Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου. 
θελω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη. Το οποίο το έχει πάρει με χρηματοδότηση. Το πουλάει όσο το υπόλοιπο της οφειλής του. Όποτε πρέπει να πάρει τα λεφτά να πληρώσει την οφειλή και μετά να το κάνει μεταβίβαση σε εμένα. Μου είπαν ότι για να πάρει την κυριότητα αφού εξοφλήσει μπορεί να θέλει δυο τρεις μέρες. Πως μπορώ να είμαι καλυμμένος ότι θα πάρω το αμάξι; Δλδ με τα λεφτά μου θα πλήρωσει την οφειλή του και μετά θα κάνει την μεταβίβαση. 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ιδιωτικό συμφωνητικό σε δικηγόρο.Δεν δίνεις σε καμία περίπτωση χρήματα καλή τη πίστη.Θα πληρώσεις κανα 100€ στον δικηγόρο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lary k. είπε

Ιδιωτικό συμφωνητικό σε δικηγόρο.Δεν δίνεις σε καμία περίπτωση χρήματα καλή τη πίστη.Θα πληρώσεις κανα 100€ στον δικηγόρο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το έχω ήσυχο η όχι 100% όμως;

Δημοσ.

Τα ιδιωτικα συμφωνητικα δεν θελουν δικηγορο. Τα κανεις μονος σου . Απλα ενα χαρτι ειναι τιποτα αλλο .αντε βρες τον μετα

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, conkal είπε

Εμενα μου μοιαζει απατη. ας το πληρωσει οτι χρωσταει και βλεπεις μετα.

Επειδή είναι πολλά τα λεφτά μπορεί όντως να μην έχει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsoutses82 είπε

Δεν υπάρχει κάτι να κάνω να είμαι καλυμμένος;

Μπορεις να συνεχισεις να κοιτας για αλλο αυτοκινητο

Μόλις τώρα, tsoutses82 είπε

Επειδή είναι πολλά τα λεφτά μπορεί όντως να μην έχει 

Δεν θα πρεπει να σε αφορα αν εχει ή οχι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsoutses82 είπε

Το έχω ήσυχο η όχι 100% όμως;

To έχω κάνει στο παρελθόν και δεν είχα πρόβλημα.

Δίνετε ταυτότητες,διευθύνσεις,ΑΦΜ κλπ στον δικηγόρο και το χαρτί είναι επίσημο.

Το θέμα είναι εσύ τι αίσθηση έχεις όντως θέλει να πουλήσει ο άλλος ή απλά θέλει να κάνει αρπαχτή;

Αν του πείς για δικηγόρους συμφωνητικά κλπ ή θα δεχτεί εύκολα ή θα σου αρχίσει τα μα μου να το κάνουμε έτσι να το κάνουμε αλλιώς οπότε φεύγεις τρέχοντας.

Δημοσ.

Μακρυα!!!! εχω πουλησει 2 αυτοκινητα τα οποια ειχαν παρακρατηση, αυτο που εκανα οταν εξηγησα στον αγοραστη ποια ηταν η διαδικασια, ΠΛΗΡΩΣΑ με ΔΙΚΑ μου χρημτα το υπολοιπο τις παρακρατησης  (το ειχα αποφασισει να το πουλησω δεν με πειραζε που ηταν δικα μου χρηματα).

ΚΑΝΕΝΑ συμφωνητικό δεν θα σε καλυψει, θα χασεις χρηματα και θα πληρωνεις και δικηγόρους για να κυνηγήσεις το λαμογιο!!!!

Πρότεινε του ότι θα υπογραψεις δεσμευτικο συμφωνητικό για την αγορα (εφόσον εχεις ελέγξει το οχημα) εαν δεις ότι επιμενει ειναι λαμογιο!!!!

4 λεπτά πριν, lary k. είπε

Το θέμα είναι εσύ τι αίσθηση έχεις όντως θέλει να πουλήσει ο άλλος ή απλά θέλει να κάνει αρπαχτή;

Αν του πείς για δικηγόρους συμφωνητικά κλπ ή θα δεχτεί εύκολα ή θα σου αρχίσει τα μα μου να το κάνουμε έτσι να το κάνουμε αλλιώς οπότε φεύγεις τρέχοντας.

δεν εχει εξασφαληση! θα πληρωνει και δικηγόρους για υποθεση που μπορει να εκδικασθει σε 10 χρονια!!!!

Δημοσ.

Παλιά  πούλησα αυτοκίνητο σε εμπορο και υπήρχε υπόλοιπο οφειλής,πήγε αυτός και την πλήρωσε στην τράπεζα και στο αιτιολογικό έγραφε δια χειρός....... το όνομά του.Μου έδωσε τα υπόλοιπα σε μετρητά και του έκανα εξουσιοδότηση να  το μεταβίβασει στο όνομά του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Πρότεινε του ότι θα υπογραψεις δεσμευτικο συμφωνητικό για την αγορα (εφόσον εχεις ελέγξει το οχημα) εαν δεις ότι επιμενει ειναι λαμογιο!!!!

δεν εχει εξασφαληση! θα πληρωνει και δικηγόρους για υποθεση που μπορει να εκδικασθει σε 10 χρονια!!!!

Ούτε αυτό έχει εξασφάλιση για τον άλλον(ιδιωτικό συμφωνητικό)..δηλ κ κείνος δικαστικά θα πάει αν δεν τον πληρώσει..

Εν ολίγης όλα γίνονται βάση καλής θέλησης κ μονο

Αν ήθελε η τράπεζα θα μπορούσε να διευκολύνει το προβλημα κάνοντας μεταβίβαση δανείου /κυριότητας κτλ..αλλά δεν νομίζω να γινεται

Ότι χρωστάει το Χ ποσό στο έχει δείξει με κάποιο χαρτί με κοντινη ημερ.νια?η τιμή πώλησης πόσο πιο κάτω είναι από τα υπόλοιπα μτχ? 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lary k. είπε

Ίσα ίσα μου το είπες μόνος του. Να κάνουμε χαρτιά σε δικηγόρο Γτ ούτε εγώ μου είπε θα έδινα έτσι λεφτά. Ούτε και θα στα ζήτουσα έτσι 

43 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Μακρυα!!!! εχω πουλησει 2 αυτοκινητα τα οποια ειχαν παρακρατηση, αυτο που εκανα οταν εξηγησα στον αγοραστη ποια ηταν η διαδικασια, ΠΛΗΡΩΣΑ με ΔΙΚΑ μου χρημτα το υπολοιπο τις παρακρατησης  (το ειχα αποφασισει να το πουλησω δεν με πειραζε που ηταν δικα μου χρηματα).

ΚΑΝΕΝΑ συμφωνητικό δεν θα σε καλυψει, θα χασεις χρηματα και θα πληρωνεις και δικηγόρους για να κυνηγήσεις το λαμογιο!!!!

Τι είναι το δεσμευτικό συμφωνητικό;

27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Παλιά  πούλησα αυτοκίνητο σε εμπορο και υπήρχε υπόλοιπο οφειλής,πήγε αυτός και την πλήρωσε στην τράπεζα και στο αιτιολογικό έγραφε δια χειρός....... το όνομά του.Μου έδωσε τα υπόλοιπα σε μετρητά και του έκανα εξουσιοδότηση να  το μεταβίβασει στο όνομά του

Δλδ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsoutses82 είπε

Ίσα ίσα μου το είπες μόνος του. Να κάνουμε χαρτιά σε δικηγόρο Γτ ούτε εγώ μου είπε θα έδινα έτσι λεφτά. Ούτε και θα στα ζήτουσα έτσι 

Τι είναι το δεσμευτικό συμφωνητικό;

Δλδ;

Δεν δίνεις λεφτά με τίποτα!!!! Κανείς συμφωνητικό ότι θα το αγοράσεις (δηλαδή δέσμευες το όχημα ότι θα το αγοράσεις) εφόσον έχει αρθεί η παρακράτηση !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...