Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Homecinemakias είπε

Τελικά αντί να συζητάτε και το Fold2 κάθεστε και ασχολείστε απατώντας σε κάποιος χρήστη που λέει τα.... δικά του!!!!! 🙄

Δυσκολο να συζητήσεις για το θεμα οταν η κάθε βλαμμενη ψωναρα κάνει spam τα ιδια και τα ιδια επειδη νομιζει πως μονο αυτος ειναι γαματος και ολοι οι αλλοι ειμαστε προβατα

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί ένας κάτοχος του πρώτου fold να μας πει την γνώμη του ουσιαστικά?(οπωσ εγω?) Η μπορει να μου πει κάποιος από αυτούς που έχουν άποψη αντίθετη και οχι υπερ του fold να μας πει αν εχει υπάρξει κατοχος του η απλα μιλάμε για να μιλάμε με το αναφερετρο δικαίωμα του λόγου φυσικά?  

Α και κάτι εν συντομία...εχω αλλαξει σε 3 χρόνια 284 συσκευές...ναι καλά διαβάσατε...ποσο πιο αντικείμενικος? Αλλου κάποιο υπερτερεί αλλού κάποιο χάνει...το σίγουρο είναι ότι ασχέτως τιμησ το fold είναι το μέλλον και σας το γράφει χρήστης και κατιχος του fold που ωστοσο δεν θα είχε θέμα να το αλλάξει και παλι... όσον αφορά τοσ τιμές.. επειδή είχα και απο αυτά...και μάλιστα πολλές φορές...το xiaomi  έφτασαν να είναι του 1000 αρικου  το ιδιο και η sony...που ξανα λεω τα εχω οαρει και αυτά...ας είμαστε λίγο αντικειμενικοι....λιγο...

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Kbill84 είπε

Μπορεί ένας κάτοχος του πρώτου fold να μας πει την γνώμη του ουσιαστικά?(οπωσ εγω?) Η μπορει να μου πει κάποιος από αυτούς που έχουν άποψη αντίθετη και οχι υπερ του fold να μας πει αν εχει υπάρξει κατοχος του η απλα μιλάμε για να μιλάμε με το αναφερετρο δικαίωμα του λόγου φυσικά?  

Α και κάτι εν συντομία...εχω αλλαξει σε 3 χρόνια 284 συσκευές...ναι καλά διαβάσατε...ποσο πιο αντικείμενικος? Αλλου κάποιο υπερτερεί αλλού κάποιο χάνει...το σίγουρο είναι ότι ασχέτως τιμησ το fold είναι το μέλλον και σας το γράφει χρήστης και κατιχος του fold που ωστοσο δεν θα είχε θέμα να το αλλάξει και παλι... όσον αφορά τοσ τιμές.. επειδή είχα και απο αυτά...και μάλιστα πολλές φορές...το xiaomi  έφτασαν να είναι του 1000 αρικου  το ιδιο και η sony...που ξανα λεω τα εχω οαρει και αυτά...ας είμαστε λίγο αντικειμενικοι....λιγο...

Τι ξέρεις εσύ μωρέ. Επειδή δηλαδή τις αγόρασες; σιγά. Ο άλλος είδε και 5 hands on στο YouTube. Τι να του πεις καημένε 

Δημοσ.

Note 20 Ultra δυνατό όμορφο με επεξεργαστή σκέτη απογοήτευση τόσο σε διαχείριση αυτονομίας όσο και σε θερμοκρασίες....και πανάκριβο που οκ σε λίγο καιρό η τιμή θα φτάσει κάτω από 1000αρικο ως συνήθως.

Fold 2 ωραία συσκευή κάτι ξεχωριστό με Snapdragon που πιθανών να είναι σούπερ σχεδόν σε όλα της όμως η τιμή του θα είναι για άλλη μια φορά όπως και με το προκάτοχό του ένα μεγάλο ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΌ.

Ας απολαύσουμε λοιπόν το Event αλλά μέχρι εκεί αντε και κάνα Demo σε.κανα μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...