Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@tsoutses82μην αγχώνεσαι , δώσε του τα λεφτά και παρτο αργότερα . Δικά σου λεφτά είναι . Να τον βάλεις να ορκιστεί όμως ότι θα στο δώσει για να είσαι καλυμμένος .

Δημοσ.

Ενδεχομενως να μπορεις να τον "δανεισεις" τα λεφτα με ειδικο συμφωνητικο, θα το δηλωσεις στην εφορια μετα απο επικυρωση απο ΚΕΠ (για  βεβαιωση της ημερομηνιας) και η ημερομηνια αποπληρωμης του δανειου θα ειναι η παραδοση του αυτοκινητου στη συγκεκριμενη τιμη ή η αποπληρωμη του δανειου. Θα εχει καποια χαρτοσημα φυσικα. Αυτο ειναι ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsoutses82 είπε

Δεν υπάρχει κάτι να κάνω να είμαι καλυμμένος;

Μπορεις να απευθυνθεις σε αυτον που εχει κανει την παρακρατηση .Να τον εξοφλησεις εσυ και να γινει η μεταβιβαση στο ονομα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδιά ευτυχώς που ο @tsofras πρόλαβε και το πούλησε το δικό του με παρόμοιο τρόπο...Αλλιώς θα τον βγάζαμε απατεώνα και λαμόγιο. 

Επεξ/σία από theoilia
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilllis είπε

Μπορεις να απευθυνθεις σε αυτον που εχει κανει την παρακρατηση .Να τον εξοφλησεις εσυ και να γινει η μεταβιβαση στο ονομα σου.

Η τράπεζα είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τι αμαξι μιλάμε και ποσό είναι το ποσο 

Αυτα γίνονται μέσω αντιπροσωπείας ειδικά αν μιλάμε για νέο αυτοκίνητο που έχει παρακράτηση

Επεξ/σία από xphobus
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xphobus είπε

Για τι αμαξι μιλάμε και ποσό είναι το ποσο 

Αυτα γίνονται μέσω αντιπροσωπείας ειδικά αν μιλάμε για νέο αυτοκίνητο που έχει παρακράτηση

Δεν γίνεται ρώτησα σε αντιπροσωπεία. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsoutses82 είπε

Καλησπερα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου. 
θελω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη. Το οποίο το έχει πάρει με χρηματοδότηση. Το πουλάει όσο το υπόλοιπο της οφειλής του. Όποτε πρέπει να πάρει τα λεφτά να πληρώσει την οφειλή και μετά να το κάνει μεταβίβαση σε εμένα. Μου είπαν ότι για να πάρει την κυριότητα αφού εξοφλήσει μπορεί να θέλει δυο τρεις μέρες. Πως μπορώ να είμαι καλυμμένος ότι θα πάρω το αμάξι; Δλδ με τα λεφτά μου θα πλήρωσει την οφειλή του και μετά θα κάνει την μεταβίβαση. 

Μη μπλέκεις , ειδικά εάν το έχει πάρει απο έμπορο . Εκτός εάν πάτε μαζί στο υπουργείο πάρει τις υπεύθυνες δηλώσεις και κάνει άρση παρακράτησης 

Δημοσ.

Εάν πάμε μαζί στην τράπεζα. Πληρώσω το δάνειο πάρω το χαρτί της αποπληρωμής και μου κάνει εξουσιοδότηση για την μεταβίβαση δεν γίνεται. Τι μπορεί να πάει λάθος έτσι;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tsoutses82 είπε

Εάν πάμε μαζί στην τράπεζα. Πληρώσω το δάνειο πάρω το χαρτί της αποπληρωμής και μου κάνει εξουσιοδότηση για την μεταβίβαση δεν γίνεται. Τι μπορεί να πάει λάθος έτσι;

Πρεπει να γινει και αρση παρακρατησης .Αν δεν την κανει ???

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνει δάνειο το ποσό που χρωστάει από μια τράπεζα και να εξοφλήσει το αυτοκίνητο, να πάρει το εξοφλητήριο να το προσκομίσει στην εταιρεία που του έχει κάνει την παρακράτηση για να του δώσει το φεκ με την υπεύθυνη δήλωση οτι αίρεται η παρακράτηση κυριότητας. Αφού γίνει αυτό κάνετε την ίδια μέρα στο μεταφορών άρση παρακράτησης κυριότητας και μεταβίβαση στο όνομά σου, του δίνεις τα λεφτά και κάνει αποπληρωμή το δάνειο που έχει πάρει. Ο τόκος που θα πληρώσει θα είναι ελάχιστος για αυτές τις 10-15 μέρες που θα χρειαστεί η όλη διαδικασία.
Μην δώσεις χρήματα, θα σε φάει το άγχος αλλά το χειρότερο θα είναι μη σου φάει τα χρήματα...
Ένας απο τους 2 πρέπει να πάρει το ρίσκο...ας το πάρει αυτός...

Δημοσ.

ρε συ TS στείλε ένα μήνυμα στον @tsofras που λίγο καιρό πριν βρέθηκε να έχει το πρόβλημα που έχει ο πωλητής σου για να σου πει πως το κάνανε

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Πρεπει να γινει και αρση παρακρατησης .Αν δεν την κανει ???μαζι θα πάμε στην τράπεζα όποτε θα την κανει

Δημοσ.

Αν σου κάνει εξουσιοδότηση να τρέξεις εσύ όλες τις διαδικασίες (εξόφληση, άρση παρακράτησης, μεταβίβαση) δεν βλέπω γιατί να έχεις θέμα. Σου κάνει εξουσιοδότηση, παίρνεις το αμάξι και ξεκινάς: εξόφληση ποσού, άρση παρακράτησης, μεταβίβαση. job done. Αν τώρα τα χρωστούμενα είναι 5000ε και αυτός ζητάει 5500, του δίνεις και 500ε χέρι/τράπεζα και όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...