Προς το περιεχόμενο

iPad πρόβλημα με φωτεινότητα

26ska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα έχω ένα iPad 9.7 2018.Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και έχει πρόβλημα με τη φωτεινότητα.Ενω είμαι σε εξωτερικό χώρο και είναι μέρα η φωτεινότητα είναι στο τέρμα λόγω αυτόματης φωτεινότητας ενεργοποιημένα και παρόλα αυτά η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή.Κανει και κατά διαστήματα κάτι αυξομειώσεις αλλά πάντα προς το πιο σκοτεινό.
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;Επαιξα με τις ρυθμίσεις,απενεργοποίησαν την αυτόματη φωτεινότητα,το έκανα χειροκίνητα τίποτα...Παραμενει σκοτεινή η οθόνη πολύ.Επανεκινηση έκανα πάλι τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, 26ska είπε

Καλημέρα έχω ένα iPad 9.7 2018.Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και έχει πρόβλημα με τη φωτεινότητα.Ενω είμαι σε εξωτερικό χώρο και είναι μέρα η φωτεινότητα είναι στο τέρμα λόγω αυτόματης φωτεινότητας ενεργοποιημένα και παρόλα αυτά η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή.Κανει και κατά διαστήματα κάτι αυξομειώσεις αλλά πάντα προς το πιο σκοτεινό.
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;Επαιξα με τις ρυθμίσεις,απενεργοποίησαν την αυτόματη φωτεινότητα,το έκανα χειροκίνητα τίποτα...Παραμενει σκοτεινή η οθόνη πολύ.Επανεκινηση έκανα πάλι τίποτα.

Σε iPhone μου συμβαίνει αρκετά συχνά όταν είμαι στην παραλία με τέρμα την φωτεινότητα για αρκετή ώρα. Την χαμηλώνει από μόνο του για αποφυγή υπερθέρμανσης μέχρι να κρυώσει λίγο. Φαντάζομαι θα ισχύει και στο αιπαντ το ίδιο. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...