Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να δώσω internet σε IP camera εξωτερικού χώρου, έχω μία ωραία της Xiaomi. Ο σκοπός είναι να λειτουργεί η κάμερα στις λειτουργίες που έχει για motion detection καταγραφή ή όταν θελήσω εγώ να δώ live για λίγα λεπτά της ημέρας.

Ρεύμα υπάρχει για την κάμερα ή για 4g hotspot router ή τηλέφωνο ή ότι προτείνετε. Για cable internet γραμμή κτλ δεν υπάρχει δυνατότητα.

Τι πιο budget μπορώ να αγοράσω από θέμα συσκευής hotspot και εταιρείας internet για να έχω αυτές τις δυνατότητες για ένα χρόνο π.χ?

Έχω δει κάτι prepaid που δίνει η Cosmote κτλ με συσκευή 4g. Aπλά ρωτάω μήπως συμφέρει να αγοράσω σκέτο κάποια συσκευή ή να βάλω κάποιο παλιό κινητό και να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα κάρτας ώστε να μου έρχεται πιο οικονομικά. Δεν μπορώ να υπολογίσω τι mb θα χρειάζεται κιόλας για την χρήση που θέλω.

Δημοσ.

θα βαζα ρουτερ.φτηνη λυση tp link mr200. πιο καλη λυση fritz η teltonika. για να βλεπεις τις καμερες απο μακρυα πρεπει να βγαινεις στο ιντερνετ με πραγματικη ip και οχι πισω απο cgnat. πρεπει να το ζητησεις αυτο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...