Προς το περιεχόμενο

Amazfit Stratos 3

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Εχει κάποιο μέλος το συγκεκριμένο smartwatch?Θα ήθελα την άποψη σας,αν αξίζει να το αγοράσω η όχι. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, flex_lewis21 είπε

Καλησπέρα παιδιά.Εχει κάποιο μέλος το συγκεκριμένο smartwatch?Θα ήθελα την άποψη σας,αν αξίζει να το αγοράσω η όχι. 

Έχω το stratos 1, και μάλιστα το πουλάω κιόλας. Είναι εξαιρετικό value for money. Το 3 είχα διαβάσει πως είχε κάποιο θέμα με την ακρίβεια των παλμων και πως θα έβγαζε κάποιο firmware η huami για να το φτιάξει. Δεν ξέρω τι έγινε τελικά.

Πάντως σαν ρολόγια και activity trackers αξίζουν πολύ τα λεφτά τους.

Δημοσ.

Το έχω εγώ αρκετό καιρό και δεν έχω παράπονο.

ΓΕΝΙΚΑ:
Ποιοτική κατασκευή με καλό λουράκι. Αρκετά καλό για sportwatch με πολλές μετρήσεις και στατιστικά. Έχεις 4 κουμπιά που σε καλύπτουν 100% αν δεν θέλεις να το χειριστείς με την οθόνη αφής όπως στο κολύμπι ή το ποδήλατο. Ένα κακό είναι αν κάνεις διαλειμματική προπόνηση με εκρήξεις κτλ, δεν αντιλαμβάνεται άμεσα το ανέβασμα των σφυγμών. Σε άσκηση έκρηξης σε 10 δευτερόλεπτα, μου έχουν βγει τα πνευμόνια και αυτό μου βγάζει 120 σφυγμούς warm up. Η μπαταρία φυσιολογική, κρατάει 7 μέρες και 14 ανάλογα το mode. Aν θέλετε να κρατάει μήνα πρέπει να ψάξετε άλλο είδος ρολογιού (band κτλ)

Αλλαγές σε σύγκριση με το stratos 2:
ΘΕΤΙΚΑ:
-Ξεχωριστή εφαρμογή για το βαρόμετρο και την πυξίδα.
-Μπορείς να βρεις το κινητό σου από το ρολόι.
-Κουμπιά για πλοήγηση.
-Καλύτερη τοποθέτηση του αισθητήρα στο πίσω μέρος του ρολογιού.
-Στην οθόνη μπορείς να δεις την ώρα ανατολής και δύσης του ηλίου ανάλογα το που είσαι.
-Περισσότερα αθλήματα με σημαντική την προσθήκη multisport, μπορείς να το βάλεις αν κάνεις γυμναστήριο, crossfit ή κάποια μίξη.
-Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.
-Μαγνητικός φορτιστής. (Ελπίζω να αντέξει τον χρόνο ο μαγνήτης)

ΑΡΝΗΤΙΚΆ:
-Έχουν αφαιρέσει τον αισθητήρα φωτεινότητας (μάλλον) και δεν υπάρχει επιλογή για αυτόματη ρύθμιση του φωτισμού της έντασης της οθόνης. Υπάρχουν 4 προκαθορισμένα επίπεδα έντασης.
-Στις μετρήσεις σφυγμού δεν υπάρχει η γραφική παράσταση στο ρολόι, μόνο στην εφαρμογή.
-Δεν υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης συνεχόμενης καταγραφής σφυγμού. Έχει μεταφερθεί στην εφαρμογή αποκλειστικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...