czarjuly Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Βασικα εκπτωση παντα καναμε, τα διναμε ολα στις χαμηλοτερες τιμες που αφηνε ο υπολογιστης (βεβαια τοτε δεν ειχαμε τις εκπτωσεις που κανουν τωρα). Καλα βασικα η εκπτωση που εδινε ο υπολογιστης ηταν εικονικη παντα ειχαν περιθωρια και για μεγαλυτερη εκπτωση ,εμεις πουλαγαμε συνηθως στην χαμηλοτερη που εδινε ο υπολογιστης αλλα ο προισταμενος του καταστηματος μπορουσε να βαλει μεγαλυτερη εκπτωση πραγμα που εκανε σπανια βεβαια
Papakaliati Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, billiboo είπε καλησπερα , σημερα παρελαβα καποια ακουστικα που ειχα παραγγειλει (pxc 550) και ηρθαν με ανοιγμενη συσκευασια και εμφανη σημαδια χρησης.πηρα τηλεφωνο το σαπορτ και λενε οτι απο τριτη και μετα μπορουν να παραλαβουν και να αντικαταστησουν η αλλιως επιστροφη χρηματων 1 εβδομαδα αφου παραλαβουν το προιον στις αποθηκες τους.... αξιζει μια καταγγελια?και εαν ναι που? γγκ? επισης και το τελειως φιλοσοφικο ερωτημα τι σκεφτονται και τα στελνουν ετσι? θεωρουν οτι δεν θα το καταλαβει ο πελατης? Όταν λοιπόν αγοράζεις εσυ ένα προϊόν, και το επιστρέφεις μετά από 2 μέρες τι περιμένεις να κάνει ο κότσοβολος και κάθε κοτσοβολος; Να το πετάει; Δεν μιλάμε για εκθεσιακά κομμάτια, αλλά για καινούργια που απλά κάποιος τα άνοιξε. Χίλιες φορές να έχω την δυνατότητα να επιστρέψω ένα αντικείμενο, και ας έχει έρθει σε ανοιγμένη συσκευασία, παρά να παντρεύομαι την κάθε παραγγελία μου. Η δυνατότητα επιστροφής μέσα σε χ χρονικό διάστημα είναι απίστευτη άνεση. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από Papakaliati 2
billiboo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Όταν λοιπόν αγοράζεις εσυ ένα προϊόν, και το επιστρέφεις μετά από 2 μέρες τι περιμένεις να κάνει ο κότσοβολος και κάθε κοτσοβολος; Να το πετάει; Δεν μιλάμε για εκθεσιακά κομμάτια, αλλά για καινούργια που απλά κάποιος τα άνοιξε. Χίλιες φορές να έχω την δυνατότητα να επιστρέψω ένα αντικείμενο, και ας έχει έρθει σε ανοιγμένη συσκευασία, παρά να παντρεύομαι την κάθε παραγγελία μου. Η δυνατότητα επιστροφής μέσα σε χ χρονικό διάστημα είναι απίστευτη άνεση. ισως εχεις δικιο, ομως εγω γενικα δεν επιστρεφω προιον αν δεν εχει προβλημα , συν το οτι στην δικια μου περιπτωση ηταν εκθεσιακο ειχε αρκετα σημαδια χρησης ( ελαφρες γρατσουνιες στα touch)
Salvation81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Καλα βασικα η εκπτωση που εδινε ο υπολογιστης ηταν εικονικη παντα ειχαν περιθωρια και για μεγαλυτερη εκπτωση ,εμεις πουλαγαμε συνηθως στην χαμηλοτερη που εδινε ο υπολογιστης αλλα ο προισταμενος του καταστηματος μπορουσε να βαλει μεγαλυτερη εκπτωση πραγμα που εκανε σπανια βεβαια Δεν ηταν τοσο ευκολο, για καλη εκπτωση επρεπε εγω εστω να παρω τηλεφωνο στο sales manager της περιοχης στα κεντρικα και και και και. Οποτε διναμε την χαμηλοτερη του υπολογιστη (η αν την ειχε βρει αλλου πιο φτηνα διναμε εκεινη για να ματσαρουμε τιμη) και ολα καλα. 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Όταν λοιπόν αγοράζεις εσυ ένα προϊόν, και το επιστρέφεις μετά από 2 μέρες τι περιμένεις να κάνει ο κότσοβολος και κάθε κοτσοβολος; Να το πετάει; Δεν μιλάμε για εκθεσιακά κομμάτια, αλλά για καινούργια που απλά κάποιος τα άνοιξε. Χίλιες φορές να έχω την δυνατότητα να επιστρέψω ένα αντικείμενο, και ας έχει έρθει σε ανοιγμένη συσκευασία, παρά να παντρεύομαι την κάθε παραγγελία μου. Η δυνατότητα επιστροφής μέσα σε χ χρονικό διάστημα είναι απίστευτη άνεση. Βεβαια αυτο ισχυει και για σφραγισμενα, γιατι δηλαδη καποιος να παρει κατι που εσυ το δουλεψες για 2-3-5-10 ημερες;
Papakaliati Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δεν ηταν τοσο ευκολο, για καλη εκπτωση επρεπε εγω εστω να παρω τηλεφωνο στο sales manager της περιοχης στα κεντρικα και και και και. Οποτε διναμε την χαμηλοτερη του υπολογιστη (η αν την ειχε βρει αλλου πιο φτηνα διναμε εκεινη για να ματσαρουμε τιμη) και ολα καλα. Βεβαια αυτο ισχυει και για σφραγισμενα, γιατι δηλαδη καποιος να παρει κατι που εσυ το δουλεψες για 2-3-5-10 ημερες; Άλλο να έχει δουλέψει 5-6 ωρες, και άλλο 5-6 μηνες.
Salvation81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Papakaliati είπε Άλλο να έχει δουλέψει 5-6 ωρες, και άλλο 5-6 μηνες. Τα εκθεσιακα κατα κορον δεν δουλευουν, μονο κατι τηλεορασεις πχ και κατι PC αντε και κατι ραδιοφωνα. Ως επι το πλειστον απλα καθονται και οκ καποιοι τα κοιτανε, μπορει να τα γυρισουν λιγο δεξια και αριστερα να τα δουν και ολα αυτα. Αυτο ομως που θα παρει ο αλλος σπιτι του μπορει την μια στιγμη να τριβει τα απαυτα του και μετα να το πιασει, μπορει να σκαλιζει την μυτη του και μετα να το πιασει, να ειναι ιδρωμενος και να το πιασει και χιλια δυο αλλα πραγματα. Δεν το θεωρω το ιδιο γιαυτο και κατεμε τα προιοντα απο επιστροφη θα επρεπε να στελνονται πισω στις εταιρειες για μια σωστη απολυμανση και μετα παλι στα μαγαζια με σφραγισμενη συσκευασια και ολα τα συνναφη. 1
Papakaliati Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Τα εκθεσιακα κατα κορον δεν δουλευουν, μονο κατι τηλεορασεις πχ και κατι PC αντε και κατι ραδιοφωνα. Ως επι το πλειστον απλα καθονται και οκ καποιοι τα κοιτανε, μπορει να τα γυρισουν λιγο δεξια και αριστερα να τα δουν και ολα αυτα. Αυτο ομως που θα παρει ο αλλος σπιτι του μπορει την μια στιγμη να τριβει τα απαυτα του και μετα να το πιασει, μπορει να σκαλιζει την μυτη του και μετα να το πιασει, να ειναι ιδρωμενος και να το πιασει και χιλια δυο αλλα πραγματα. Δεν το θεωρω το ιδιο γιαυτο και κατεμε τα προιοντα απο επιστροφη θα επρεπε να στελνονται πισω στις εταιρειες για μια σωστη απολυμανση και μετα παλι στα μαγαζια με σφραγισμενη συσκευασια και ολα τα συνναφη. Τα εκθεσιακά συνήθως είναι πάντα on (εξαρτάται προφανώς την κατηγορία του κάθε προϊόντος). Είναι και αυτή μια άποψη, αλλά τι δουλειά έχει η κάθε εταιρία να επικομηστει αυτό το κόστος της επιστροφής; Δεν μπορείς Να στα έχεις και τα δυο ( και δικαίωμα επιστροφής, και κατευθείαν από το εργοστασιο). Αλλά η δωρεάν επιστροφή σου δίνει τουλάχιστον την δυνατότητα επιλογής.
Salvation81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Τα εκθεσιακά συνήθως είναι πάντα on (εξαρτάται προφανώς την κατηγορία του κάθε προϊόντος). Είναι και αυτή μια άποψη, αλλά τι δουλειά έχει η κάθε εταιρία να επικομηστει αυτό το κόστος της επιστροφής; Δεν μπορείς Να στα έχεις και τα δυο ( και δικαίωμα επιστροφής, και κατευθείαν από το εργοστασιο). Αλλά η δωρεάν επιστροφή σου δίνει τουλάχιστον την δυνατότητα επιλογής. Καταρχην το κοστος δεν ειναι μεγαλο, αν ηξερες τι πετανε οι αλυσιδες καταστηματων αλα Κωτσοβολος καθε χρονο (ηλεκτρικες συσκευες εννοω) θα κοπαναγες το κεφαλι σου στον τοιχο (ειμαστε Large σε αυτη την χωρα γενικα). Βεβαια αν αυτο το κοστος επεφτε στον εκαστοτε κατασκευαστη με τα νουμερα που θα ειχαν σε τετοιες επιστροφες το κοστος με διαφορες εταιρειες μεταφορων θα ηταν εξευτελιστικο, ακομα και 1ε να ανεβαζαν την τιμη σε οτι πουλανε θα αρκουσε και με το παραπανω. Οπως και να εχει τροποι υπαρχουν, αν θελουν να ασχοληθουν.
KoreanW Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) θα πω κ γω μια γνώμη από αυτά που μου έχουν τύχει και δεν αναφέρομαι στον Κωτσόβολο, αλλά γενικά που μου έχουν συμβεί σε μαγαζιά μου έχει έρθει παραγγελία με 2 τεμάχια της ίδιας (ακριβής) λευκής συσκευής το ένα από τα δυο σε generic χαρτόκουτο, το άλλο στην πλήρη εργοστασιακή συσκευασία, εννοείται πως δεν είχα συμφωνήσει για προϊόν εκθεσιακό ή επιστροφής μου έχει κάτσει περίπτωση σε αλυσίδα που έχει κλείσει να πουλήσουν όχι απλά καραανοιγμένο αλλά εκθεσιακό DOA προϊόν (κινητό) με τελειωμένη μπαταρία και παρελκόμενα που είτε ήταν αλλαγμένα με ξένα είτε χαλασμένα, περίττό να μην αναφέρω το είδος της @λητείας που αντιμετώπισα στα μερικά λεπτά της ώρας από την αγορά που το επέστρεψα και το ότι όχι δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη της συγνώμης αλλά βγήκαν κ από πάνω να με κατηγορήσουν ότι ακόμη και τα παρελκόμενα μπορεί να τα είχα εγώ αφαιρέσει με άλλα (που θα έπρεπε κανονικά να τους έφερνα επιτόπου μια αστυνομία και για απάτη αλλά και για ηθική βλάβη όταν εμένα μπροστά σε κόσμο μου ήρθε εγκεφαλικό γιατί στην πορεία αποδείχθηκε πως εν γνώσει τους πουλούσαν για δήθεν καινούρια στο ράφι ολόκληρη παρτίδα από τέτοιας κατάστασης προϊόντα) λοιπόν 1. αν ένα προϊόν είναι εκθεσιακό ή από επιστροφή ή ανοιγμένο, δικαιούται ο πελάτης να το γνωρίζει από πριν 2. ένα προϊόν εκθεσιακό ή από επιστροφή ή ανοιγμένο, πρέπει να πωλείται σε μειωμένη αξία 3. στην εξαιρετική περίπτωση που τύχει ένα λάθος να εμφανισθεί ανοιγμένο-εκθεσιακό-επιστροφής προϊόν για καινούριο, στην εξαιρετική περίπτωση που δεν υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα, ο πελάτης καλό είναι να ακούσει και μια συγνώμη (έμπρακτη ή λεκτική έστω) αυτά Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από KoreanW 4 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Ο Κωτσόβολος από τότε που τον θυμάμαι, πουλάει: εκθεσιακά , ανοιγμένα , χαλασμένα , ελαττωματικά.. και επίσης πάντα είχε μια μικρή διαφορά στη τιμή της τάξεως των 1-2 ευρώ από τα άλλα μαγαζιά. Τελευταία ψώνισα κάποιες φορές και αν εξαιρέσουμε το ότι το μαγαζί τελεί υπό διάλυση (κανένα απόθεμα - ζήτημα να πουλάει 20 πράγματα όλο το μαγαζί , και κανένας υπάλληλος - μόνο 1 ταμεία και 1 σεκιουριτά έχει) γενικά δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με τα προϊόντα , ήταν κανονικά κλειστά.. Κάπου εδώ να πω ότι όλα τα γνωστά μαγαζιά πουλάνε εκθεσιακά, ελαττωματικά κλπ, αλλά ο κωτσόβολος (τουλάχιστον παλιότερα) είχε βραβείο σε αυτά.. Α, και όταν κάνεις online παραγγελείες, οι πιθανότητες να σου πασάρουν ότι ναναι αυξάνονται εκθετικά.. ενώ απο κοντά θα το δείς τι παίζει.
davarisx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Όλα είναι σχετικά παιδιά. Πριν πολλά χρόνια (2008)είχε βγάλει ο κωτσος μια τηλεόραση lg full hd σε προσφορά.παω αεροδρόμιο 8 το πρωί περίπου τους λέω ηρθα για το προϊόν φυλλαδίου. Μου απαντάει ο πωλητής το κλασικό μόλις εξαντλήθηκε.του λέω ρε φίλε με κοροϊδεύεις? Είμαστε εγώ εσύ και άλλοι 10 μέσα και κανένας δεν πήρε τηλεόραση ποτέ εξαντλήθηκε? Αφού ξεκινάω έναν σαματα μου λέει θα καλέσω τον προϊστάμενο.οκ του λέω περιμένω. Έρχεται ο προϊστάμενος μαγκομενος και μου λέει τα κλασικά ζητούμε συγνώμη και μπλα μπλα μπλα. Του λέω εγώ ήρθα τσάμπα λοιπόν? Μου λέει μην ανησυχείτε θα σας δώσω το επόμενο μοντελο 37lh3000 στην τιμή της προσφοράς.ειχε περίπου 100-120 ευρώ παραπάνω,οπωτε του λέω ok. Την έχω μέχρι και σήμερα παίζει άψογα και το μόνο που άλλαξα πριν 2 χρόνια είναι ο δέκτης IR από ebay. Γενικά στις μεγάλες αλυσίδες παίζει λαμογια αλλά λογο του ότι είναι μεγάλες επιχειρήσεις δεν σε αφήνουν ετσι σε σχέση με τα μικρά μαγαζάκια.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 30/8/2020 στις 2:58 ΜΜ, davarisx είπε Αφού ξεκινάω έναν σαματα μου λέει θα καλέσω τον προϊστάμενο.οκ του λέω περιμένω. Έρχεται ο προϊστάμενος μαγκομενος και μου λέει τα κλασικά ζητούμε συγνώμη και μπλα μπλα μπλα. Του λέω εγώ ήρθα τσάμπα λοιπόν? Μου λέει μην ανησυχείτε θα σας δώσω το επόμενο μοντελο 37lh3000 στην τιμή της προσφοράς.ειχε περίπου 100-120 ευρώ παραπάνω,οπωτε του λέω ok. Την έχω μέχρι και σήμερα παίζει άψογα και το μόνο που άλλαξα πριν 2 χρόνια είναι ο δέκτης IR από ebay. Ναι αλλά εδώ το χάνουμε όμως.. Γιατί να πρέπει να κάνουμε φασαρία και να σπάμε τα νεύρα μας για πράγματα που είναι αυτονόητα ? Δεν σχολιάζω το γεγονός ότι με τέτοιες λαλακίες που λένε, κοροϊδεύουν τον πελάτη μες τα μούτρα. Το κακό ξεκινάει από αλλού , γι'αυτο και με τακτικές του είδους, δε πρόκειται να προκόψουν..
mary Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 29/8/2020 στις 1:44 ΜΜ, SakafliaC είπε Αυτά γίνονται γιατί κάποιοι θεωρούν απίστευτα χρήσιμη εφεύρεση να παίρνεις ότι μαλακία θες και αν δε σου αρέσει να τα γυρνάς πίσω, όπως κάνουν οι γκόμενες στα Zara.. Αυτο λέγεται δικαίωμα σε αγορά εξ αποστάσεως. ΕΛΕΟΣ δλδ να θεωρείται και ντροπή επειδή πήρες κάτι και μετάνιωσες την αγορά. Και επειδη στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι στο π7-4τσο τα ελληνικά e-shop (😂) να κάνουν τα επιστροφής, φταίει ο αγοραστής. ΞΥΠΝΑΤΕ 1 2
SakafliaC Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, mary είπε Αυτο λέγεται δικαίωμα σε αγορά εξ αποστάσεως. ΕΛΕΟΣ δλδ να θεωρείται και ντροπή επειδή πήρες κάτι και μετάνιωσες την αγορά. Και επειδη στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι στο π7-4τσο τα ελληνικά e-shop (😂) να κάνουν τα επιστροφής, φταίει ο αγοραστής. ΞΥΠΝΑΤΕ Δεν το κάνουν μόνο στην Ελλάδα να σου δίνουν ένα προιόν που έχει ανοίξει ή και χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος ως καινούριο. Συμβαίνει ακόμα και στο Amazon. Επίσης δεν ήξερα ότι αν πάρω παντελόνι απ τα Zara, καβατζώσω το ταμπελάκι από μέσα, πάω για ποτό και μετά το επιστρέψω (γιατί αυτό συμβαίνει συνέχεια σε αντίστοιχα καταστήματα) δεν είναι ντροπή. Αν το μετάνιωσες κράτα το ή δώστο σε κάποιον φίλο σου. Όταν πληρώνω κάτι για καινούριο θέλω να είναι καινούριο. Και ειδικά όταν μιλάμε για αγορές τεχνολογίας που τα ποσά είναι πιο μεγάλα, όχι δε μπορείς να το μετανιώσεις. Σκέψου τι θες να πάρεις και κάνε έρευνα αγοράς. 3
Salvation81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, mary είπε Αυτο λέγεται δικαίωμα σε αγορά εξ αποστάσεως. ΕΛΕΟΣ δλδ να θεωρείται και ντροπή επειδή πήρες κάτι και μετάνιωσες την αγορά. Και επειδη στην Ελλάδα δεν ξέρουν τι στο π7-4τσο τα ελληνικά e-shop (😂) να κάνουν τα επιστροφής, φταίει ο αγοραστής. ΞΥΠΝΑΤΕ Τι εννοεις με το "μετανιωσες" την αγορα; Για Ανηλικα μιλαμε; Δηλαδη εγω λεω θελώ ανεμιστηρα, παω τον παιρνω και μετα απο 2 εβδομαδες λεω ξερεις τι, δεν τον θελω το μετανιωσα, και τον παω πισω αφου τον εχω δουλεψει καλα καλα; Η παω παιρνω μια καρτα γραφικων, την λιωνω 2 εβδομαδες, μετα λεω το μετανιωσα, την παω πισω, παιρνω αλλη και το συνεχιζω ετσι για τα επομενα 10 χρονια και εχω ΠΑΝΤΑ την τελευταια καρτα, αυτο πως σου ακουγεται; Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να "μετανιωσει" καποιος για κατι που πηρε, αν οντως ηθελε και το χρειαζοταν να το παρει και δεν ηθελε πχ να κανει μοστρα η να νιωσει "μεγαλος" με κατι (εστω για 2 εβδομαδες) που δεν αντεχε η τσεπη του στο τελος. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα