Dark_panel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 40 minutes ago, Giannifgoal said: Ναι η αλήθεια είναι αυτή απλά επειδή βλέπω πολλούς που γράφουν στο σάιτ ότι οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πολύ δύσκολες προσπαθούσα να τις αποφύγω Τώρα είμαι ανάμεσα στο να γραφτώ στο δημόσιο ΙΕΚ και να ξαναδώσω πανελλαδικές ή να αφοσιωθώ στο ΙΕΚ και να δώσω κατατακτήριες; Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση είναι πολύ βοηθητική Δεν ειναι δυσκολες για ΟΛΑ τα τμηματα..ειναι δυσκολες για ορισμενα τμηματα πχ εκει που εχει τρελη ζητηση οπως τα τμηματα Ψυχολογιας. Για γεωπονικες σχολες δεν κανουν ουρες απεξω για να δωσουν κατατακτηριες, οπότε φανταζομαι οτι ακομα και ο ανταγωνισμος θα ειναι μικρος. Θα προτεινα να κατσεις να διαβασεις, να ξαναδωσεις πανελληνιες, χωρις να αφησεις απαραιτητα το ΙΕΚ, για την ωρα. Βγαινουν και τα 2 ταυτοχρονα, δεν ειναι πανεπιστημιο το ΙΕΚ..ειτε θα σου βγουν οι πανελληνιες ειτε θα πας αργοτερα μεσω κατατακτηριων.
Giannifgoal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω στο άλλο θέμα μου είπαν να πάω σε εσπερινό ΕΠΑΛ και να δώσω πως σας φαίνεται αυτή η προοπτική εκεί τα μόρια και η ελάχιστη βάση είναι αρκετά χαμηλά δηλαδή στο ΓΕΛ έχει 11.68 εβε ενώ στο εσπερινό ΕΠΑΛ έχει 7? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από Giannifgoal
Dark_panel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 9 hours ago, Giannifgoal said: Να ρωτήσω στο άλλο θέμα μου είπαν να πάω σε εσπερινό ΕΠΑΛ και να δώσω πως σας φαίνεται αυτή η προοπτική εκεί τα μόρια και η ελάχιστη βάση είναι αρκετά χαμηλά δηλαδή στο ΓΕΛ έχει 11.68 εβε ενώ στο εσπερινό ΕΠΑΛ έχει 7? Δε γνωρίζω τι ισχυει απο ΕΠΑΛ. Επισης δε γνωρίζω αν εχει καποια παρομοια ειδικοτητα και κατα ποσο αυτο μπορει να ειναι δεσμευτικο για το μηχανογραφικο σου μετα. Καλύτερα να ρωτησεις ενα ΕΠΑΛ για αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα