greekfragma Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 10 minutes ago, phanispal said: Bump γιατί μετά από ~12.000 χιλιόμετρα σε λίγο περισσότερο από 2 έτη πρέπει να αλλάξω τα Metzeler ME22. Οι κριτικές τόσο για τα Metzeler όσο και για τα Michelin City Pro είναι διχασμένες, άλλοι τα θεωρούν κορυφαία άλλοι επικίνδυνα. αφήνεις και τις 2 εταιρίες και πας σε Dunlop TT900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Σ' ευχαριστώ αν και βλέπω ότι είναι πιο φθηνά από τα άλλα. Πάντως να πω ότι δε μ' ενδιαφέρει η αντοχή, όσο να είναι όσο πιο βεντούζα γίνεται. Κάνω 5.000-6.000 το χρόνο. Ας τα αλλάζω και κάθε χρόνο, δε με απασχολεί, αρκεί να γλιστράνε όσο λιγότερο γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, phanispal said: Σ' ευχαριστώ αν και βλέπω ότι είναι πιο φθηνά από τα άλλα. Πάντως να πω ότι δε μ' ενδιαφέρει η αντοχή, όσο να είναι όσο πιο βεντούζα γίνεται. Κάνω 5.000-6.000 το χρόνο. Ας τα αλλάζω και κάθε χρόνο, δε με απασχολεί, αρκεί να γλιστράνε όσο λιγότερο γίνεται. πιο μαλακά από αυτά που έβαλες άρα ναι πιο ταιριαστά σε αυτό που περιγράφεις. όταν τα φορέσεις κάνε καμιά 20αριά χιλιόμετρα ευθεία κεντρικούς δρόμους προσεκτικά να φύγουν τα προστατευτικά φιλμ αποθήκευσης και μετά μας λες εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Εν τω μεταξύ άκυρο, μόνο ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη τα έχει φθηνά, γενικά παίζει να είναι πιο ακριβά απ' τα άλλα δύο. Θα ρωτήσω σε λαστιχάδες εδώ στα νότια προάστια. Αν ξέρεις κανέναν προς Άγιο Δημήτριο, Άλιμο, Ελληνικό μιας και νομίζω ότι είσαι εδώ γύρω. Τα Metzeler τα είχα βάλει κάπου στο Νέο Κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, phanispal said: Εν τω μεταξύ άκυρο, μόνο ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη τα έχει φθηνά, γενικά παίζει να είναι πιο ακριβά απ' τα άλλα δύο. Θα ρωτήσω σε λαστιχάδες εδώ στα νότια προάστια. Αν ξέρεις κανέναν προς Άγιο Δημήτριο, Άλιμο, Ελληνικό μιας και νομίζω ότι είσαι εδώ γύρω. Τα Metzeler τα είχα βάλει κάπου στο Νέο Κόσμο. ρίξε ένα τηλέφωνο ή πέρνα μια βόλτα από τα παιδιά εδώ και ας μη τα έχουν στο site. παίζει να στα φέρουν αν κάνεις λίγο υπομονή https://www.wheelcity.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Ναι, εκεί είχα βάλει τα προηγούμενα. Θα πάω πάλι εκεί λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Just now, phanispal said: Ναι, εκεί είχα βάλει τα προηγούμενα. Θα πάω πάλι εκεί λογικά. προσωπικά δε τους αλλάζω εδώ και χρόνια. σωστοί σε όλα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μόνο τα D104 μπορούν να φέρουν από Dunlop με ενημέρωσαν μόλις. Τα ΤΤ900 δεν τα βλέπει στο site της Dunlop να τα παραγγείλει μου είπε. Να τα πάρω από αλλού και να τους τα πάω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 4 minutes ago, phanispal said: Μόνο τα D104 μπορούν να φέρουν από Dunlop με ενημέρωσαν μόλις. Τα ΤΤ900 δεν τα βλέπει στο site της Dunlop να τα παραγγείλει μου είπε. Να τα πάρω από αλλού και να τους τα πάω; να κάνεις παράθεση γιατί τυχαία βλέπω το αστεράκι με απάντηση. να πάρεις τα 900 και να τα πας να στα φορέσουν. δε παρεξηγούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μίλησα με e-alltyres στο Χαλάνδρι, μου είπε ότι προτείνει τα D104 και ότι τα ΤΤ900 τα βάζουν πιο πολύ πιτσιρικάδες λόγω χάραξης και δε ζεσταίνονται εύκολα επειδή είναι επιδόσεων λέει. Metzeler ME22 μου είπε ότι είναι σκληρό και Michelin (City Extra, αφού το Pro έχει καταργηθεί μου είπε η άλλη στο Wheel City) δε δουλεύει αυτός. Τα D104 τρώνε ένα θάψιμο πάντως. Εσύ επιμένεις στο ΤΤ900 ως καλύτερο για τη χρήση που θέλω; Η αλήθεια είναι ότι 95% κάνω μικρές διαδρομές, από Άγιο Δημήτριο πάω Ελληνικό για δουλειά και πίσω (8-10 λεπτά). Και ψώνια κοντά στο σπίτι. 9 λεπτά πριν, greekfragma είπε να κάνεις παράθεση γιατί τυχαία βλέπω το αστεράκι με απάντηση. να πάρεις τα 900 και να τα πας να στα φορέσουν. δε παρεξηγούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Just now, phanispal said: Μίλησα με e-alltyres στο Χαλάνδρι, μου είπε ότι προτείνει τα D104 και ότι τα ΤΤ900 τα βάζουν πιο πολύ πιτσιρικάδες λόγω χάραξης και δε ζεσταίνονται εύκολα επειδή είναι επιδόσεων λέει. Metzeler ME22 μου είπε ότι είναι σκληρό και Michelin (City Extra, αφού το Pro έχει καταργηθεί μου είπε η άλλη στο Wheel City) δε δουλεύει αυτός. Τα D104 τρώνε ένα θάψιμο πάντως. Εσύ επιμένεις στο ΤΤ900 ως καλύτερο για τη χρήση που θέλω; Η αλήθεια είναι ότι 95% κάνω μικρές διαδρομές, από Άγιο Δημήτριο πάω Ελληνικό για δουλειά και πίσω (8-10 λεπτά). Και ψώνια κοντά στο σπίτι. γελάω με το κόκκινο. το επιδόσεων για πιτσιρικάδες σημαίνει οτι κρατάει καλύτερα στις ταρζανιές τους. τα ΜΕ22 είναι όντως μέτρια προς σκληρά και δε στα προτείνω. είναι ξεκάθαρα για καλό οδόστρωμα και για να βγάζουν χιλιόμετρα. τα 104 δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο αλλά είναι και σχεδόν 8χρόνων τεχνολογία ελαστικού. τα 900 είναι τα πιο πρόσφατα και τα εξέλιξαν αρκετά και ανώτερα από όλο τον ανταγωνισμό σε κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο. αν είσαι διατεθειμένος να τα αλλάζεις και κάθε 1μιση χρόνο και 6-8χιλιάδες χλμ μια χαρά θα σου κρατάνε βεντούζα αφού δε θα ξεραίνονται καθόλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Ωραία, το θέμα είναι ότι δε με βολεύουν οι ώρες/μέρες που τοποθετεί αυτός στο Χαλάνδρι οπότε πρέπει να τα πάρω από εκεί να τα πάω στο Νέο Κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 80/90-17 και 70/90-17 είναι καλύτερο από 2.75-17 και 2.50-17 αντίστοιχα, επειδή είναι ποιο φαρδύ το λάστιχο και έτσι καλύτερα στα πλαγιάσματα στις στροφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Τα ΤΤ900 δε βλέπω να βγαίνουν σε κάτι άλλο από 2.50/2.75 όμως. Δε θα ήταν άσχημα τα φαρδύτερα, το έχω σκεφτεί στο παρελθόν, αλλά πού μειονεκτούν; Πάντως δεν πλαγιάζω με το παπί κιόλας, είπαμε, απλά επειδή δεν έχει ABS το παπί να μη φεύγει με το παραμικρό λίγο παραπάνω πάτημα του μπροστινού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candela Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, phanispal είπε Τα ΤΤ900 δε βλέπω να βγαίνουν σε κάτι άλλο από 2.50/2.75 όμως. Δε θα ήταν άσχημα τα φαρδύτερα, το έχω σκεφτεί στο παρελθόν, αλλά πού μειονεκτούν; Πάντως δεν πλαγιάζω με το παπί κιόλας, είπαμε, απλά επειδή δεν έχει ABS το παπί να μη φεύγει με το παραμικρό λίγο παραπάνω πάτημα του μπροστινού. Δεν γνωρίζω που μειονεκτούν τα φαρδύτερα λάστιχα σε παπάκι. Mην φανταστείς ότι θα μπορείς να πλαγιάζεις στις στροφές όπως με ένα street μηχανάκι ακόμη κι αν βάλεις φαρδύτερο λάστιχο. Απλώς είναι καλύτερα τα φαρδύτερα λάστιχα από τα 2.75 & 2.50 στα πλαγιάσματα στις στροφές. Έχω το crypton S 115 που φοράει 80/90-17 μπροστά, 70/90 πίσω και το innova το καρμπυρατεράτο που φοράει 2.75-17 πίσω, 2.50-17 μπροστά και παρατηρώ ότι το crypton S 115 παίρνει λίγο ποιο ομαλά τις στροφές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα