Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Θες αποδείξεις; 

Δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση, απλά δεν θέλω ο κόσμος που διαβάζει το thread να καταλαβαίνει τα πράγματα λάθος. 

Μία πιθανότητα που το κινητό σου δεν τις κάνει όταν είναι κλειδωμένο, είναι να μην έχει η εφαρμογή όλες τις άδειες. 

Φιλικά. 

IMG_20200908_140303.jpg

Δεν βλέπω κάπου Αγγλία και Ελλάδα που έγραψα.

Eπίσης μπορείς να μου δώσεις το λινκ απο αυτό που έβαλες;

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν βλέπω κάπου Αγγλία και Ελλάδα που έγραψα.

Προσπαθώ να σου απαντήσω ήρεμα αλλά εσύ εκεί. Ορίστε και η UK. Την Ελλάδα δεν την έχει επειδή δεν έχει επίσημη υποστήριξη.

IMG_20200908_142316.jpg

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω την αλλη εβδομάδα που θα είναι πάλι Αγγλία ,το κινητό κλειδωμένο και απλά το ακουμπήσω επάνω.Ετσι;

Η πρέπει να το έχω "ξυπνήσει " πρωτα να είναι στην κλειδωμένη οθόνη;

Πάντως με σβηστή οθόνη πριν καιρό που το έκανα καταλάθος δεν αντέδρασε  το πος.

Βάζεις και το λίνκ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Θα το δοκιμάσω την αλλη εβδομάδα που θα είναι πάλι Αγγλία ,το κινητό κλειδωμένο και απλά το ακουμπήσω επάνω.Ετσι;

Βάζεις και το λίνκ?

https://support.google.com/pay/answer/7644132?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en

Από ότι είχα διαβάσει με κλειστή οθόνη δεν είναι ενεργό το NFC

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Βάζεις και το λίνκ?

Θέλει ανοικτή οθόνη. Εγώ παρόλα αυτά πάντα το ξεκλειδώνω για να είμαι σίγουρος από πλευράς POS. 

Ορίστε το link.

Δημοσ.

Step 1: Wake up and unlock your phone

Turn on your phone screen, then unlock your phone. You don’t need to open the Google Pay app.

Tip: For small payments, you may not need to unlock your phone before you pay.

https://support.google.com/googlepay/answer/9684929?hl=en

Eδω λέει ότι δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα αλλά θέλει να είναι ενεργή η οθόνη. 

1 λεπτό πριν, Delas.46 είπε

Θέλει ανοικτή οθόνη. Εγώ παρόλα αυτά πάντα το ξεκλειδώνω για να είμαι σίγουρος από πλευράς POS. 

Ορίστε το link.

Οπότε το μπερδεμα απο μέρους μου τουλάχιστον είναι ότι κλειδωμένο κινητό θεωρώ το να έχει και την οθόνη σβηστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη πληρωμή 85 ευρώ χωρίς να το ανοίξω όπως στο GPAY.

Να σημειώσω ότι το NFC δεν ανοίγει χωρίς μα ξεκλειδώσεις το κινητο. Αν και πας στο menu και επιλέγεις να ανοίξει ζητάει ξεκλείδωμα. Στο s10 

Επεξ/σία από vagstef
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vagstef είπε

Ημέρα τω wallets! Και winbank pay!

1578748238_Screenshot_20200908-171518_GooglePlayStore.jpg.5f02afec74b10d597e8d8fc0321bbd63.jpg

Έτοιμος να το γράψω ήμουν! Πάντως ιδέα μου είναι ή η υλοποίηση θυμίζει 2015; τουλάχιστον το έβαλαν πάντως και αυτό μετράει. 

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Step 1: Wake up and unlock your phone

Turn on your phone screen, then unlock your phone. You don’t need to open the Google Pay app.

Tip: For small payments, you may not need to unlock your phone before you pay.

https://support.google.com/googlepay/answer/9684929?hl=en

Eδω λέει ότι δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα αλλά θέλει να είναι ενεργή η οθόνη. 

Οπότε το μπερδεμα απο μέρους μου τουλάχιστον είναι ότι κλειδωμένο κινητό θεωρώ το να έχει και την οθόνη σβηστή.

Κατάλαβα. No problem! 

• Like 2
Δημοσ.

Confirmed ότι για αγορά μικρού ποσού (συγκεκριμένα εγώ έκανα κάτω από 10ευρώ) δεν χρειάστηκε ξεκλείδωμα συσκευής. Μόνο άνοιγμα της οθόνης. Καλό θα ήταν να είναι επιλογή αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι; Εγώ που έχω και winbank και my alpha wallet ας πούμε οτι κάνω μια συναλλαγή με το κινητό μου. Από ποια κάρτα θα γίνει η πληρωμή και από ποια τράπεζα από τις δύο αν επιλέξω να ανοίξω μόνο την οθόνη και να πλησιάσω το κινητό στο pos?

Edit Όταν ανοίγεις την εφαρμογή της  winbank δέχεσαι ερώτηση για το ποια εφαρμογή θα είναι κύρια για πληρωμές! (είχα βάλει σαν κύρια την My alpha wallet)

Επεξ/σία από velissarios1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Delas.46 είπε

Αν επιτρέπεται να απαντήσω:

Νομίζω πάει με το όριο που ζητάει και πιν όταν πληρώνει κάνεις ανέπαφα με κάρτα. Στην ουσία το κινητό προσομοιώνει την κάρτα, και το κάνει πολύ καλά. Για παραπάνω χρήματα απαιτεί είτε authentication στο POS με pin ή να είχε ξεκλειδωθεί η συσκευή πριν την αγορά. 

IMG_20200908_134537.jpg

με ανοιχτή οθόνη έκανα 85 ευρώ συναλλαγή χωρίς τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, velissarios1 είπε

Να ρωτήσω κάτι; Εγώ που έχω και winbank και my alpha wallet ας πούμε οτι κάνω μια συναλλαγή με το κινητό μου. Από ποια κάρτα θα γίνει η πληρωμή και από ποια τράπεζα από τις δύο αν επιλέξω να ανοίξω μόνο την οθόνη και να πλησιάσω το κινητό στο pos?

Edit Όταν ανοίγεις την εφαρμογή της  winbank δέχεσαι ερώτηση για το ποια εφαρμογή θα είναι κύρια για πληρωμές! (είχα βάλει σαν κύρια την My alpha wallet)

Ανάλογα την συσκευή σου, πας ρυθμίσεις, συνδέσεις, Tap n Pay,  προεπιλεγμένη εφαρμογή πληρωμών. Σε MIUI έχει και επιλογή να χρησιμοποιεί την εφαρμογή που βρίσκεται ανοικτή ως bonus. Δηλαδή γίνεται να έχω την Alpha Wallet ως default και αν ανοίξω gpay να πληρώσει από εκεί. 

• Like 2
Δημοσ.

@Delas.46 συγνώμη κιόλας αλλά μήπως είσαι της Alpha και γι' αυτό ο υπερβάλλων ζήλος; Κούρασε λίγο το fanboyism χωρίς κανένα λόγο.

On topic, χρησιμοποιούσα το my Alpha Wallet/Tap 'n' Pay και πραγματικά προτιμούσα το να πρέπει να ξεκλειδώσω βιομετρικά τη συσκευή και με PIN την εφαρμογή για να κάνω συναλλαγή, όπως και το timeout των 30 δευτερολέπτων για τη συναλλαγή. Ίσως να αρκούσε ένα βιομετρικό ξεκλείδωμα. Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω (π.χ. αγορά 85 ευρώ χωρίς ξεκλείδωμα) τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ασφαλείας. Αν σου κλέψουν το κινητό μπορούν να σε χρεώσουν μεγάλα ποσά μέχρι να βγάλεις άκρη με τράπεζα κτλ. Η εντύπωση που δίνει η εφαρμογή είναι ότι βγήκε ελλιπής. Υποθέτω όλα αυτά θα προστεθούν με updates, αλλά η εφαρμογή στην πρώτη της μορφή είναι ελλιπής κατά τη γνώμη μου και όχι ασφαλής.

Επίσης, ελπίζω κάποια στιγμή οι developers των apps της Alpha Bank να καταλάβουν ότι το "my" prefix είναι ξεπερασμένο πλέον και ότι το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι να μη μπορούμε να βρούμε τις εφαρμογές τις στο app list.

Δημοσ.

@konnakΟχι δεν είμαι. Βέβαια ότι και να έγραφα δεν έχει σημασία γιατί αν θες να πιστέψεις κάτι θα το πιστέψεις. 

Συγνώμη που χαίρομαι επειδή φτάσαμε 2020 για να έχουμε μια σωστή εφαρμογή tap n Pay στην Ελλάδα. Αν θεωρίες την πρόοδο διαφήμιση, πάω πάσο. 

Μπορείς να μου πεις που κούρασα ακριβώς όμως; Στο ότι απαντάω σε ερώτησεις και βοηθάω ή στο ότι προσπαθώ να κρατήσω το thread με σωστές πληροφορίες; Το thread το άνοιξα με σκοπό να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται πάνω στο θέμα, και αυτό κάνω. Το σχόλιο σου δεν το βρίσκω σωστό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...