Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στην αγορά για ένα σχετικά μικρο και φτηνό αυτοκίνητο μιας και μου χρειάζεται λόγο δουλειάς και σπουδών μέχρι να τελειώσω και να πάω στρατό.Σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω το μόνο που μου έχει αρέσει είναι το Kia Pro Ceed/Ceed 1.4 ή 1.6 Ετυχε να με ενδιαφέρει ένα το είδα οκ όλα μου άρεσε πάρα πολύ άλλα στράβωσε η δουλειά στον μηχανικό. Έχετε να πείτε κάτι για αυτό το αυτοκίνητο πόσο αξιόπιστο είναι;Επίσης τι άλλες προτάσεις έχετε σε αυτά τα λεφτά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σε ενδιέφερε Skoda Fabia II 1.4cc 170000χλμ  Μοντέλο του 2008 με υγραέριο εξτρα 4 χειμερινά ζαντολάστιχα με κλίμα 

Καινουρια αμορτισέρ KONI 

Tα καλοκαιρινά ελαστικά που φοράει στις ζάντες αλουμινίου είναι goodyear κατασκευής 2020! φρέσκότατα ελαστικά. Τα χειμερινά είναι νομίζω του 2018 αλλά τα φοράω μόνο 3-4 μήνες τον χειμώνα. Σαν καινούρια και αυτά

Βασικά σε μια βδομάδα θα το ανεβάσω στο car.gr στα 5000 με περιθώριο να πέσω στα 4500 

Επεξ/σία από blanka
Δημοσ.

Θα πρότεινα ένα ford focus mk2 1,4 2006 με 2008 που θα το βρείς γύρω στο 3χίλιαρο.

Θα σου μείνει και ένα καλό ποσό για μαζέματα.

Στα συν πολύ φτηνά και πολλά ανταλλακτικά,πλούσιες εκδόσεις και όχι πολλά προβλήματα σαν μοντέλο.Παρά τα χρόνια του στην αγορά μετράει ακόμα.

Στα πλήν βαρύ σκάφος με μικρό κινητήρα.

Όπως και να χει μακριά απο όχημα που ο προηγούμενος κάτοχος έχει εγκαταστήσει υγραέριο για μένα είναι το μοναδικό κόκκινο να μην προβώ σε αγορά όλα τ άλλα συζητιούνται υγραέριο ποτέ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Χρήστος Κατσικάρης02 είπε

Είμαι στην αγορά για ένα σχετικά μικρο και φτηνό αυτοκίνητο μιας και μου χρειάζεται λόγο δουλειάς και σπουδών μέχρι να τελειώσω και να πάω στρατό.Σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω το μόνο που μου έχει αρέσει είναι το Kia Pro Ceed/Ceed 1.4 ή 1.6 Ετυχε να με ενδιαφέρει ένα το είδα οκ όλα μου άρεσε πάρα πολύ άλλα στράβωσε η δουλειά στον μηχανικό. Έχετε να πείτε κάτι για αυτό το αυτοκίνητο πόσο αξιόπιστο είναι;Επίσης τι άλλες προτάσεις έχετε σε αυτά τα λεφτά;

Τα κια γενικα απο τα πιο αξιοπστα και το συγκεκριμενο μοντελο ιδικα σε τριθυρο ειναι πολυ ομορφο.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, blackraven είπε

Θα πρότεινα ένα ford focus mk2 1,4 2006 με 2008 που θα το βρείς γύρω στο 3χίλιαρο.

Στα συν πολύ φτηνά και πολλά ανταλλακτικά,πλούσιες εκδόσεις και όχι πολλά προβλήματα σαν μοντέλο.Παρά τα χρόνια του στην αγορά μετράει ακόμα.

Όπως και να χει μακριά απο όχημα που ο προηγούμενος κάτοχος έχει εγκαταστήσει υγραέριο για μένα είναι το μοναδικό κόκκινο να μην προβώ σε αγορά όλα τ άλλα συζητιούνται υγραέριο ποτέ.

Αν 9 χρόνια φορεμένο το υγραέριο δεν έχει βγάλει ουτε ένα πρόβλημα, ουτε ένα λαμπάκι, γιατί να το φοβηθεί; Το πάν είναι η σωστή εγκατάσταση. Με την οικονομία που θα του βγάλει στο καύσιμο θα κάνει και απόσβεση την τιμή του αυτοκινητου .

Συμφωνώ ότι είναι ρίσκο βεβαια. πρέπει να είναι 1000ελεγμένο και σίγουρο ενα μεταχειρισμένο με αέριο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, blanka είπε

Αν 9 χρόνια φορεμένο το υγραέριο δεν έχει βγάλει ουτε ένα πρόβλημα, ουτε ένα λαμπάκι, γιατί να το φοβηθεί; Το πάν είναι η σωστή εγκατάσταση. Με την οικονομία που θα του βγάλει στο καύσιμο θα κάνει και απόσβεση την τιμή του αυτοκινητου .

Συμφωνώ ότι είναι ρίσκο βεβαια. πρέπει να είναι 1000ελεγμένο και σίγουρο ενα μεταχειρισμένο με αέριο

Κακώς θίχτηκες δεν είχα στόχο να σου χαλάσω την πώληση δεν μίλησα για το δικό σου υγραέριο καθώς δεν είχα δει καν το post σου εγώ μίλησα γενικά για υγραέριο σε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο επειδή όταν θα βγεί πρόβλημα δεν θα ξέρεις τι φταίει το αυτοκίνητο ή το υγραέριο.

Ανοίγεις ιστορίες που κοστίζουν χρήμα κυρίως όμως χρόνο.

Όπως και να χει μακάρι να τα βρείτε με το παλικάρι και συ να πουλήσεις κι αυτός να αγοράσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blackraven είπε

Πολυ βασικο το να αφησεις ενα χιλιαρικο στην ακρη για μαζεματα (οσο και να το ψαξεις μπορει να βγαλει μικροζημιες)

Μονο λαστιχα πχ να χρειαστεις ειναι ενα σημαντικο ποσο

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Χρήστος Κατσικάρης02 είπε

Δίπλωμα οδήγησης έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...