poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 13 minutes ago, James213 said: https://www.skroutz.gr/s/6234419/Bitmore-U1200LCD.html#specs και αυτό φαίνεται καλό. η αλήθεια είναι ότι έχω μικρό budget όπως είπα, μέχρι 110, διότι πρόσφατα έχτισα το pc και όπως καταλαβαίνεις όλα τα λεφτά πήγαν εκεί. Οπότε κάτι πο θα κρατήσει 2-3 χρονάκια καλό είναι apc 1000ari καπου 100 κατι κανει
Fotis_Greece Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δεκτον, εγω προσωπικά απο τα βασικα-απλα UPS δουλεύω το πρωτο που σου αναφερα, εχω βαλει 14 τεμαχια και μεχρι στιγμης μας εχει καλυψει αψογα. Νομιζω στα 93€ που το δινουν μια χαρα σε καλύπτει και οικονομικά.
James213 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Δεκτον, εγω προσωπικά απο τα βασικα-απλα UPS δουλεύω το πρωτο που σου αναφερα, εχω βαλει 14 τεμαχια και μεχρι στιγμης μας εχει καλυψει αψογα. Νομιζω στα 93€ που το δινουν μια χαρα σε καλύπτει και οικονομικά. άρα από όλα αυτά που σου έγραψα link προτείνεις https://www.skroutz.gr/s/17287405/Powerwalker-Basic-VI-1000-STL.html#specs ?
dimitris1090t Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, ψάχνω να βρω ups για έναν υπολογιστή-server που μαζί με την οθόνη καταναλώνει max 250w και ενα ups για ενα rack που απο μηχανήματα περιέχει ενα καταγραφικό, τηλεφωνικό κέντρο και ενα switch. Ήμουν ανάμεσα στο apc 950VA και στο apc 1400va, για το rack το δεύτερο. Αλλα διάβασα οτι τα καινούργια τροφοδοτικά που έχουν pfc active (όπως το τροφοδοτικό που έχει ο υπολογιστής) θελουν καθαρό ημιτονο να έχουν τα ups κάτι που δεν εχουν τα παραπάνω . Γνωρίζετε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Και αν ισχύει τι μου πρότεινε για εναλλακτική
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 19 hours ago, dimitris1090t said: Καλησπέρα, ψάχνω να βρω ups για έναν υπολογιστή-server που μαζί με την οθόνη καταναλώνει max 250w και ενα ups για ενα rack που απο μηχανήματα περιέχει ενα καταγραφικό, τηλεφωνικό κέντρο και ενα switch. Ήμουν ανάμεσα στο apc 950VA και στο apc 1400va, για το rack το δεύτερο. Αλλα διάβασα οτι τα καινούργια τροφοδοτικά που έχουν pfc active (όπως το τροφοδοτικό που έχει ο υπολογιστής) θελουν καθαρό ημιτονο να έχουν τα ups κάτι που δεν εχουν τα παραπάνω . Γνωρίζετε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Και αν ισχύει τι μου πρότεινε για εναλλακτική smart apc που βγαζει ημιτονο.Ναι θεωρητικα θελει Sine wave.πρακτικα δεν θα εχεις θεμα.απειρα ατομα το εχουν κανει και συνεχιζουν να το κανουν λογω οτι τουλαχιστον τα apc sinewave ειναι ακριβα. 1
dimitris1090t Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από dimitris1090t
dimitris1090t Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, poulinos είπε smart apc που βγαζει ημιτονο.Ναι θεωρητικα θελει Sine wave.πρακτικα δεν θα εχεις θεμα.απειρα ατομα το εχουν κανει και συνεχιζουν να το κανουν λογω οτι τουλαχιστον τα apc sinewave ειναι ακριβα. Ναι κατάλαβα, δηλαδή θεωρείς οτι και τα απλά ups της Apc να πάρω δεν θα έχω θέμα στην πράξη? Ή να κοιτάξω για καμιά άλλη μάρκα με sine wave σε λογικά πλαίσια τιμής.
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 7 hours ago, dimitris1090t said: Ναι κατάλαβα, δηλαδή θεωρείς οτι και τα απλά ups της Apc να πάρω δεν θα έχω θέμα στην πράξη? Ή να κοιτάξω για καμιά άλλη μάρκα με sine wave σε λογικά πλαίσια τιμής. καποιοι θα σου πουν παρε αλλη εταιρεια που ειναι πιο φτηνη. προσωπικα apc πηγαινα παντα και apc παω οποτε ναι θα προτιμουσα να μην ειναι sine wave απο το να παρω αλλη εταιρεια. 1
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 και επισης ειμαι της αποψης οτι πάντα πρεπει να εχουμε ενα καλο τροφοδοτικο
dimitris1090t Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 12/9/2020 στις 12:26 ΜΜ, poulinos είπε και επισης ειμαι της αποψης οτι πάντα πρεπει να εχουμε ενα καλο τροφοδοτικο Τροφοδοτικο εχω το seasonic GM650 οποτε πιστευω απο τροφοδοτικο είμαι κομπλέ. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια θα προχωρήσω μάλλον στη αγορά των APC και ελπίζω να μην μου παρουσιάσουν θέμα σε περίπτωση διακοπής επειδή δεν έχουν καθαρό ημίτονο
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 On 13/09/2020 at 14:24, dimitris1090t said: Τροφοδοτικο εχω το seasonic GM650 οποτε πιστευω απο τροφοδοτικο είμαι κομπλέ. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια θα προχωρήσω μάλλον στη αγορά των APC και ελπίζω να μην μου παρουσιάσουν θέμα σε περίπτωση διακοπής επειδή δεν έχουν καθαρό ημίτονο ως τωρα δεν εχω πετυχει κατι παραξενο και παρα πολλοι εχουν Ups που δεν ειναι sinewave (ανεξαρτητος μαρκας)για τα pc τους. μονο μια φορα εχω πετυχει ενα τροφοδοτικο οταν πηγαινε το ups on battery να κανει ενα διαφορετικο θορυβο σαν σφυριγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα