mouxaxa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, Μετά το 2015 που είχα αγοράσει την Samsung 55UE H6400 στα 800€ αν θυμάμαι καλά ως το απόλυτο VFM για εκείνη την περίοδο ήρθε η ώρα για νέα τηλεόραση σε νέο σπίτι. Η απόσταση θέασης από τα 3+ μέτρα που είμαι τώρα με τις 55 (σίγουρα σηκώνει και 65) πέφτει στα περίπου 2-2,5μέτρα. Οπότε θεώρω πως με έως 50 ίντσες θα είμαι καλά (?). Ψάχνω λοιπόν κάτι με ταβάνι γύρω στα 600€ (θα προτιμήσω να το βάλω σε δόσεις). Θα ήθελα να διατηρήσω τα εγγενή 100hz της παλιάς μου Samsung αν και νομίζω πως με αυτό το κριτήριο η μόνη μου επιλογή είναι η LG 49SM8600 σύμφωνα με το skroutz. Ίσως αν πάω σε πάνελ με λίγοτερα hz ώστε να κερδίσω στην τιμή με τα νέα software δεν καταλάβω διαφορά; Τι λέτε οι ειδικοί; Μιας και στήνω γενικά σπίτι βασισμένο στο google home θα μου άρεσε να έχω το google assistant και από όσο έψαξα δουλεύει μόνο με τις Sony που τρέχουν android. Σωστά; Έχω καιρό να διαβάσω σχετικά με τηλεοράσεις οπότε θα ήθελα την γνώμη σας. Η χρήση είναι κυρίως ταινίες (σκληρός δίσκος και streaming / netflix) + OTE TV (μέσω εφαρμογής) οπότε θα ήθελα να έχεις όσες περισσότερες κωδικοποιήσεις διαθέσιμες γίνεται για να μην μου λείψουν όταν χρειαστεί + hdmi arc καθώς σκέφτομαι να κουμπώσω και μια ηχόμπαρα αντί για τα παλιά μου Logitech Ζ5500 . Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων.
totalius Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξεις σε 55 ίντσες κ με βάση τα όσα ζητάς να ανεβάσεις λίγο το μπατζετ . Εξάλλου αν μπορείς να περιμένεις λίγο καλό θα σου κάνει στη τσέπη αφού δεν είναι κ η καλύτερη εποχή τώρα που τελείωσαν οι εκπτώσεις .
Papakaliati Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 65 ίντσες για μένα, άμα το σηκώνεις οικονομικά καρφωτός. 1
mouxaxa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Κάνοντας δοκιμές είδα ότι με παίρνει για 55 ιντσών τελικά. Επίσης μιας και δεν είμαι ειδικός τελικά χρειαζόμαστε 100hz για ταινίες ή μας καλύπτουν τα software που τρέχουν στην εκάστοτε εταιρία και κάνουν τα 60 100; Είδα από κοντά στον κωτσο την qe55q60 (είχε και μια qe55q70 που ομολογώ δεν κατάλαβα τι διαφορές έχουν) που την είχε εκθεσιακη στα 699€ και για κάποιο λόγω μου φάνηκαν ξεθωριασμενα τα χρώματα σε σχέση με άλλες πιο δίπλα (Sony και μια LG oled). Μπορεί να ήταν οι ρυθμίσεις δεν ξέρω. Με το dts τι κάνω; αν βάλω ηχομπαρα την από κωδικοποίηση την κάνει ή ηχομπαρα ή απλά παίζει ότι της στείλει η TV οπότε αν δεν διαβάζει τον ήχο δεν έχω ήχο ούτε στην ηχομπαρα; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από mouxaxa
totalius Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Οποιοσδήποτε δει να παίζουν δίπλα δίπλα μια Sony κ μια Samsung θα σου πει ότι τα χρώματα της Samsung του φαίνονται ξεθωριασμένα . Μιλάμε πάντα για κοντινές τιμές . . H LG OLED είναι άλλη κατηγορία παει στα 1000+ όπως και όλες οι OLED οποτε με μπατζετ γύρω στα 600 δε τις κοιτάς καν . Απλά μπορείς να δεις ποια φτηνότερη πλησιάζει περισσότερο σε απόδοση εικόνας .
mouxaxa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, totalius είπε Οποιοσδήποτε δει να παίζουν δίπλα δίπλα μια Sony κ μια Samsung θα σου πει ότι τα χρώματα της Samsung του φαίνονται ξεθωριασμένα . Μιλάμε πάντα για κοντινές τιμές . . H LG OLED είναι άλλη κατηγορία παει στα 1000+ όπως και όλες οι OLED οποτε με μπατζετ γύρω στα 600 δε τις κοιτάς καν . Απλά μπορείς να δεις ποια φτηνότερη πλησιάζει περισσότερο σε απόδοση εικόνας . Οπότε αν και προερχόμενος από Samsung και ευχαριστημένος να κοιτάξω σε Sony? Υπολείπονται σε κάτι οι Sony;
mouxaxa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Τι ακριβως θα παιζει η τηλεοραση? Ταινίες torrent, Netflix, ote TV και digea στο background για "παρέα"
graphist83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, mouxaxa είπε Οπότε αν και προερχόμενος από Samsung και ευχαριστημένος να κοιτάξω σε Sony? Υπολείπονται σε κάτι οι Sony; Προσεχε μονο μερικες sony ειδικα σε αυτην την κατηγορια χρηματων, εχουν IPS panel και θα απογοτευτεις πολυ. ειδικα σε σκοτεινα πλανα και θεαση το βραδυ. Μην σε ξεγελα ο κορεσμος που εχουν οι tv στα καταστηματα. Ποσο μαλλον οταν παιζουν σε store mode σε ζωηρόχρωμες ρυθμισεις. 1
gbras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/199844-panasonic-tx58gx810e-58 Με ευχαριστεις οταν την παρεις 😉 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2020 από gbras 1
mouxaxa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, gbras είπε https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/199844-panasonic-tx58gx810e-58 Με ευχαριστεις οταν την παρεις 😉 Έχει μόνο εκθεσιακές και στο σκρουτζ κανένας άλλος..
gbras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Ειναι σίγουρο αυτό ; Αν είναι εκθεσιακή πρέπει να κάνουν καλύτερη τιμη.
mouxaxa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα και πάλι, Ανάμεσα σε αυτές τι προτείνετε; Τείνω προς την LG λόγω νέου μοντέλου και 2m απόστασης + υποστήριξης DTS. Δεν έχει ακόμα βέβαια υποστήριξη για cosmote tv μέσω εφαρμογής αλλά πιστεύω θα έρθει σύντομα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν οι samsung έχουν panel 100hz. Ξέρει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα