redmedusa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν το βρισκω στις εν λογω σελιδες μονο απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, PLAISIO, κτλπ. Τι παιζει? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από redmedusa
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η έκδοση του 2020. Macbook Pro 16" 2019 υπάρχει αυτή τη στιγμή.. *Μεταξύ μας, δεν αξίζει τα λεφτά του σε καμία περίπτωση
onelonelystar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 33 λεπτά πριν, zernex201 είπε *Μεταξύ μας, δεν αξίζει τα λεφτά του σε καμία περίπτωση Αν είσαι επαγγελματίας που τον ενδιαφέρει η φορητότητα και η απόδοση και εργάζεσαι πάνω σε Final Cut ή Logic τουλάχιστον, τότε κατά τη γνώμη μου αξίζει. δεν είναι όλα για όλους και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει κάποιος που θέλει να δώσει ένα αρκετά μεγαλό ποσό για την αγορά Apple προϊόντων. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Στις 28/8/2020 στις 2:29 ΜΜ, onelonelystar είπε Αν είσαι επαγγελματίας που τον ενδιαφέρει η φορητότητα και η απόδοση και εργάζεσαι πάνω σε Final Cut ή Logic τουλάχιστον, τότε κατά τη γνώμη μου αξίζει. δεν είναι όλα για όλους και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει κάποιος που θέλει να δώσει ένα αρκετά μεγαλό ποσό για την αγορά Apple προϊόντων. Δεν διαφωνώ αλλά και δεν συμφωνώ επίσης. Αυτό το ακούω εδώ και χρόνια. Πίστεψε με υπάρχουν μακράν πιο δυνατά μηχανήματα με τα μισά λεφτά της Apple.
onelonelystar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 19 ώρες πριν, zernex201 είπε Πίστεψε με υπάρχουν μακράν πιο δυνατά μηχανήματα με τα μισά λεφτά της Apple. δεν είπα το αντίθετο, για αυτό ανέφερα τα συγκεκριμένα προγράμματα που επειδή τα έχει φτιάξει η Apple, μπορούν και συνεργάζονται στο έπακρον με το hardware της. Και επειδή για πολλούς επαγγελματίες αυτά είναι τα εργαλεία τους, τότε τα Mac αξίζουν και με το παραπάνω. για αυτό ξαναλέω, εξαρτάται τι χρήση κάνεις. 1
bahamut_zero Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, zernex201 είπε Δεν διαφωνώ αλλά και δεν συμφωνώ επίσης. Αυτό το ακούω εδώ και χρόνια. Πίστεψε με υπάρχουν μακράν πιο δυνατά μηχανήματα με τα μισά λεφτά της Apple. Απλα τρεχουν windows ή στην καλυτερη κανενα linux
onelonelystar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Ολα είναι θέμα αναγκών και προτίμησης. Για αυτό υπάρχει και τόση ποικιλία, που αν μη τη άλλο, είναι ότι καλύτερο. Αν το να βλέπεις το μηλαράκι, σού δίνει ένα έξτρα μπουστ να κάνεις τη δουλειά σου, τότε γιατί όχι? αν το αντέχει η τσέπη του καθενός αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 30/8/2020 στις 4:03 ΜΜ, bahamut_zero είπε Απλα τρεχουν windows ή στην καλυτερη κανενα linux ε και που είναι το κακό 9 ώρες πριν, onelonelystar είπε Ολα είναι θέμα αναγκών και προτίμησης. Για αυτό υπάρχει και τόση ποικιλία, που αν μη τη άλλο, είναι ότι καλύτερο. Αν το να βλέπεις το μηλαράκι, σού δίνει ένα έξτρα μπουστ να κάνεις τη δουλειά σου, τότε γιατί όχι? αν το αντέχει η τσέπη του καθενός αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα. ακριβώς αυτό :)
bahamut_zero Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, zernex201 είπε ε και που είναι το κακό ακριβώς αυτό Ποιος ειπς οτι ειναι κακο;
alexakos89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 εγώ πάντως είμαι πιο αποδοτικός με MacBook αποτι με κατι αλλο σε windows.
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 28/8/2020 στις 2:29 ΜΜ, onelonelystar είπε Αν είσαι επαγγελματίας που τον ενδιαφέρει η φορητότητα και η απόδοση και εργάζεσαι πάνω σε Final Cut ή Logic τουλάχιστον, τότε κατά τη γνώμη μου αξίζει. δεν είναι όλα για όλους και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει κάποιος που θέλει να δώσει ένα αρκετά μεγαλό ποσό για την αγορά Apple προϊόντων. Εχω να δω επαγγελματία προγραμματιστή χωρίς macbook pro πάνω από δέκα χρόνια. 1
greg4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Συγνώμη αλλά αυτό ακούγεται τεράστια υπερβολή @skiabox και μάλλον είναι ο κύκλος σου έτσι. Και προγραμματιστές εν έτη 2020 υπάρχουν διαφόρων ειδών. Τεσπα εμένα πρόχειρα μου έρχονται 3 με windows ή linux ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα