Προς το περιεχόμενο

USB Stick και Ένδειξη FAT32

mercu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα ένα usb stick 16GB. Λειτουργούσε κανονικά στην αρχή. Μετά ίσως κάτι έκανα λάθος εγώ, ίσως να το έβγαλα την ώρα που δεν είχε τελειώσει ακόμα την μεταφορά δεδομένων προς τον λαπτοπ. Από τότε, το βάζω στον λάπτοπ, το εμφανίζει αλλά από κάτω γράφει FAT32. Πατάω μέσα, με βάζει, δείχνει ότι είναι άδειο. Κι όταν πάω να περάσω δεδομένα μέσα στο stick λέει ότι δεν υπάρχει. Μπορώ να το διορθώσω; Υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποια βήματα; Ή χάλασε;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο στικάκι είναι; Μπορείτε να ανεβάσετε ένα screenshot από τη Διαχείριση δίσκων;

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

oi.PNG

j.PNG

Όποτε το βγάζω και το ξαναβάζω μου δείχνει παράθυρο με επιλογές Συνέχιση χωρίς σάρωση ή Σάρωση και επιδιόρθωση (Συνίσταται). Ότι και να επιλέξω δεν λύνεται μετά. Πατάω σάρωση, ανοίγει παράθυρο με μπάρα για την σάρωση αλλά η μπάρα μένει έτσι, δεν γεμίζει. Μετά από λίγο κλείνει το παράθυρο αυτό και ανοίγει παράθυρο ότι το αναγνώρισε. Πατάω, με βάζει μέσα στο στικάκι και λέει ότι είναι άδειο. Πάνω να βάλω αρχεία μέσα, βγάζει σφάλμα. Πατάω δεξί κλικ στο στικάκι, ιδιότητες και έλεγχος. Κα μου λέει ότι τα Windows δεν έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον δίσκο. 

Επεξ/σία από mercu

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχετε αρχεία που χρειάζεστε μέσα -γιατί θα διαγραφούν με την παρακάτω διαδικασία- δοκιμάστε αυτή τη διαμόρφωση: Από τη διαχείριση δίσκων κάντε ''Διαγραφή τόμου'' και ''Νέος απλός τόμος'' (μη του δώσετε όνομα κατά τη διαμόρφωση) και πείτε μας αν δούλεψε.

Στις 28/8/2020 στις 8:38 ΜΜ, mercu είπε

το έβγαλα την ώρα που δεν είχε τελειώσει ακόμα την μεταφορά δεδομένων

Το έκανα κι εγώ για δοκιμή και:

1123821520_2020-08-28231802.png.77d926f80ad36753c18f70fd43b3ba58.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Πάτησα δεξί κλικ πάνω στο ΙΝΤΕΝSO που είναι το στικάκι που θέλω. Μετά Διαμόρφωση. Μου λέει θα χαθούν τα δεδομένα αλλά πατάω ΟΚ. Βγάζει παράθυρο για να αλλάξω όνομα και σύστημα αρχείων (FAT32, exFAT ή NTFS) και μέγεθος μονάδας εκχώρησης. Δεν άλλαξα τίποτα. Πατάω Συνέχεια και μου βγάζει παράθυρο-σφάλμα "Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει και ένας τελευταίος τρόπος. Αν αποτύχει κι αυτός το πάτε στο κατάστημα για αλλαγή.

!Προσοχή μη διαμορφώσετε λάθος δίσκο!

https://www.easeus.com/partition-master/format-usb-flash-drive-using-cmd.html#1

Αν δεν καταλαβαίνετε κάτι ρωτήστε.

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...