Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/9/2020 στις 10:58 ΠΜ, kallonos είπε

Μου φαίνεται λιγο δύσκολο να μπορεί να δώσει η Vodafone vdsl και η cosmote να μη μπορεί.

Εκτός αν έχει καμπίνες που ενεργοποιήθηκαν τώρα από vodafone και δεν έχει δωσει ακομα wholebuy.

Περιοχή αν επιτρέπεται?

Στο Πέραμα σε φίλο η CosmoΠΟΤΕ έδινε μέχρι 50 με down: 23 up: 4. Η Wind εως 100 και η vodafone, ( που έβαλε μετά τη wind λόγω εκπληκτικής προσφοράς) 99 mbps down, 9,9 mbps up. Η wind 97 down 9,9 up.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω Vodafone fiber 50 και μόλις έκανα αίτηση στη wind για το ιδιο ακριβώς πρόγραμμα. 
Δε θέλω να φύγω από τη Vodafone μιας και είμαι ευχαριστημένος αλλά έληξε το συμβόλαιο μου και μου ζητάνε να το ανανεώσω με 34€ το μήνα. Στο site τους είδα ότι για νέους συνδρομητές είναι 26€

Αυτο που θα ήθελα είναι να μου κάνει μια καλύτερη προσφορά η vodafone. 
η wind μου έστειλε ένα έγγραφο που λέει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Για να μου κάνει η vodafone προσφορά δεν το υπογράφω αυτό σωστά;

Δημοσ.
17 hours ago, p8denu said:

Έχω Vodafone fiber 50 και μόλις έκανα αίτηση στη wind για το ιδιο ακριβώς πρόγραμμα. 
Δε θέλω να φύγω από τη Vodafone μιας και είμαι ευχαριστημένος αλλά έληξε το συμβόλαιο μου και μου ζητάνε να το ανανεώσω με 34€ το μήνα. Στο site τους είδα ότι για νέους συνδρομητές είναι 26€

Αυτο που θα ήθελα είναι να μου κάνει μια καλύτερη προσφορά η vodafone. 
η wind μου έστειλε ένα έγγραφο που λέει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Για να μου κάνει η vodafone προσφορά δεν το υπογράφω αυτό σωστά;

Ακριβως ιδια κατασταση και σε μενα. Απο 28 το πανε 34 ευρω ενω στο ιντερνετ ειδα οτι ειναι 26-27.

Τραγικο να μην κραταν εναν πελατη που δεν τους καθυστερησε ποτε πληρωμη

Δημοσ.
Στις 24/8/2021 στις 2:52 ΜΜ, jimwalker είπε

Δεν υπέγραψα με το 14ημερο, και μου είχαν στείλει μήνυμα για ενεργοποίηση 18-8, πράγμα που δεν έγινε ποτε με δικαιολογία ότι φταίει ο ΟΤΕ... 

Επίσης από ΟΤΕ λένε ότι δεν έχουν λάβει κανένα αίτημα.. 

Καμιά ενημέρωση ακόμα για ημερομηνία ενεργοποίησης.. Μια απλή φορητότητα είναι , τόσο πολύ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...