Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ρε γαμωτο αλλα δε βρισκω κατι, μια λυση στο να χρησιμοποιεις το fingerprint reader του κινητου για να ξεκλειδωνεις αρχεια που θελουν κωδικο. Δημιουργεις πχ εστω εναν δικο σου κωδικο περιεργο τυπου SDFsdfsdfsdfSDGRE@!#!@$## μεσω generator, και χρησιμοποιεις αυτον για να κλειδωνεις τα αρχεια σου, pdf, rar, zip οτιδηποτε μπορεις να κλειδωσεις. Και μετα στο κινητο να κανεις μια αντιστοιχεια και να λες οτι οταν παω να ανοιξω το αρχειο που ζηταει κωδικο να μου δινεις επιλογη να κανω swipe στο fingerprint και να στελνεις αυτον τον κωδικο στο πεδιο. Λυσεις τυπου να κατεβασω vault type εφαρμογες που να κλεινεις μεσα τα αρχεια και να και να τα ανοιγεις με κωδικο πχ 1password δεν με ενδιαφερουν. Θελω κατι σε αυτο που ζηταω για να δουλευει απευθειας σε directory αυτη η υλοποιηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξερω αλλα ειπα δε θελω να μεταφερω αρχεια μεσα σε φυλακεια. Θελω οταν ζητειται ο κωδικος να μπορω με το fingerprint να δωσω ρην αντιστοιχιση. Δε παιζει να υπαρχει κατι τετοιο αλλα ισως καποια στιγμη καποιος το φτιαξει

Edit: Καταλαβες τι λεω, οπως κανεις map στα κουμπια και λες το bixby να κανει αυτο οταν το παταω το volume να κανει αυτο οταν κανω διπλο κλικ κτλ, θελω να αντιστοιχισω στο fingerprint να στελνει ενα text string οταν μου ανοιγει το πεδιο κωδικου. Ωστε να ακουμπαω τον αισθητηρα και να στελνει τη λεξη που εχω ορισει. Ολα τα αλλα δε μου κανουν

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.

Υπαρχουν καποια apps τελικα για gesture mapping αλλα ειναι αμφιβολης λειτουργικοτηρας. Μπλεκονται μεν καθως προσπαθουν να κανουν override τη χρηση απο το UI αλλα ακομα και οταν καταφερνεις να στελνεις την εντολη, οι λειτουργιες που σου δινει ειναι περιορισμενες. Να ανοιξεις φακο να πατησες home, να κανεις launch καποιο app. Τα κλασσικα. Δεν εχει να πεις οταν κανω ταπ στο fingerprint στειλε το text που θα ορισω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...