Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας για άλλη μία φορά! Αρχικά θα ήθελα να πω πως όντας άσχετη η ομάδα σας μου έχει φανεί πολύ χρήσιμη μέχρι τώρα και νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας την πολύτιμη βοήθειά σας!

Επί του θέματος, ψάχνω ένα laptop το χρειάζομαι για το πανεπιστήμιο και επίσεις χρειάζεται να το χρησιμοποιώ αρκετές ώρες κάθε μέρα για εργασίες διάβασμα και τώρα και για εξεταστική (zoom κλπ.) επίσεις χρειάζεται και για προγραμματισμό χρειάζεται να έχει office (δύνονται δωρεάν στους φοιτητές για όσο σπουδάζουν αλλά θα τα χρειαστώ και μετά τις σπουδές μου). Επίσης να μπορούν να τρέχουν πολλά παράθυρα/ προγράμματα παράλληλα ή και ταυτόχρονα (οι σπουδές μου είναι στον τομέα του περιβάλλοντος και θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα της έρευνας). Θα ήθελα να μπορεί να τρέχει photoshop και αν είναι δυνατόν να τρέχει και κανένα παιχνιδάκι (προαιρετικά) χωρίς να κολάι το σύμπαν θα εκτιμηθεί δεόντως. Μια λίγο μεγαλούτσικη οθόνη θα εκτιμηθεί επίσεις. Θα ήθελα να έχει και λίγο χώρο για να αποθηκεύω φωτογραφίες από την κάμερα και να κάνω streaming καμιά ταινία. έχω budget 1000 αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα αν μπορούσα να βρω κάτι στα ~800. Δεν ξέρω από κατασκευαστές όποτε δεν έχω κάπα προτίμηση

Επίσης να σας πω και τι έχω τώρα:

Έχω ένα innovator M1589 με επεξεργαστή intel celeron 1.10GHz και RAM 4,00 GB. Το οποίο κολλάει με τις ώρες και καμιά φορά κάνει και το άλλο το ωραίο και σβήνει εντελώς...

Σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά!!

Δημοσ.

https://www.e-lenovo.gr/lenovo-ideapad-3-15-fullhd-ryzen5-8gb-ssd256-w10-grey.html

Ξεκινάς από εδώ ως budget. Και πας σε HP Omen 15 2020 με 4600Η για gaming Οταν ερθει ελλάδα. Τα Legion 5 με 4600Η στα 1000 ευρώ είναι ίσως ένα 100αρι πιο ακριβά από όσα θα θέλαμε να τα δούμε λόγω διαθεσιμότητας. 
https://www.skroutz.gr/s/24208185/Lenovo-Legion-5-15ARH05-Ryzen-5-4600H-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-FHD-W10.html?from=catspan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...