεις σε αλλαγή χωρίς να μπλέκεις με Κινεζομάγαζα. Από τη στιγμή που απλά θες μια οθόνη να κάνεις τη δουλειά σου, επιλέγεις ανάλογα το budget σου αφού σε αυτά τα λεφτά που κοιτάς, μιλάμε για φασόν προϊόντα οπότε ό,τι και να πάρεις θα έχει τα ίδια specs. Διαβάζεις κριτικές και αποφασίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα