IgnoreThem Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Honda wave 110i ,ψαχνω μαλακα λάστιχα με καλο κρατημα σε ολες τις συνθηκες χωρις να με ενδιαφερει η αντοχη σε χιλιομετρα αφου τον χειμωνα υπαρχει αυτοκινητο ψαχνοντας λιγο στα γρηγορα διαβασα καλα λογια για τα Metzeler ME22 κ αμφιλεγομενα σχολια για τα Michelin City Pro προτασεις γνωμες οχι μονο για τα παραπανω αλλα κ για αλλα
thant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόνο Metzeler για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Για μένα ήταν πάντα πρώτη επιλογή. 4 1
agrio.imeros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Έχω τα michelin city pro σε Honda Cub90 και είμαι ευχαριστημένος. Έχω διαφορετικές απαιτήσεις όμως και με τα metzeler εγώ δεν έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γι΄αυτά που ζητάς εσύ IgnoreThem από ένα λάστιχο και επειδή κάποια πράγματα δε σε νοιάζουν, τα metzelerια για σένα σου κάθονται κουτί. 2
Candela Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Michelin city pro εγγύηση, πολύ καλό κράτημα και αντοχή για πολλά χιλιόμετρα Μια ερώτηση λίγο άσχετη με το θέμα, μια καινούργια σαμπρέλα αν μείνει μέσα στο χάρτινο κουτί ή στην ζελατίνα που πουλιέται, διατηρείται για πολλά χρόνια, ή μετά από κάποια χρόνια θα είναι για πέταμα? 3
fgrammatikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Metzeler ME22 και από μένα μετά από καμιά δεκαπενταετία σε παπιά μέσα στην Αθήνα Καλή δουλειά και φτηνός είναι ο.....Ακριβός (Λεωφ. Αλεξάνδρας) - 65€ total 2
Mesqal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 28/8/2020 στις 10:15 ΠΜ, IgnoreThem είπε μαλακα λάστιχα με καλο κρατημα σε ολες τις συνθηκες χωρις να με ενδιαφερει η αντοχη σε χιλιομετρα ΜΕ22 ειναι το ιδανικο για αυτα ακριβως που θελεις. 2η επιλογη τα Pilot Street, ποιο συγχρονα και βγαινουν σε 90αρι προφιλ. 2
AntiCambeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 28/8/2020 στις 10:15 ΠΜ, IgnoreThem είπε Honda wave 110i ,ψαχνω μαλακα λάστιχα με καλο κρατημα σε ολες τις συνθηκες χωρις να με ενδιαφερει η αντοχη σε χιλιομετρα αφου τον χειμωνα υπαρχει αυτοκινητο ψαχνοντας λιγο στα γρηγορα διαβασα καλα λογια για τα Metzeler ME22 κ αμφιλεγομενα σχολια για τα Michelin City Pro προτασεις γνωμες οχι μονο για τα παραπανω αλλα κ για αλλα Τα Metzeler έχουν το καλύτερο κράτημα γιατί είναι και πιο μαλακά, αλλά φαγώνονται πιο γρήγορα και γίνονται κάπως flat.Τα έχω βάλει 2 φορές. Εχω δοκιμάσει και τα Michelin Gazelle.1 φορά, καλά είναι. Εχω βάλει πρίν κανά δίμηνο τα Michelin City Pro, τα πιο ωραία εμφανισιακά και καλό κράτημα, ελπίζω να έχουν και σχετικά καλό κράτημα και στις βροχές.Εδωσα 80€ σε βουλκανιζατέρ, κακώς όμως δεν το έψαξα μήπως τα έβρισκα πιο φθηνά.Είχα πάθει λάστιχο. Πάντως μετά τον 1 χρόνο όλα αρχίζουν και χάνουν το κράτημά τους, στα 2 χρόνια θέλουν αλλαγή και ας μήν έχεις κάνει τα χμ, παλιώνουν λόγω των καιρικών συνθηκών.Εγώ δεν αφήνω το παπί στον ήλιο. 2
Candela Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εχω δοκιμάσει και τα Michelin Gazelle.1 φορά, καλά είναι. Τα Michelin Gazelle πωλούνται ακόμη στην αγορά, ή καταργήθηκαν?
AntiCambeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω, δεν τα έχω δεί πάντως κάπου.Αν ρωτήσεις σε κανά συνεργείο θα γνωρίζουν λογικά. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Candela είπε Τα Michelin Gazelle πωλούνται ακόμη στην αγορά, ή καταργήθηκαν? Έχουν καταργηθεί σαν μοντέλα. Απο μένα βάλε metzeler me 22. Και τα city pro καλά είναι αλλά είναι ανάλογα σε τι παρτίδα θα πέσεις. Τα metzeler έχουν πιο σταθερή ποιότητα. 1
IgnoreThem Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 μονο city pro βρηκα ,τα εβαλα ,καλα μου φαινονται ,ο χρονος θα δειξει βεβαια εχω την αισθηση ομως οτι τα m45 ηταν λιγο καλυτερα ,μπορει να ειναι κ ιδεα μου 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, IgnoreThem είπε μονο city pro βρηκα ,τα εβαλα ,καλα μου φαινονται ,ο χρονος θα δειξει βεβαια εχω την αισθηση ομως οτι τα m45 ηταν λιγο καλυτερα ,μπορει να ειναι κ ιδεα μου Και τα Μ45 δυστυχώς καταργηθήκαν. Πολύ τίμιο λάστιχο. 1 1
agrio.imeros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Candela είπε Τα Michelin Gazelle πωλούνται ακόμη στην αγορά, ή καταργήθηκαν? Το michelin gazelle καταργήθηκε. Αντικαταστάτης του το michelin m45, που και αυτό καταργήθηκε και αντικαταστήθηκε από το michelin city pro. Δοκιμασμένα και τα τρία, μπορώ να πω ότι το gazelle ήταν το καλύτερο λάστιχο από τα michelin, ότι τα m45 που τα έβαλα αρκετές φορές ήταν σκυλιά του πολέμου και τέλος ότι περιμένω την κακοκαιρία για να έχω και άποψη για τα city pro, που μέχρι στιγμής με έχουν αφήσει ικανοποιημένο. Πιθανόν να κυκλοφορούν στην αγορά κάποια "ξεχασμένα" gazelle και m45. Δε θα τα έβαζα. Το metzeler που το έβαλα δυο φορές είναι φοβερό λάστιχο με φοβερό βεντουζάρισμα. Την πρώτη φορά είχα ενθουσιαστεί αλλά τη δεύτερη φορά μετριάστηκε ο ενθουσιασμός μου γιατί ενώ πρόκειται για ένα λάστιχο με πολύ καλή απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο χειμώνα- καλοκαίρι στα μείον του είναι ότι μετά από δυο χρόνια δεν είχε την ίδια πρόσφυση και το χειρότερο λόγω ότι είναι πολύ μαλακό, είχα πάθει πολλά φούιτ. Για κάποιον που δεν κινείται σε κακοδιατηρημένα οδοστρώματα, δε γράφει πολλά χιλιόμετρα , έχει το παπί για τη βόλτα του, για τα ψώνια του κτλ και έχει την άνεση να ανανεώνει τα λάστιχα σύντομα, για μένα το metzeler έχει τον πρώτο λόγο. ............................................................................................................................................................ IgnoreThem καλορίζικα και καλοπάτητα Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από agrio.imeros 1 2
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Γνωρίζετε κάποιο βουλκανιζατέρ για μηχανάκια στα νότια προάστια Αττικής;
Candela Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Στις 17/4/2021 στις 8:28 ΜΜ, phanispal είπε Γνωρίζετε κάποιο βουλκανιζατέρ για μηχανάκια στα νότια προάστια Αττικής; Δυστυχώς εγώ δεν μένω Αθήνα. Αλλά για να βρεις είναι πολύ απλό: κάνεις αναζήτηση στο Google, ή ακόμη και στον χρυσό οδηγό vrisko.gr. Όλο και κάτι θα βρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα