Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, theoilia είπε

ρε συ TS στείλε ένα μήνυμα στον @tsofras που λίγο καιρό πριν βρέθηκε να έχει το πρόβλημα που έχει ο πωλητής σου για να σου πει πως το κάνανε

Και είπα να έγραφα και εγώ αλλά είμαι από την άλλη πλευρά όποτε δεν μπορώ να υποχρεώσω τον ts να εμπιστευτεί τον άλλο , θα του στείλω pm

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsoutses82 είπε

Εάν πάμε μαζί στην τράπεζα. Πληρώσω το δάνειο πάρω το χαρτί της αποπληρωμής και μου κάνει εξουσιοδότηση για την μεταβίβαση δεν γίνεται. Τι μπορεί να πάει λάθος έτσι;

Είχα μπλέξει με παρακράτηση απο έμπορο.

Θα πάτε μαζι στήν τράπεζα να πληρώσει τήν οφειλή και μετά κατευθείαν στο υπουργείο που ανηκει το όχημα να κάνετε την παρακράτηση και να γινει η μεταβίβαση στον ονομα σου

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Είχα μπλέξει με παρακράτηση απο έμπορο.

Θα πάτε μαζι στήν τράπεζα να πληρώσει τήν οφειλή και μετά κατευθείαν στο υπουργείο που ανηκει το όχημα να κάνετε την παρακράτηση και να γινει η μεταβίβαση στον ονομα σου

Δεν είναι τόσο απλό , εμένα ας πούμε ήθελε 2 ημέρες η Peugeot να μου δώσει τα χαρτιά για την άρση της παρακράτησης και 1 ημέρα να φανούν τα λεφτά στην τράπεζα επειδή έγινε η κατάθεση κατά τη 1 το μεσημέρι.

Οποτε 3 ημέρες και μετά η μεταβίβαση 

Τωρα αν έχεις κανα γνωστό , είναι πιο γρήγορος ο έμπορος στα χαρτιά κτλ. , θα μπορούσε να γίνει και σε μια ημέρα φαντάζομαι 

Δημοσ.

Αν λάβει εξουσιοδότηση για αποπληρωμή και μεταβίβαση δεν μπορεί να ολοκληρώσει την διαδικασία ο αγοραστής;

Φυσικά με τα κλειδιά στο χέρι, όχι να ψάχνει το όχημα!

Δημοσ.

Πάτε μαζί στην τράπεζα και ρωτάτε πόσο χρειάζεται για εξόφληση και πόσο κάνουν να σου δώσουν το χαρτί της άρσης παρακράτησης. Κάποιες το δίνουν αυθημερόν με την εξόφληση, ειδικά αν τους δώσεις ένα heads up ότι θα πας με τα λεφτά π.χ. τη Δευτέρα. Πας και σου κάνει όλες τις απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις για άρση παρακράτησης και μεταβίβασης και παίρνεις και τα κλειδιά και ότι άλλο χρειάζεται (άδειες κτλ.). Ξοφλάς το δάνειο και παίρνεις το χαρτί. Πας μηχανολογικό και κάνεις άρση και μεταβίβαση μαζί του. Του δίνεις τα εξτρά χρήματα (αν το πουλάει περισσότερο από το υπόλοιπο του δανείου).

Δημοσ.

Σε άλλες υποχρεώσεις του ο τύπος Τράπεζες , Εφορία κ.λ.π. είναι εντάξει ή έχει παντού οικονομικά προβλήματα;;;; Μήπως κατατεθούν  τα χρήματα στην Τράπεζα και αυτά βρεθούν για οφειλές στην Εφορία;;;;

Αν είναι το πρώτο μακριά , αν είναι το δεύτερο αν δεν εξασφαλιστείς πρώτα με κάποιο τρόπο μην το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης οταν γινεται αρση παρακρατησης, δεν σου εκδιδουν καινουργια αδεια αυτοκινητου απο το υπουργειο που  γραφει οτι δεν ειναι παρακρατημενο ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σε άλλες υποχρεώσεις του ο τύπος Τράπεζες , Εφορία κ.λ.π. είναι εντάξει ή έχει παντού οικονομικά προβλήματα;;;; Μήπως κατατεθούν  τα χρήματα στην Τράπεζα και αυτά βρεθούν για οφειλές στην Εφορία;;;;

Αν είναι το πρώτο μακριά , αν είναι το δεύτερο αν δεν εξασφαλιστείς πρώτα με κάποιο τρόπο μην το κάνεις.

Δεν νομίζω οτι από τον δανειακό λογαριασμό μπορεί να σου κάνει κατάσχεση η εφορία.

• Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Δεν νομίζω οτι από τον δανειακό λογαριασμό μπορεί να σου κάνει κατάσχεση η εφορία.

Γίνεται κανονικά κατάσχεση από εφορία (προστασία έως 1250 ευρώ σε έναν ακατάσχετο λογαριασμό) α υπάρχει κατάσχεση από εφορία μιλάς με τράπεζα και σου δίνουν ειδικό δικό τους λογαριασμο για την αποπληρωμή

Δημοσ.
Στις 28/8/2020 στις 4:11 ΜΜ, tsoutses82 είπε

Καλησπερα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου. 
θελω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη. Το οποίο το έχει πάρει με χρηματοδότηση. Το πουλάει όσο το υπόλοιπο της οφειλής του. Όποτε πρέπει να πάρει τα λεφτά να πληρώσει την οφειλή και μετά να το κάνει μεταβίβαση σε εμένα. Μου είπαν ότι για να πάρει την κυριότητα αφού εξοφλήσει μπορεί να θέλει δυο τρεις μέρες. Πως μπορώ να είμαι καλυμμένος ότι θα πάρω το αμάξι; Δλδ με τα λεφτά μου θα πλήρωσει την οφειλή του και μετά θα κάνει την μεταβίβαση. 

Για αρχή πρέπει να εμπεδώσεις πως το πρόβλημα αυτό δεν είναι δικό σου, είναι του πωλητή, συνεπώς αυτός είναι που πρέπει να βρει λύση στο πρόβλημα του.

Με τόση υπερπροσφορά αυτοκινήτων δεν βλέπω το λόγο να προτιμήσεις το συγκεκριμένο ρισκάροντας (ναι, ότι και να κάνεις δεν θα είσαι καλυμμένος), εκτός βέβαια αν το υπόλοιπο της οφειλής του είναι εξευτελιστικά μικρό σε σχέση με την εμπορική αξία του αυτοκινήτου, δλδ τα μισά ή και πιο λίγα από όσο αξίζει κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Γίνεται κανονικά κατάσχεση από εφορία (προστασία έως 1250 ευρώ σε έναν ακατάσχετο λογαριασμό) α υπάρχει κατάσχεση από εφορία μιλάς με τράπεζα και σου δίνουν ειδικό δικό τους λογαριασμο για την αποπληρωμή

Αυτός είναι ο δανειακός λογαριασμός...

ΥΓ. Άλλιώς όποιος χρώσταγε στην εφορία δεν θα μπρούσε να αποπληρώσει το δάνειο του!

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
Στις 28/8/2020 στις 11:14 ΜΜ, tsofras είπε

Δεν είναι τόσο απλό , εμένα ας πούμε ήθελε 2 ημέρες η Peugeot να μου δώσει τα χαρτιά για την άρση της παρακράτησης και 1 ημέρα να φανούν τα λεφτά στην τράπεζα επειδή έγινε η κατάθεση κατά τη 1 το μεσημέρι.

Οποτε 3 ημέρες και μετά η μεταβίβαση 

Τωρα αν έχεις κανα γνωστό , είναι πιο γρήγορος ο έμπορος στα χαρτιά κτλ. , θα μπορούσε να γίνει και σε μια ημέρα φαντάζομαι 

Τώρα είδα το μήνυμα . Εμένα επειδή είχε κάνει τήν εγγραφή ο έμπορος - επίσημος του δικτύου έπρεπε αυτός να μου δώσει τίς 2 υπεύθυνες δηλώσεις . Και ήταν ψιλό απατεώνας , είχε ναι μέν ενεργό ΑΦΜ αλλά είχε κλείσει τα υποκαταστήματα . Τραβιόμουν απο το 2006 , γιατί ζήταγε λεφτά . Το αμάξνι είχε αγοραστεί καινούργιο το 2003 και δώθηκε σε ανακύκλωση το 2019

Δημοσ.
Στις 28/8/2020 στις 4:11 ΜΜ, tsoutses82 είπε

Καλησπερα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου. 
θελω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη. Το οποίο το έχει πάρει με χρηματοδότηση. Το πουλάει όσο το υπόλοιπο της οφειλής του. Όποτε πρέπει να πάρει τα λεφτά να πληρώσει την οφειλή και μετά να το κάνει μεταβίβαση σε εμένα. Μου είπαν ότι για να πάρει την κυριότητα αφού εξοφλήσει μπορεί να θέλει δυο τρεις μέρες. Πως μπορώ να είμαι καλυμμένος ότι θα πάρω το αμάξι; Δλδ με τα λεφτά μου θα πλήρωσει την οφειλή του και μετά θα κάνει την μεταβίβαση. 

Αν επιτρέπεται τόσο συμφέρουσα είναι αυτή η αγορά δλδ σε βαθμό που να εμπλακείτε σε διαδικασία τέτοιας μορφής . 

Το αυτοκίνητο ανήκει στην τράπεζα μέχρι την εξωφληση του . Η τράπεζα έχει εκδώσει δάνειο στο όνομα κάποιου άλλου , όχι στο δικό σας όνομα κι' αυτό με την σειρά του δεν δικαιολογεί την αποπληρωμή του δανείου από κάποιον τρίτο . Άρα θα καταθέσετε χρήματα σε λογαριασμό κάποιου άλλου ( τον οποίο γνωρίζετε ίσως ? ) για άγνωστο λόγο . Αυτός ο άλλος στην συνέχεια , θεωρητικά θα ολοκληρώσει την αποπληρωμή του δανείου , στην συνέχεια θα πάρει εξωφλητικο της τραπέζης πως δεν οφείλει πλέον , στην συνέχεια με το χαρτί της εξωφλησης θα κάνει άρση παρακράτηση κυριότητας ώστε το αυτοκίνητο να έρθει πλέον στην κατοχή του και στην συνέχεια να μπορέσει να το μεταβιβάσει σε σας !!! 

Υποθέτω πως είναι ο αδελφός σας ο ίδιος ας πούμε , η τέλος πάντων κάποιο πολύ γνωστό συγγενικό σας πρόσωπο . Δεν μπορώ να φανταστώ πως έχετε να κάνετε με κάποιον τελείως άγνωστο για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία , η οποία θα πάρει τουλάχιστον ένα μήνα . Σίγουρα δεν μπορώ να φανταστώ με ποιον τρόπο , έχοντας χρήματα στην διάθεση σας για αγορά αυτοκινήτου , να προτιμησατε μια τέτοια λύση , αντί να πάτε απλά και να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο από το εμπόριο γενικά , καινούργιο η μεταχειρισμένο .

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...