Προς το περιεχόμενο

Τι να κάνω


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

είμαι απόφοιτος Οικονομικών και τελείωσα το '18. Τελειώνοντας από τον στρατο τέλη του '19, άρχισα να ψάχνω για δουλειά αλλά δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον καθώς δεν υπήρχαν και αρκετές θέσεις λόγω της πανδημίας. Μετά από πολύ σκέψη, τον Ιανουάριο αποφάσισα να κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό και για υποτροφία αν κάτσει , και τελικά με δεχτηκαν σε μεταπτυχιακό του Data Analytics καθώς και μου έχει εγκριθεί μια αίτηση υποτροφίας που είχα κάνει για Ελλάδα. Αυτήν την εβδομάδα έλαβα μια καλή προσφορά από συμβουλευτική εταιρία σε έναν ρόλο στο auditing με καλές προοπτικές εξέλιξης και αναρωτιέμαι αν αξίζει να παρατήσω τον κόπο που έκανα αυτούς τους μήνες κυνηγώντας για υποτροφία, για την θέση που μου προσφέρθηκε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... μέσα απο την εταιρεία consulting, έχεις συζητήσει τις προοπτικές εξέλιξης?

Έχεις ενημερωθεί για τα trainee programs (κ εάν υπάρχουν φυσικά)?

Πολλές εταιρείες, ειδικά στο consulting (ειδικά οι leaders του αντικειμένου) αναλαμβάνουν τα μεταπτυχιακά κ την εξέλιξη των στελεχών (σίγουρα υπάρχουν δεσμεύσεις, εξαντλητικά ωράρια, ειδικά συμφωνητικά κλπ) σε αξιοσημείωτα ιδρύματα (εξωτερικό κυρίως).

 

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μεταπτυχιακό μπορείς να το κάνεις και χωρίς την υποτροφία, επίσης την υποτροφία δεν θα την πληρωθείς άμεσα. μίλησε μαζί τους για το ωράριο ωστε να δεις αν σε βολεύει με τα μαθήματα του μεταπτυχιακού

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μεταπτυχιακό είναι full time, στην εταιρεία ακούω από άτομα ότι έχει 12ωρα και νομίζω ότι μπορείς να πας για το ACA δωρεάν, απλά σκέφτομαι ότι η υποτροφία μου καλύπτει και κοστος διδάκτρων και διαβίωσης και υπάρχει αρκετή ζήτηση στο αντικείμενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...