Stavoiko Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ξεκινήσω μεταπτυχιακό προγραμμα σε δημόσιο πανεπιστήμιο και ταυτόχρονα να γραφτώ σε δημόσιο ΙΕΚ;; Επίσης έχω κάρτα ανεργίας, μπορώ να συνεχίσω να είμαι στον ΟΑΕΔ αν τελικά φοιτώ σε αυτές τις σχολές;;; Ευχαριστω πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δεν γνωριζω, αλλα τι νοημα θα εχει να κανεις κατι τετοιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανήξερη Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, Stavoiko είπε Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ξεκινήσω μεταπτυχιακό προγραμμα σε δημόσιο πανεπιστήμιο και ταυτόχρονα να γραφτώ σε δημόσιο ΙΕΚ;; Επίσης έχω κάρτα ανεργίας, μπορώ να συνεχίσω να είμαι στον ΟΑΕΔ αν τελικά φοιτώ σε αυτές τις σχολές;;; Ευχαριστω πολύ!! Λογικά θα μπορείς, εφόσον ως μεταπτυχιακός μπορείς να κάνεις παράλληλα και δεύτερο πτυχίο σε ΑΕΙ, πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα ούτε με το ΙΕΚ. Για τον ΟΑΕΔ, νομίζω ότι κανονικά δεν μπορείς να είσαι γραμμένος ως μεταπτυχιακός (για ΙΕΚ δεν ξέρω), εκτός αν έχεις αποδεδειγμένα δουλέψει πριν. Υπάρχουν σχετικές πληροφορίες στη σελίδα του ΟΑΕΔ, γκούγκλαρε ή ζήτα πληροφορίες τηλεφωνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Ναι μπορείς! Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Οσο για την άλλη ερώτηση, ο σκοπός ειναι να βρεις ένα τροπο να εργασθείς. Π.χ. κάποιος έχει τελειώσει το αρχαιολογικό. Κάνει ένα μεταπτυχιακό στη μουσειολογία ή στη διαχειριση πολιτισμικών μονάδων και παράλληλα ειναι σε ΙΕΚ για φυλακας μουσείων. Έχει μεγάλες πιθανοτητες να εργασθει! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavoiko Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, pontez2 είπε Ναι μπορείς! Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Οσο για την άλλη ερώτηση, ο σκοπός ειναι να βρεις ένα τροπο να εργασθείς. Π.χ. κάποιος έχει τελειώσει το αρχαιολογικό. Κάνει ένα μεταπτυχιακό στη μουσειολογία ή στη διαχειριση πολιτισμικών μονάδων και παράλληλα ειναι σε ΙΕΚ για φυλακας μουσείων. Έχει μεγάλες πιθανοτητες να εργασθει! Ναι! Αυτό θέλω να κάνω... Επισης, έχω κάνει αίτηση για ένα επιδοτούμενο σεμινάριο του ΟΑΕΔ. (Είναι λίγες οι ώρες του προγράμματος όποτε έχω χρόνο να το παρακολουθώ). Θα ήθελα να ξέρω όμως αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το παρακολουθώ παράλληλα με τις σπουδές μου.... ευχαριατω πολύ για την βοήθεια 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 εγω μπορω να παω πανεπιστημιο και ταυτοχρονα νηπιαγωγειο? (οσοι καταλαβαν καταλαβαν. αυτα λεγονται πισωγυρισματα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, xsterg είπε εγω μπορω να παω πανεπιστημιο και ταυτοχρονα νηπιαγωγειο? (οσοι καταλαβαν καταλαβαν. αυτα λεγονται πισωγυρισματα.) σαδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα