D-Lux Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Κάτοχος OnePlus 5T. Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη εφαρμογή εδώ και καιρό. Δυστυχώς η νέα αναβάθμιση δεν τρέχει σε rooted κινητά με τίποτα. Ούτε με Magisk Hide ούτε και με το να κρύψεις τον Magisk Manager και να του κάνεις rename. Ότι κι αν δοκίμασα βλέπει ότι η συσκευή είναι rooted και δεν τρέχει. Κρίμα.....
great Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Πειραιώς και android ok Πειραιώς και iOS ? κανα νέο....??? στο twitter που ρωτησαμε, κλασσικά, για οτι νεο πηγαιντε στην σελίδα μας..... 1 λεπτό πριν, D-Lux είπε Κάτοχος OnePlus 5T. Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη εφαρμογή εδώ και καιρό. Δυστυχώς η νέα αναβάθμιση δεν τρέχει σε rooted κινητά με τίποτα. Ούτε με Magisk Hide ούτε και με το να κρύψεις τον Magisk Manager και να του κάνεις rename. Ότι κι αν δοκίμασα βλέπει ότι η συσκευή είναι rooted και δεν τρέχει. Κρίμα..... κρίμα γιατί σε rooted κινητό δεν δουλευει μια εφαρμογή που έχει access για POS; βασικά το κρίμα ειναι που το έχεις κανει rooted, εδω το jailbreak και έχει σχεδόν ψωφήσει 2
velissarios1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Πρώτη εντύπωση από την χρήση του alpha wallet χμ χμ ανάμικτη. Ακούμπησα την συσκευή στο POS για περίπου 3 με 4 sec , μου έβγαλε μήνυμα οτι κάτι πήγε στραβά αλλά η συναλλαγή τελικά ολοκληρώθηκε με επιτυχία!!!!! Αν δεν ήταν δυσλειτουργία και όντως δουλεύει τόσο αργά (δεν το νομίζω) είναι αργή σε σχέση πάντα με την προηγούμενη tap'n pay που ¨διάβαζε¨ σφαίρα στο POS. Πράγματι μόνο με άνοιγμα οθόνης εκτελέστηκε η συναλλαγή. Θα δοκιμάσω ξανά και θα ενημερώσω περί ταχύτητας
D-Lux Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, great είπε Πειραιώς και android ok Πειραιώς και iOS ? κανα νέο....??? στο twitter που ρωτησαμε, κλασσικά, για οτι νεο πηγαιντε στην σελίδα μας..... κρίμα γιατί σε rooted κινητό δεν δουλευει μια εφαρμογή που έχει access για POS; βασικά το κρίμα ειναι που το έχεις κανει rooted, εδω το jailbreak και έχει σχεδόν ψωφήσει Αν είναι κρίμα που έχω rooted τη συσκευή μου θα το κρίνω εγώ, γιατί δεν γνωρίζεις για ποιούς λόγους ακριβώς έχω rooted το κινητό μου. Το jailbreak που αναφέρεις συγκριτικά δεν με αφορά καν γιατί αναφέρεσαι σε iOS οπότε άκυρο. 1
koutsis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, D-Lux είπε Αν είναι κρίμα που έχω rooted τη συσκευή μου θα το κρίνω εγώ, γιατί δεν γνωρίζεις για ποιούς λόγους ακριβώς έχω rooted το κινητό μου. Το jailbreak που αναφέρεις συγκριτικά δεν με αφορά καν γιατί αναφέρεσαι σε iOS οπότε άκυρο. Φαντάζομαι γίνεται για λόγους ασφαλείας. Το να κάνεις root ει αι δικαίωμα σου αλλά μην περιμένεις να τρέχουν τέτοιες εφαρμογές μετά... 1
D-Lux Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Φαντάζομαι γίνεται για λόγους ασφαλείας. Το να κάνεις root ει αι δικαίωμα σου αλλά μην περιμένεις να τρέχουν τέτοιες εφαρμογές μετά... Φυσικά και γίνεται για λόγους ασφαλείας. Προς ενημέρωση, ολα τα banking apps που έχω (Ελλάδας και Αγγλίας) όπως και Google Pay δουλεύουν μια χαρά. Μόνο με το συγκεκριμένο υπάρχει πρόβλημα και δη με τη νέα αναβάθμιση. Με την προηγούμενη έκδοση έτρεχε μια χαρά. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από D-Lux
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Απο καταναλωση μπαταριας τι λενε οι εφαρμογες αυτες μπδγ?
koutsis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, D-Lux είπε Φυσικά και γίνεται για λόγους ασφαλείας. Προς ενημέρωση, ολα τα banking apps που έχω (Ελλάδας και Αγγλίας) όπως και Google Pay δουλεύουν μια χαρά. Μόνο με το συγκεκριμένο υπάρχει πρόβλημα και δη με τη νέα αναβάθμιση. Με την προηγούμενη έκδοση έτρεχε μια χαρά. Ατυχία τότε...
D-Lux Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, koutsis είπε Ατυχία τότε... Δυστυχώς η μόνη επιλογή είναι αναμονή του Google Pay στην Ελλάδα.
koutsis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, D-Lux είπε Δυστυχώς η μόνη επιλογή είναι αναμονή του Google Pay στην Ελλάδα. Δεν το βλέπω να έρχεται γρήγορα...
Delas.46 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μετά από 2 δοκιμές, έχω να αναφέρω τα εξής. Έκανε και εμένα 2-3 δευτερόλεπτα να την περάσει όπως στον @velissarios1. Ελπίζω να είναι bug και να διορθωθεί. Πολύ μεγάλη ευκολία είναι που γράφει κατευθείαν το ποσό χρέωσης. Δεν το έχω συναντήσει σε άλλη εφαρμογή τελευταία. 1
D-Lux Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Δεν το βλέπω να έρχεται γρήγορα... Ούτε εγώ...
stark Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις δοκίμασα το νέο Alpha wallet σε Γρηγόρη. Μια χαρά. Βέβαια εγώ είχα την εφαρμογή ανοικτή. Με το που βάλεις default alpha wallet ή winbank pay, το μόνο που χρειάζεται είναι να πλησιάσεις το κινητό πάνω από το pos μηχάνημα αρκεί να έχεις "ξυπνήσει" την οθόνη; Επίσης αυτό που χρέωσε σε άλλον 85 ευρώ χωρίς να ζητήσει ξεκλείδωμα, δεν είναι bug;
Delas.46 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, stormrain είπε Απο καταναλωση μπαταριας τι λενε οι εφαρμογες αυτες μπδγ? Χρησιμοποιώ Google Pay εδώ και δύο χρόνια και δεν έχω δει καμία διαφορά. 5 ώρες πριν, stark είπε Μόλις δοκίμασα το νέο Alpha wallet σε Γρηγόρη. Μια χαρά. Βέβαια εγώ είχα την εφαρμογή ανοικτή. Με το που βάλεις default alpha wallet ή winbank pay, το μόνο που χρειάζεται είναι να πλησιάσεις το κινητό πάνω από το pos μηχάνημα αρκεί να έχεις "ξυπνήσει" την οθόνη; Επίσης αυτό που χρέωσε σε άλλον 85 ευρώ χωρίς να ζητήσει ξεκλείδωμα, δεν είναι bug; Όταν πλησίασες το κινητό στο POS, περίμενες 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να κάνει beep και να προχωρήσει η συναλλαγή ή έγινε άμεσα; Αν με κλειδωμένη συσκευή πέρασε συναλλαγή 85 ευρώ όντως είναι σοβαρό bug αλλά δεν πιστεύω να είναι καν εφικτό. Το Android χρησιμοποιεί secure element που δεν μπορεί νομίζω έτσι απλά να "πειραχτεί" ακόμα και από 3rd party εφαρμογές. @vagstefμήπως είχε ξεκλειδώσει με κάποιο τρόπο (face, location), και είχε μείνει στο lockscreen; 1
stark Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Χρησιμοποιώ Google Pay εδώ και δύο χρόνια και δεν έχω δει καμία διαφορά. Όταν πλησίασες το κινητό στο POS, περίμενες 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να κάνει beep και να προχωρήσει η συναλλαγή ή έγινε άμεσα; Αν με κλειδωμένη συσκευή πέρασε συναλλαγή 85 ευρώ όντως είναι σοβαρό bug αλλά δεν πιστεύω να είναι καν εφικτό. Το Android χρησιμοποιεί secure element που δεν μπορεί νομίζω έτσι απλά να "πειραχτεί" ακόμα και από 3rd party εφαρμογές. @vagstefμήπως είχε ξεκλειδώσει με κάποιο τρόπο (face, location), και είχε μείνει στο lockscreen; Στην περίπτωσή μου έκανε αμέσως beep και η συναλλαγή έγινε αμεσα. Δε ξέρω αν έχει σημασία ότι είχα ανοικτή την εφαρμογή. Για τα 85 ευρώ που τράβηξε από άλλο μέλος, εννοώ ότι μου κάνει εντύπωση που δεν ζήτησε κάποιο pin εφόσον το όριο στις ανέπαφες είναι μέχρι 50 ευρω αυτό τον καιρό (τουλάχιστον στις καρτες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα