chiftakis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Αγαπητοί φίλοι, πριν 3 μέρες μου ήρθε η οθόνη s2721dgf της dell. Την πρώτη μέρα στο word παρατήρησα ότι μου έκανε <ματάκια>. Δεν της έδωσα σημασία, μέχρι που παρατήρησα το ίδιο πράγμα όταν έπαιζα παιχνίδια. Σήμερα το πρωί μου κλείνει και όταν την ανοίγω μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει, ενώ το λαμπάκι της οθόνης είναι αναμμένο. Η κάρτα που χρησιμοποιώ είναι η 2060 της msi. Αν έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει είναι καλοδεχούμενη.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, chiftakis είπε Αγαπητοί φίλοι, πριν 3 μέρες μου ήρθε η οθόνη s2721dgf της dell. Την πρώτη μέρα στο word παρατήρησα ότι μου έκανε <ματάκια>. Δεν της έδωσα σημασία, μέχρι που παρατήρησα το ίδιο πράγμα όταν έπαιζα παιχνίδια. Σήμερα το πρωί μου κλείνει και όταν την ανοίγω μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει, ενώ το λαμπάκι της οθόνης είναι αναμμένο. Η κάρτα που χρησιμοποιώ είναι η 2060 της msi. Αν έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει είναι καλοδεχούμενη. Εγγύηση έχει?
chiftakis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Με displayport και με hdmi δοκίμασα
rofl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) βγαλε drivers κατα προτιμηση με ddu και ξαναβαλε τελευταιους. αν δεν παιξει δοκιμασε το driver του φλεβαρη, που δοκιμασε φιλος με μαυρες οθονες και πλεον παιζει. αλλιως επελεξε 144, η αν δεν εχει δοκιμασε να φτιαξεις custom resolution @ 144 hz , να δεις αν διορθωνεται. αλλιως μετα κοιτας καλωδια και rma, αλλα μαλλον κατι απ αυτα ειναι. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από rofl
ICE-T Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 24 λεπτά πριν, rofl είπε βγαλε drivers κατα προτιμηση με ddu και ξαναβαλε τελευταιους. αν δεν παιξει δοκιμασε το driver του φλεβαρη, που δοκιμασε φιλος με μαυρες οθονες και πλεον παιζει. αλλιως επελεξε 144, η αν δεν εχει δοκιμασε να φτιαξεις custom resolution @ 144 hz , να δεις αν διορθωνεται. αλλιως μετα κοιτας καλωδια και rma, αλλα μαλλον κατι απ αυτα ειναι. καινούργιο μόνιτορ πρέπει να έχει official driver στην Dell
chiftakis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Παιδιά έβαλα την οθόνη σε άλλη πρίζα και όλα είναι φυσιολογικά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι. 1
ICE-T Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 29 λεπτά πριν, chiftakis είπε Παιδιά έβαλα την οθόνη σε άλλη πρίζα και όλα είναι φυσιολογικά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι. μια χαρά, Dell με πρόβλημα day one είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τύχει,καλή συνέχεια. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Noμίζω δεν θα παραμείνει έτσι. Dell (ανέκαθεν) είχα και έχω... έχουν θεματάκι με το DISPLAY PORT σύνδεση! Αν βάλεις HDMI θα εξαφανιστεί το πρόβλημα. Κι εγώ σε όλες τις Dell το 'χω (κατά καιρούς) το πρόβλημα. ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΙ χρήστες έχουν γράψει στην Dell.. στα "τέτοια" τους! Δεν έχουν αλλάξει τίποτα. Κατ' εμέ οι Dell έχουν τις καλύτερες οθόνες για ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ χρήση... αλλά, έχουν διάφορα θεματάκια - όπως αυτό το ΑΚΡΑΙΑ εκνευριστικό - που δεν τα λύνουν.
chiftakis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 UPDATE Τελικά το μόνιτορ είχε θέμα και έγινε αντικατάσταση απ' ευθείας από την dell. Η διάγνωση έγινε μέσω βίντεο που τους έστειλα και ήρθε με κούριερ σπίτι μου. Μπορεί να έγινε μια στραβή αλλά πρώτη φορά έχω τέτοια αντιμετώπιση στο after sales κομμάτι. Ελπίζω η καινούργια να είναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα