discord11 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Καλησπερα γνωριζει καποιος το επιδομα αδειας και τις αδειες μεχρι ποτε εχει δικαιωμα ο εργοδοτης να τα πληρωσει ?
slk200gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 15 μερες πρεπει να σε δωσει μεσα στο καλοκαιρι τις υπολοιπες οποτε θελει,το επιδομα αδειας το παιρνεις οταν παρεις την αδεια,εγω το δινω οταν τους δινω τις15 στο καλοκαιρι,δεν ισχυειε οτι μπορει να στο δωσει μεχρι τελος της χρονιας
discord11 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε 15 μερες πρεπει να σε δωσει μεσα στο καλοκαιρι τις υπολοιπες οποτε θελει,το επιδομα αδειας το παιρνεις οταν παρεις την αδεια,εγω το δινω οταν τους δινω τις15 στο καλοκαιρι,δεν ισχυειε οτι μπορει να στο δωσει μεχρι τελος της χρονιας Αν δεν παρεις ολη την αδεια σου το καλοκαιρι θα πρεπει να παρεις επιδομα αδειας για τις αδειες που πηρες μεσα στο καλοκαιρι ? Για παραδειγμα εγω δικαιουμουν 6 μερες αδεια αλλα πηρα μονο τις 4 τωρα τον αυγουστο και τις υπολοιπες θα τις παρω τον χειμωνα το επιδομα αδειας ποτε πρεπει να το παρω?
slk200gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, discord11 είπε Αν δεν παρεις ολη την αδεια σου το καλοκαιρι θα πρεπει να παρεις επιδομα αδειας για τις αδειες που πηρες μεσα στο καλοκαιρι ? Για παραδειγμα εγω δικαιουμουν 6 μερες αδεια αλλα πηρα μονο τις 4 τωρα τον αυγουστο και τις υπολοιπες θα τις παρω τον χειμωνα το επιδομα αδειας ποτε πρεπει να το παρω? επρεπε να το εχες παρει οταν πηρες τις 4 μερες (αλλιως θα αφηναμε 1 μερα αδεια για τις 31/12 για να καθυστερησουμε το επιδομα) Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Μέχρι τέλος του χρόνου δεν ισχυει
discord11 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Τελικα μεχρι τελος του χρονου εχει το δικαιωμα να το δωσει ? η οχι ?
slk200gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, discord11 είπε Τελικα μεχρι τελος του χρονου εχει το δικαιωμα να το δωσει ? η οχι ? απο προσωπικη εμεπιρια σου λεω οχι απο εκει και περα κανε ενα τηλ στην επιθεωρηση εργασιας να το επιβεβαιωσεις
discord11 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, slk200gr είπε απο προσωπικη εμεπιρια σου λεω οχι απο εκει και περα κανε ενα τηλ στην επιθεωρηση εργασιας να το επιβεβαιωσεις ok euxaristo
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Γιατί δεν το ψάχνεις λιγο. Υπαρχουν 10αδες αναφορες στην άδεια https://www.kepea.gr/article.php?id=1137
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα