Προς το περιεχόμενο

Booting Lool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παλικάρια, κοντευει να εκραγεί το κεφάλι μου με ένα PC 😂

Στήνω που λετε χθες ενα  PC (μεταχειρισμενα parts) στον πιτσιρικά, εχοντας στείσει αρκετά PC κανω κ Cable managment και ολα κομπλέ ετοιμος..

(Gigabyte mobo/e8400/4gb ram)

Παταω να ανοίξει ενα long beep κ τίποτα.. Λεω μνήμες θα είναι , αλλάζω δοκιμάζω τα πάντα, πολλα sticks διαφορα slots, ΤΙΠΟΤΑ ! 

Υποψιάζομαι τροφοδοσία, αλλάζω τροφοδοτικό και βουαλά! Ανάβει το pc όλα μια χαρά μπαίνει BIOS ,βάζω BOOT order Cd Rom (δοκίμασα και usb μετά w7 32 bit,w7 64 bit , w10 64 bit)

Δεν bootαρει με ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!! Περνάει το BIOS και RESTART πριν βγάλει ουτε Windows logo

Εχω δοκιμάσειτα παντα απο ραμ (λειτουργικες)

Αλλαξα τροφοδοτικο σιγουρα λειτουργικό 

Αφαιρεσα όλα απο θυρες κτλ

Bios αλλαξα οτι IDE είχε

Έχετε κατι αλλο κατα νου ? Η κατι ψοφήσε?

Mobo? Cpu ?

Δημοσ.

Στις παλιές gigabyte θυμάμαι δεν μπορούσα με τίποτα να μπουτάρω από usb πάνω των 2gb (έβγαζε Invalid Partition Table). Αν θες να booτάρεις κάτι σε usb, δοκίμασε να φτιάξεις πχ ένα Hirens Boot CD. Το γενικό να μην μπουτάρει από πουθενά μου είχε συμβεί παλιά με μιά άλλη Gibabyte Η55 και το είχα "λύσει" με το να απενεργοποιήσω από το BIOS τον USB Controller και να βάλω μιά κάρτα με USB θύρες (non bootable). Φυσικά μιά ωραία πρωία αργότερα αποφάσισε ότι δεν τον πείραζε ο USB Controller πλέον που είπα να κάνω μια δοκιμή να τον ξανανοίξω.

Δημοσ.

τα stick win10 δεν θα μπουταρουν γιατι θέλει uefi bios

τα stick win7 αν έφτιαξες το stick απο rufus με legacy bios θα μπουταρει

ελενξε αν εχεις αλλο πρόβλημα αστάθειας με linux live cd η βγαλε ενα σκληρό απο παλιο μχμ με περασμένα win και κανε boot

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Aris_ είπε

τα stick win10 δεν θα μπουταρουν γιατι θέλει uefi bios

Και να φτιάχνει bootable μόνο για uefi  το media creation tool , δε σε εμποδίζει κανείς να πάρεις το iso και να πας μέσω rufus για mbr+legacy stick. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnpopexi είπε

Και να φτιάχνει bootable μόνο για uefi  το media creation tool , δε σε εμποδίζει κανείς να πάρεις το iso και να πας μέσω rufus για mbr+legacy stick. 

σωστά,  κάτι μου λέει οτι δεν έκανε κάτι τέτοιο 😀

Δημοσ.

Ισως ο δισκος να μην βλεπει το ανάλογο είδωλο απο το usb δεν μπουταρουν ολοι  (GPT)(MBR) τσεκαρε 

Μερικες εχουν  password on boot πρεπει να τις τρεξεις σαν διαχειριστής αν υπάρχει τετοια επιλογή αν κ δεν νομιζω το λεω ποτε δεν ξέρεις 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/8/2020 στις 11:09 ΠΜ, Νυσταγμένος είπε

Έχεις δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποια άλλη 775 μητρική?

Στο bios όταν είσαι δε κάνει reboot ή shutdown?

Μετα το bios μολις παει να bootαρει καπου κάνει restart:(

Στις 28/8/2020 στις 11:58 ΜΜ, Giannismarianna είπε

Ισως ο δισκος να μην βλεπει το ανάλογο είδωλο απο το usb δεν μπουταρουν ολοι  (GPT)(MBR) τσεκαρε 

Μερικες εχουν  password on boot πρεπει να τις τρεξεις σαν διαχειριστής αν υπάρχει τετοια επιλογή αν κ δεν νομιζω το λεω ποτε δεν ξέρεις 

Απο μορφες σκληρού δοκιμασα τα παντα κι απο w7 μεχρι 10 ολα!!!

Στις 28/8/2020 στις 1:34 ΜΜ, Aris_ είπε

σωστά,  κάτι μου λέει οτι δεν έκανε κάτι τέτοιο 😀

Κι ομως παλικάρια το έκανα και αυτο 😕 Ενω παει να μπουτάρει σωστά (απο θεμα λογισμικού)  κανει επανεκκίνηση 

Δημοσ.

Θερμοκρασίες έλεγξες στο bios; Μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασία και να κάνει reboot. Αν και αν ήταν θερμοκρασία θα έκλεινε τελείως ή θα κολλούσε.

Η μητρική ποια είναι ακριβώς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...