Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostas106gti είπε

Ε ναι μωρέ ,τι να ξέρει και η LG από οθόνες...κάτι ψευτο-rollable φτιάχνει κι αυτή η καημένη κάτι transparent και κάτι άλλα ψιλα...😁

https://www.lg.com/us/business/oled-displays

Άσε τα κινητά , τίποτα το ιδιαίτερο όπως βλέπεις και στο παρακάτω άρθρο !

https://www.gsmarena.com/counterclockwise_an_abridged_history_of_lgs_phones-news-32706.php

Που θα πάει ,θα τον βρει τον δρόμο της...😅

Ή και γενικότερα πρέπει να κυριαρχείς για να δοκιμάζεις πράγματα, αλλιώς δεν τα αποδεχόμαστε.. Ωρες ώρες απορώ με πολλά σχόλια εδώ μέσα..!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ektorme είπε

Ή και γενικότερα πρέπει να κυριαρχείς για να δοκιμάζεις πράγματα, αλλιώς δεν τα αποδεχόμαστε.. Ωρες ώρες απορώ με πολλά σχόλια εδώ μέσα..!

Πόσο δίκιο έχεις!!!

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, kostas106gti είπε

Ε ναι μωρέ ,τι να ξέρει και η LG από οθόνες...κάτι ψευτο-rollable φτιάχνει κι αυτή η καημένη κάτι transparent και κάτι άλλα ψιλα...😁

https://www.lg.com/us/business/oled-displays

Άσε τα κινητά , τίποτα το ιδιαίτερο όπως βλέπεις και στο παρακάτω άρθρο !

https://www.gsmarena.com/counterclockwise_an_abridged_history_of_lgs_phones-news-32706.php

Που θα πάει ,θα τον βρει τον δρόμο της...😅

Για τα κινητά της έγραψα φίλε, δεν νομίζω να αναφέρθηκα σε οθόνες. Και δεν θα μπω σε διαδικασία να διαβάσω την οποιαδήποτε αναδρομή της LG στον χώρο, μου αρκεί το τώρα και το τι βλέπω τα τελευταία χρόνια.

32 λεπτά πριν, ektorme είπε

Εγώ να δεις..! Που θα πρέπει ο οποιοσδήποτε να απολογηθεί είτε κάνει χαβαλέ, είτε εκφράζει την άποψη του.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PhoenixV23 είπε

Για τα κινητά της έγραψα φίλε, δεν νομίζω να αναφέρθηκα σε οθόνες. Και δεν θα μπω σε διαδικασία να διαβάσω την οποιαδήποτε αναδρομή της LG στον χώρο, μου αρκεί το τώρα και το τι βλέπω τα τελευταία χρόνια.

Εγώ να δεις..! Που θα πρέπει ο οποιοσδήποτε να απολογηθεί είτε κάνει χαβαλέ, είτε εκφράζει την άποψη του.

Γιατί τι ακριβώς βλέπεις τα τελευταία χρόνια ,ότι δεν βγάζει καλά κινητά ή ότι δεν κυριαρχεί ,γιατί προφανώς και δεν κυριαρχεί αλλά τα κινητά της μόνο κακά δεν τα λές και ειδικά με τις τιμές που τα βρίσκεις εδώ στην Ελλάδα...

Τουλάχιστον ας αφήσουμε και κάποιους να καινοτομούν χωρίς να κατακρίνουμε τα πάντα ,αλλιώς ας μείνουμε με το αν έβαλε ο Κινέζος 1gb Ram παραπάνω και κάτι τρέχει στα γύφτικα .

Αφού έτσι κι αλλιώς γι' αυτούς(τους Κινέζους) δουλεύουν όλοι ,για να έχουν να αντιγράφουν μετά !😀

Τέλος πάντων, ας μην το κάνουμε chat.

Δημοσ.

Υπάρχει άνθρωπος που θα αγοράσει αυτο? Οκ καλες οι καινοτομίες αλλα αυτο δεν πρέπει να προσφέρει τίποτε ουσιαστικά και ειναι και άσχημο συν άβολο.. Το (ημι)αναδίπλουμενο του φτωχού? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostas106gti είπε

Γιατί τι ακριβώς βλέπεις τα τελευταία χρόνια ,ότι δεν βγάζει καλά κινητά ή ότι δεν κυριαρχεί ,γιατί προφανώς και δεν κυριαρχεί αλλά τα κινητά της μόνο κακά δεν τα λές και ειδικά με τις τιμές που τα βρίσκεις εδώ στην Ελλάδα...

Τουλάχιστον ας αφήσουμε και κάποιους να καινοτομούν χωρίς να κατακρίνουμε τα πάντα ,αλλιώς ας μείνουμε με το αν έβαλε ο Κινέζος 1gb Ram παραπάνω και κάτι τρέχει στα γύφτικα .

Αφού έτσι κι αλλιώς γι' αυτούς(τους Κινέζους) δουλεύουν όλοι ,για να έχουν να αντιγράφουν μετά !😀

Τέλος πάντων, ας μην το κάνουμε chat.

Ούτε και εγώ δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να δω κινητό LG να κυκλοφορεί, τι άλλο χρειάζεται δηλαδή; Χαβαλέ σε ένα ταπεινό φόρουμ έκανα, δεν βγήκα και στα πάνελ. Καλή συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, PhoenixV23 είπε

Ούτε και εγώ δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να δω κινητό LG να κυκλοφορεί, τι άλλο χρειάζεται δηλαδή; Χαβαλέ σε ένα ταπεινό φόρουμ έκανα, δεν βγήκα και στα πάνελ. Καλή συνέχεια.

Κυκλοφορω εγω με LG!  ;)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alexioannou είπε

Τα τζιμανια της apple είναι ήδη στον Τραμπ......

"Μπλόκαρε και τους κορεάτες,μπλόκαρε και τους κορεάτες"......

Μπα, δεν νομίζω. Αφήνει πάντα να δοκιμάζουν οι άλλοι πρώτα τις καινοτομίες. Εάν γίνουν δημοφιλείς, τότε τις αντιγράφουν και τις προβάλουν σαν "for the first time ever". Να μην ξεχνάμε. Με μια κλοπή αντιγραφή από το Palo Alto* ξεκίνησαν οι "καινοτομίες" της...

Δημοσ.

Έχουμε κινητά παντόφλες τώρα θα έχουμε και κινητό με φτερά.

Αλλά αυτό με τα "φτερά" μου θυμίζει άλλο καταναλωτικό προϊόν... αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τι?

Δημοσ.

Το ότι αναμένεται να έρθει με mid range επεξεργαστή δεν βλέπω να απασχολεί διαφημίζει οθόνες και multitasking εμπειρία θα κοστίσει 1000+ για να σέρνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...