Προς το περιεχόμενο

[Bluetooth Speaker] Anker SoundCore 2 Bluetooth Speaker @Amazon.de 39€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/614l20nEhmL._AC_SL1200_.jpg

Γερμανικό Amazon 29.99€.

https://www.amazon.de/Anker-Lautsprecher-Dual-Treiber-Reichweite-Eingebauten/dp/B01MTB55WH/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=anker+soundcore+2+upgrade&qid=1598605194&quartzVehicle=72-810&replacementKeywords=anker+soundcore+upgrade&sr=8-3

Φαντάζομαι είναι η upgraded version του ίδιου ακριβώς μοντέλου (εννοώ του Soundcore 2, όχι του απλού Soundcore) (αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά στο skroutz, η πρώτη έκδοση είναι με IPX5 ενώ η upgraded με IPX7).

Διαβάζω παντού καλές κριτικές, το ψήνω να το πάρω για εφεδρικό (έχω ήδη ένα Creative Stage Air soundbar).

Επεξ/σία από ribo7
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Και πάλι φθηνότερα από Skroutz.

Συμφωνώ, καλή τιμή και πάλι, απλά στον τίτλο γράφουμε τη τελική τιμή. Για αυτό το είπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

;)
Είπα να μη γράψω την τελική γιατί τα μεταφορικά ίσως διαφέρουν ανά περιοχή (επίσης για κάποιον στο εξωτερικό, βγαίνει φθηνότερα από 38€).

Επίσης δε ξέρω πως λειτουργεί η ονομαστική τιμή. Όταν το βάζεις στο καλάθι, δε βγάζει 29.99€ αλλά λίγο παραπάνω.

Για Ελλάδα μου βγάζει 32.05€ + 6.8€ μεταφορικά (ενώ π.χ. για αποστολή Ολλανδία, μου το έβγαλε 31.28€ με δωρεάν τα ~3.5€ μεταφορικά).

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ribo7 είπε

;)
Είπα να μη γράψω την τελική γιατί τα μεταφορικά ίσως διαφέρουν ανά περιοχή (επίσης για κάποιον στο εξωτερικό, βγαίνει φθηνότερα από 38€).

Επίσης δε ξέρω πως λειτουργεί η ονομαστική τιμή. Όταν το βάζεις στο καλάθι, δε βγάζει 29.99€ αλλά λίγο παραπάνω.

Για Ελλάδα μου βγάζει 32.05€ + 6.8€ μεταφορικά (ενώ π.χ. για αποστολή Ολλανδία, μου το έβγαλε 31.28€ με δωρεάν τα ~3.5€ μεταφορικά).

Ειναι η διαφορά ΦΠΑ συν τα μεταφορικα.

Ειναι σαν το αγοραζεις με ΦΠΑ Ελλάδας γιατι έχουν φορολογικο αντιπροσωπο εδω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι σίγουρα αλλά με το ίδιο σκεπτικό πως "κοστολογείς" ένα προϊόν στο skroutz? Τη χαμηλότερη τιμή με τα μεταφορικά μαζί? Και αν το μαγαζί είναι γτπ?

Άρα άποψή μου είναι πως να λέμε την ονομαστική τιμή και ο καθένας κρίνει αν το συμφέρει με τα μεταφορικά.

Anyway, άλλαξα τον τίτλο να είναι ξεκάθαρος ;)

Το παρήγγειλα btw.

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Ναι σίγουρα αλλά με το ίδιο σκεπτικό πως "κοστολογείς" ένα προϊόν στο skroutz? Τη χαμηλότερη τιμή με τα μεταφορικά μαζί? Και αν το μαγαζί είναι γτπ?

Άρα άποψή μου είναι πως να λέμε την ονομαστική τιμή και ο καθένας κρίνει αν το συμφέρει με τα μεταφορικά.

Anyway, άλλαξα τον τίτλο να είναι ξεκάθαρος ;)

Το παρήγγειλα btw.

Εγώ πηγαίνω με τη λογική ότι αγοράζοντας από Amazon δεν μπορείς να αποφύγεις τα μεταφορικά, αλλά από Ελλάδα (εφόσον βέβαια το κατάστημα δεν είναι διαδικτυακό) μπορεί να υπάρξει έστω και ένα άτομο που να παραλάβει χωρίς επιπλέον έξοδα. Οπότε σε αυτή την περίπτωση γράφω τη χαμηλότερη τιμή στον τίτλο. 

• Moderators
Δημοσ.

Θυμιζω:

Στους τιτλους μπαινει τιμη τελικη ΜΕ μεταφορικα για Ελλαδα.

Εφτιαξα λοιπον τον τιτλο. Ευχαριστουμε.

Να πουμε και οτι η τιμη Ελλαδα μιας και δεν εχει αναφερθει πουθενα, παιζει απο 42 μεχρι 49 που ειναι "σημερα".

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Jimi79 είπε

που υπάρχει κουπόνι ???

Κάτω από την τιμή έχει ένα κουτάκι. Το τικάρεις πριν προχωρήσεις στο ταμείο.

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

amazon.de

Το αγόρασα. Τιμιότατο ηχείο.
Απλά όταν το βάζω σε "κλειστό" χώρο (εννοώ π.χ. δεξιά αριστερά στα 10cm να έχει τοίχο), νιώθεις πιο έντονο το μπάσο και δεν ακούγεται τόσο καθάρα.
Αλλά υποτίθεται ότι το έχεις για ανοιχτό χώρο.
Αυτό που είχα διαβάσει παλιά, ότι τα ηχεία θέλουν να δουλέψουν μερικές ώρες για να "στρώσει"  το μπάσο, ισχύει?

Επεξ/σία από ribo7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...