GiorgosPP Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Ψωνισα απο keysoff.com ενα κλειδι για windows 10 professional το βραδυ και το πρωι κοιταω το κινητο μου εχει ερθει μηνημα στο τηλεφωνο μου οτι η καρτα της πειραιως εχει μπλοκαρει για λογους ασφαλειας . στην τραπεζα μου ειπαν οτι προσπαθησαν να μου υποκλεψουν στοιχεια.
mikevchq Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Αγορά μέσω paypal ή κάρτα απευθείας στο site;
great Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 site με έδρα Honk Kong, και κλειδιά με 10€ Win10. Δεν θα αγόραζα ποτέ κάτι απο εκεί. Ποτέ μου δεν καταλάβα τι και πως και αν ειναι νόμιμα. Απο αυτά που έχω δει εδω συνηθως παιζουν για κανα μήνα και μετά οταν το πουλήσουν και σε άλλον και σε άλλον....
dkmaster Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, great είπε site με έδρα Honk Kong, και κλειδιά με 10€ Win10. Δεν θα αγόραζα ποτέ κάτι απο εκεί. Ποτέ μου δεν καταλάβα τι και πως και αν ειναι νόμιμα. Απο αυτά που έχω δει εδω συνηθως παιζουν για κανα μήνα και μετά οταν το πουλήσουν και σε άλλον και σε άλλον.... Όταν στο προτείνει ένα από τα καλύτερα τεχνολογικά φόρουμ στην Ελλάδα, δε φταις μόνο εσύ που το επιλέγεις. 2
great Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, dkmaster είπε Όταν στο προτείνει ένα από τα καλύτερα τεχνολογικά φόρουμ στην Ελλάδα, δε φταις μόνο εσύ που το επιλέγεις. παρα μα παρα πολύ σωστο! ακομα προσπαθω να καταλάβω πως έχει ξεκινήσει αυτο το πράγμα. Τα threads να κλειδωνονται, αλλα αυτα σαν "νεα" να υπάρχουν. 1
GiorgosPP Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, dkmaster είπε Όταν στο προτείνει ένα από τα καλύτερα τεχνολογικά φόρουμ στην Ελλάδα, δε φταις μόνο εσύ που το επιλέγεις. νταξει εχω ερθει σε δυσαρεστη θεση και με κλειδωμενη καρτα και με κορονοιο να περιμενεις ολη μερα για να μπεις στην τραπεζα ενας ενας ειναι πακετο χωρια οτι πολλες φορες εχω ψωνισει μεσο χρεωστικης απο ιντερνετ και πρωτι φορα μου συμβαινει αυτο αλλα υποκλοπει στοιχειων δλδ τι το πιν? αυτο ειναι πολυ σοβαρο Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2020 από GiorgosPP
great Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, GiorgosPP είπε ο ιντερνετ και πρωτι φορα μου συμβαινει αυτο αλλα υποκλοπει στοιχειων δλδ τι το πιν? αυτο ειναι πολυ Οχι καλέ σιγα μην σου πήραν και το PIN, υποκλοπή εννοουν οτι εχουν τον αριθμο κάρτας και τα στοιχεια για να κανεις internet συνναλαγή, δεν θα πάνε απο το ATM να σου φάνε λεφτά. αλλωστε δεν χρεια΄ζετε να το αναλύεις άλλου, αφου σε πήραν απο την τράπεζα, η κάρτα έχει ακυρωθεί και τέλος.
Hapatingo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δεν νομίζω οτι πρόκειται για υποκλοπή, απλά η τράπεζα έκρινε οτι η συναλλαγή είναι ύποπτη και την ακύρωσε για προληπτικούς λόγους. Μου έτυχε πριν λίγες ημέρες στέλνοντας χρήματα σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια (revolut, monese...) Το αξιοπερίεργο είναι οτι εγώ ο ίδιος πάτησα έγκριση συναλλαγής μέσα από το application της τράπεζας και παρόλα αυτά μου έστειλαν sms οτι απενεργοποίησαν την κάρτα. Η τράπεζα δεν μπορεί να ξέρει εαν σου έγινε υποκλοπή στοιχείων! 1
blademyc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Η ερώτηση ειναι κατά ποσο ειναι όντως απατεώνες και οχι τι νομίζει η τράπεζα. Αγοράζοντας απο εκει φαινεται να δουλεύουν τα κλειδιά αλλά εισαι νόμιμος ή μπορεί μια εταιρεία να τα βάλει στα pc της ?
kormos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2020 στις 9:38 ΜΜ, blademyc είπε Η ερώτηση ειναι κατά ποσο ειναι όντως απατεώνες και οχι τι νομίζει η τράπεζα. Αγοράζοντας απο εκει φαινεται να δουλεύουν τα κλειδιά αλλά εισαι νόμιμος ή μπορεί μια εταιρεία να τα βάλει στα pc της ? Η Χ εταιρεία για να βάλει τέτοιες «άδειες» στους υπολογιστές της χρειάζεται τιμολόγιο αγοράς... Αν δίνουν μπορεί, αν όχι τότε αγοράζεις από εκεί που προβλέπεται... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από kormos
blademyc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Στις 3/10/2020 στις 5:17 ΠΜ, kormos είπε Η Χ εταιρεία για να βάλει τέτοιες «άδειες» στους υπολογιστές της χρειάζεται τιμολόγιο αγοράς... Αν δίνουν μπορεί, αν όχι τότε αγοράζεις από εκεί που προβλέπεται... Αυτό με το τιμολόγιο ξέρουμε από πού προκύπτει ? Πχ αν πάρω ανακατασκευασμένο με win7 και τα κάνω update σε 10 δεν θα έχω τιμολόγιο windows... Γενικά μηπος είναι μουφα εκτός αν χρειάζεσαι να δηλώνεις έξοδα ? Πχ με τα antivirus ή με μηνιαίες συνδρομές software σε υπηρεσίες ?
kormos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, blademyc είπε Αυτό με το τιμολόγιο ξέρουμε από πού προκύπτει ? Πχ αν πάρω ανακατασκευασμένο με win7 και τα κάνω update σε 10 δεν θα έχω τιμολόγιο windows... Γενικά μηπος είναι μουφα εκτός αν χρειάζεσαι να δηλώνεις έξοδα ? Πχ με τα antivirus ή με μηνιαίες συνδρομές software σε υπηρεσίες ? Λογικά έχετε λογιστή.... Συμβουλευτείτε από εκεί και κινηθείτε αναλόγως! *Αν στα ανακατασκευασμένα έχει COA sticker με Windows 7 και το τιμολόγιο αγοράς το αναγράφει πάνω ίσως και να δικαιολογεί το upgrade...
blademyc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, kormos είπε Λογικά έχετε λογιστή.... Συμβουλευτείτε από εκεί και κινηθείτε αναλόγως! *Αν στα ανακατασκευασμένα έχει COA sticker με Windows 7 και το τιμολόγιο αγοράς το αναγράφει πάνω ίσως και να δικαιολογεί το upgrade... Οχι ενημερωτικά το ρώτησα, δεν εχω λογιστή 😀 απλα το γκαπ απο την ιδια την microsoft που προφέρει τις υπηρεσίες ειναι τεράστιο και μου έκανε έκπληξη. Εγω πριν λίγες πείρα ενα κλειδί του office με 5€ απο το Ιταλικό amazon και δουλεύει κανονικα και φαινεται και στο acount μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα